Humanitärt engagemang

För dig, för mig och för nästa generation

Volvo lifestyle far och dotter går förbi en vacker stenmur

För dig, för mig och för nästa generation

Hos oss på Bra Bil sätter vi människan i centrum genom humanitärt engagemang i flera olika organisationer. Genom de gåvor och även den sponsringen som vi ger, vill vi förbättra livet och dessutom framtiden för vuxna och barn, i Sverige och i världen. Vi tror på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Vi tar bilen när vi måste, men tar oss gärna fram för egen maskin när vi kan. Allt för att försöka skapa en hållbar framtid tillsammans. För dig, för mig och för nästa generation.


 

logga MOD mer organdonation

Vi stödjer MOD

Vi stöttar MOD – Mer organdonation som kämpar för alla som står på väntelistan för en organtransplantation i Sverige. MOD vill att alla som behöver en transplantation skall få det i tid, vilket Bra Bil står bakom. 

Läs mer om MOD

Vi stödjer Childhood

Ihop med Volvo stödjer vi på Bra Bil World Childhood Foundations arbete för allas rätt till en trygg och kärleksfull barndom – i Sverige och även i övriga världen. Tillsammans med Volvo har vi varit engagerade i Childhood sedan 2003, bland annat skänker vi pengar för varje såld Volvobil.

Läs mer om Childhoods arbete

 

logga World Childhood Foundation

logga Öppet Hus Ideell förening för mångfald

Öppet Hus

Vi är en del av Öppet Hus Mentorprogram som arbetar för att öppna dörrarna till arbetsmarknaden för unga vuxna mellan 17-30 år, med störst fokus på nyanlända (max 5 år i Sverige).

Läs mer om Öppet Hus

 

Vi stödjer Narkotikapolisens arbete

Som givare stödjer vi polisens arbete att motverka droger hos barn och ungdomar. Genom sponsring ger vi polisen möjligheten att föreläsa ute på skolor.

 

Läs mer om Svenska Narkotikapolisföreningens arbete

Säkra Varje Unge

Vi är med och stödjer Stiftelsen FTS Säkra Varje Unges arbete. Säkra Varje Unge är en icke-vinstdrivande organisation med syftet att förhindra sexuella övergrepp på barn och gromning genom förebyggande arbete och även gratis utbildningar för alla vuxna, barn och ungdomar i hela Sverige.

Läs mer om Säkra Varje Unges arbete

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.