Medan du servar

Må så bra som bara du kan

Vi tror på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Volvo gör sin största miljösatsning någonsin. Vi tar bilen när vi måste, men tar oss gärna fram för egen maskin när vi kan. Allt för att försöka skapa en hållbar framtid tillsammans. För dig, för mig och för nästa generation. Vi samarbetar också med flera träningsanläggningar, så att du kan träna fritt när du besöker oss.


Varför ska du välja Bra Bil?

Bra Bil finns på sju orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping och Bålsta. Vi säljer årligen runt 4000 nya bilar och 3000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo-/Renault-/ och Daciahandlare.

Träna gratis hos oss

Fri träning hos oss eller våra partners när du servar bilen. Säg till i kundmottagningen eller fråga din Personliga Servicetekniker*

*Gäller på våra anläggningar i Göteborg, Enköping, Upplands Väsby och Vallentuna

Ät eller fika hos oss

Vi erbjuder alltid gott kaffe/te och på flera anläggningar både fika samt mat. Hur ofta tar du dig tid att läsa tidningen idag?

Provkör våra nyheter

Passa på att lära känna någon av våra nya modeller medan du väntar på din bil. Våra modeller kommer med massa nya innovationer inom säkerhet, teknik, körglädje, prestanda och design. Vi tycker att det är viktigt att provköra bilar för att bestämma sig för rätt modell men det kan lika gärna bara vara för ”nöjes skull”.

Din tid är viktig

En vanlig service tar inte mer än 1-2 timmar. Vi har allt för att du ska kunna vänta kvar på ett bekvämt sätt, vi kallar detta för ”Vänta Kvar-service”. Fritt WIFI såklart.