Skadeverkstad

Hitta din skadeverkstad

Vad händer när du råkat ut för en olycka?

Fyll i en skadeanmälan. På skadeanmälningsblanketten finns en del som skall fyllas i gemensamt med motparten på skadeplatsen. Baksidan på blanketten fyller var och en i själv. Behåll varsitt ex. av blanketten. Om du tycker att det behövs, kontakta polisen. Ett tips är att alltid ha en skadeanmälan i bilen. Behöver bilen bärgas? Är inte bilen i körbart/trafiksäkert skick skall du bärga in bilen till oss. Skicka in din skadeanmälan snarast till försäkringsbolaget så att skadan blir registrerad och verkstaden kan börja med reparationen. Enklare skador kan idag ofta anmälas per telefon direkt till försäkringsbolaget eller via Internet.

Anmäl skada till Volvia

Anmäl skada till Renault & Dacia Försäkring

Vid inbrott, stöld, viltolycka eller skadegörelse

Har du råkat ut för inbrott, stöld, viltolycka eller skadegörelse så krävs alltid en polisrapport. Ta med en kopia av polisanmälan till oss så hjälper vi dig att fylla i en anmälan.

Boka tid för skadebesiktning

Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras, vi kontrollerar och fotograferar bilens skador. Därefter görs en skadevärdering via Win-Cabas som är ett kalkylsystem för beräkning av reparationstider för karosskador. Värdering med foton sänds sedan via datakommunikation till försäkringsbolaget. När svaret har kommit planeras din bil såväl för reparation som för lackering och alla reservdelar och tillbehör beställs. Skadebesiktningen görs tillsammans med er och beräknas till ca 15-30 min. När du kommer in med din bil för skadebesiktning, bör du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

I Göteborg har vi drop-in besiktning mellan 08.00-16.45

Boka skadebesiktning Göteborg Boka skadebesiktning Stockholm Boka skadebesiktning Enköping

Riktning av små bucklor

Ett ögonblicks verk. Men fixas lika snabbt. Med ny utrustning och tekniska kunskap fixar vår verkstad små bucklor och repor både snabbt och prisvärt. Bilen blir oftast klar samma dag!

Klädselvård

En grundlig rengöring och tvätt av bilens klädsel gör att bilen återfår nybilskänslan. Klädseln rengörs med hjälp av en hetvattentvätt där tvättvattnet är 85° varmt, vilket innebär att bakterier och kvalster dödas. Dessutom används speciellt annpassade smutslösande medel.

Stenskott

Kom in till oss på Bra Bil så undersöker vi vad som kan och behöver göras. Går rutan att laga har du en mindre självrisk* än vid ett vindrutebyte. Skulle det visa sig att rutan inte går att laga så kan vi självklart byta den åt dig.

Försäkringsbolag vi bland annat arbetar med

Bra Bil Göteborg Skadeverkstad

Bra Bil skadeverkstad Göteborg är en auktoriserad skadeverkstad för Volvo. Vi reparerar plåtskador, tar hand om glasskador och stenskottslagning. Har du råkat ut för en skada måste vi skadebesiktiga den innan vi kan börja reparera. Skadebesiktningen görs tillsammans med er och beräknas till ca 15-30 min. Bokning görs här på vår hemsida. På Bra Bil i Göteborg har vi även drop-in besiktning mellan kl 08.00-16.45.

Hitta hit
Bra Bil Göteborg AB
Importgatan 3,
422 46 Hisings Backa

Boka Skadeverkstad

 

Anders Bilplåt Stockholm

Vår Skadeverkstad i Stockholm styrs av Anders Bilplåt som Bra Bil äger.
Anders Bilplåt är en auktoriserad skadeverkstad för Volvo, Renault och Dacia. Vi reparerar plåtskador, lackerar och tar hand om glasskador, stenskottslagning och småskador.
Har du råkat ut för en skada måste vi skadebesiktiga den innan vi kan börja reparera. Skadebesiktningen görs tillsammans med er och beräknas till ca 15-30 min. 

Hitta hit:
Anders Bilplåt i Bro
 Skiftnyckeln 4
 197 40 BRO

Kontakta Anders Bilplåt

Anders Bilplåt  Enköping och Bålsta

Vår Skadeverkstad i Enköping och Bålsta styrs av Anders Bilplåt som Bra Bil äger. Anders Bilplåt är en auktoriserad skadeverkstad för Volvo, Renault och Dacia. Vi reparerar plåtskador, lackerar och tar hand om glasskador, stenskottslagning och småskador.
Har du råkat ut för en skada måste vi skadebesiktiga den innan vi kan börja reparera. Skadebesiktningen görs tillsammans med er och beräknas till ca 15-30 min. 

Hitta hit
Anders Bilplåt i Enköping
Dr. Westerlunds gata 15
745 63 Enköping

Kontakta Anders Bilplåt