Barnsäkerhet

Vi kan barnsäkerhet och bilbarnstolar

Erbjudande Barnsäkerhet

Vi introducerar den nya generationen

”Den nya generationen bilbarnstolar från Volvo Cars är inte bara enklare att använda. Vi har även konstruerat dem så att de går att luta i fler lägen för att ditt barn få en bättre vila och sova bättre i stolen. Det bakåtvända babyskyddet har ett integrerat nackstöd med sju olika inställningslägen, medan den bakåtvända barnstolen har optimerats för att längre barn ska få mer plats för benen. Varje ny barnstol har detaljer i skandinavisk design som gör att den smälter in bra med bilens övriga interiör. Den unika och eleganta karbonfärgade klädseln har förbättrad andningsförmåga, är absorberande och känns skön mot huden. Vår nya serie med bilbarnstolar har även fler ISOFIX-fästpunkter än tidigare för att garantera att detta är våra säkraste och bekvämaste produkter hittills.

Säkra, bekväma och lyxiga. Den nya generationen bilbarnstolar från Volvo Cars bygger på mer än femtio års erfarenhet, kunskap och testning. Fördelar som du och din familj drar nytta av. Vi hälsar den nya generationen välkommen”

Barnsäkerhet

Bakåtvänd men alltid framåtblickande

Nu lanserar Volvo en ny generation bilbarnstolar.

I Sverige tänker vi på ett annorlunda sätt. Både vår kultur och vårt klimat har format oss och kanske är det därför som vi på Volvo Cars bryr oss mer om människor än hästkrafter. När vi nu utvecklat vår nya generation av bilbarnstolar har vi haft med oss 50 års samlad erfarenhet av teknik, design och säkerhet. Allt för att dina barn skall få en så komfortabel och säker resa som möjligt.

Barnstol Babyskydd

BARNSTOL

Babyskydd

Vårt bakåtvända babyskydd är utformat för att spädbarn från 0 till 1 år eller mellan 0 och 13 kg ska sitta skönt och säkert. Babyskyddet har en djupt skålad sits, lyxig ny klädsel och höga sidopaneler. Det stora bärhandtaget kan enkelt justeras med en hand och nackstödet kan ställas in framifrån.

Pris: 3080:-

BARNSTOL

Bakåtvänd

Vår bakåtvända bilbarnstol har större benutrymme, fler lutningslägen och ny, lyxig klädsel. Bilbarnstolen erbjuder optimal komfort och säkerhet för barn från 9 månader till 6 år eller 9–25 kg. Den kompakta konstruktionen och den låga vikten gör det enkelt att installera, justera och ta ut bilbarnstolen

Pris: 4377:-

Barnstol Bakåtvänd

Barnstol Bältesstol

BARNSTOL

Bältesstol

Vår bältesstol är utformad för barn som är från 4 till 10 år, eller mellan 15 och 36 kg. Det vadderade nackstödet, de höga sidopanelerna och axelskydden säkerställer att ditt barn sitter säkert. Den nya, lyxiga klädseln är en garanti för att resan också är bekväm. ISOFIT-systemet håller bältesstolen ordentligt på plats även när den inte används.

Pris 3080:-

BARNSTOL

Bältesstol med integrerat nackstöd

Vår bältesstol med integrerat nackstöd är utformad för barn som är mellan 4 och 10 år eller mellan 15 och 36 kg. Bältesstolen säkerställer att säkerhetsbältet alltid sitter rätt för att ditt barn ska sitta lika bekvämt och säkert när det växer. Nackstödet kan ställas in för vila/sömn och har fem olika inställningslägen.

Bälteskudde 995:-
Nackstöd 995:-

Bältesstol med integrerat nackstöd

Vi skyddar det viktigaste du har – dina barn

Du vill att dina barn ska sitta så säkert som det bara är möjligt i bilen. Det vill vi också. Läs mer om hur den erfarenhet som vi har byggt upp under årtionden, speciellt inom användning av bakåtvända bilbarnstolar, hjälper dig att skydda dem som är viktigast för dig.