• Omtanke. Made by Volvo.

Bilar för människor som bryr sig om andra människor

Omtanke är ett ord som är unikt för Sverige. På en och samma gång betyder det omsorg, hänsyn och, inte minst, att tänka om. Man skulle kunna kalla det ett sätt att tänka. Volvo kallar det sin företagsstrategi. Bilar för människor som bryr sig om andra människor.
.

Välkommen in till oss på Bra Bil så berättar
vi mer om Volvos kampanj Omtanke!

Säkerhet

Volvos vision för 2020 är att ingen ska omkomma eller skadas allvarligt i en ny Volvo. Volvo har världsunika lösningar som upptäcker, varnar och aktivt hjälper till att undvika kollision med andra bilar och cyklister, fotgängare och stora djur längs vägen.

Läs mer om Säkerhet

Motorer

Volvos mål är att det ska rulla 1 miljon elektrifierade Volvobilar i trafik senast 2025. En milstolpe Volvo ska nå med ett allt bredare utbud av laddhybrider, men också helt eldrivna bilar. Snart kommer många kunna köra sina dagliga pendlingsresor helt och hållet på el.

Läs mer om Motorer

Få tid tillbaka

År 2025 ska våra kunder få tillbaka en veckas tid per år genom våra bilar och tjänster. Ett exempel är Volvo On Call och klimatpaketet där du med vår mobilapp när och var som helst kan slå på värmaren och komma till en uppvärmd, isfri bil. Så att du kan lägga en extra stund vid frukostbordet istället.

Läs mer om Ägande