Bra bilägande

Kund pratar med sin personliga servicetekniker

Vi kallar det Bra bilägande

Varför Bra Bil?

Hos oss på Bra Bil finner du det mesta för ett komplett bilägande. Vi har ett stort utbud av nya och begagnade bilar. Dessutom erbjuder ett stort antal servicetjänster som på olika sätt förenklar din tillvaro, såsom däckhotell, tillbehör, reservdelar, reparationer, service, olika slags bilvårdsbehandlingar, stenskott, vindrutebyten m.m. Är du företagskund eller privatkund, vi är specialister och hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning. Lite personligare helt enkelt.

Hos oss ska du alltid känna dig välkommen och få personlig service under hela ägandet, oavsett om du ska köpa ny bil, lämna in bilen på verkstaden eller bara ta en kopp kaffe med oss.

Kvinna har just parkerat sin ljusa Volvo SUV

Finansiering

Vi hjälper dig med en trygg och enkel finansiering med bättre kontroll över dina kostnader. Oavsett om du köper eller leasar, nytt eller begagnat, privat eller via företaget har vi förmånliga lösningar som passar dig, din bil och din ekonomi.

Finansiering

Man står framför en mörkgrå Volvo

Försäkring

När du köper bil hos oss hjälper vi dig såklart med försäkringen. Bra Bil samarbetar med Volvia, Renault försäkring och Dacia försäkring som har förmånliga, trygga försäkringar anpassade för din bil.

Försäkringar

Kvinna tar det lugnt i kundloungen

Originalservice

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo, Renault eller Dacia och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din bil fungerar bättre – och längre. Dessutom att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart. Bästa servicen för både nya och äldre bilar.

Originalservice

Personlig servicetekniker åtgärdar en skada

Skadeverkstad

Bra Bil hjälper dig från den stund du har skador på bilen med t ex skadeanmälan och kontakt med försäkringsbolaget. Vi tar hand om alla typer av bilskador, från små repor i lacken till omfattande krockskador. Bra Bil utför skadebesiktning och genomför det verkstadsarbete som behövs – såväl glas- och plåtarbete som lackering.

Skadeverkstad

Volvo kör på en smal väg omgärdad av vatten

Serviceavtal

Den mest uppenbara fördelen med Serviceavtal är att du slipper överraskningar. Istället för en större utgift, får du service till en fast månadskostnad. Detta ger ett tryggt bilägande som säkerställer att bilen alltid underhålls med originaldelar och utförs av våra personliga servicetekniker. Bästa möjliga service betalar sig i längden, så även våra verkstadsavtal.

Serviceavtal

Kvinna sitter lugnt vid stranden i solnedgången

Assistans ingår

Volvo, Renault och Dacia Assistans ger dig hjälp på vägen om något oförutsett skulle hända t.ex. punktering, borttappad bilnyckel eller något annat missöde. Varje gång du utför Originalservice hos oss på Bra Bil ger vi kostnadsfritt Assistans.

Assistans

Personligt servicetekniker byter däck på en vit Volvo

Däck och förvaring

Att välja däck är inte det lättaste, det finns många olika modeller och det är mycket som påverkar vilket däck som passar just dig och din körning. I vårt däckhotell kan dina däck vila upp sig inför en ny säsong på vägarna.

Boka hjulskifte

Bra Bil Volvo-/Renaultkort

För ett förmånligare bilägande skaffa ett Volvo-/Renaultkort. Du får rabatt på drivmedel, räntefri delbetalning och bonus på alla köp hör till de mest omtyckta förmånerna hos Volvo-/Renaultkortet. Dessutom får du alltid lokala erbjudanden hos oss på Bra Bil och extra bra försäkringsvillkor hos Volvia.

Volvo-/Renaultkort

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Bra Bil