Dacia logotyp

Dacia – Bilmodeller

Vi är proffs på Dacia

Vi säljer Dacia hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna

Bra Bil KungsängenBra Bil Vallentuna

Dacia Modellutbud

Dacia Duster

Nya Dacia Duster har alltid det som krävs, oavsett om du älskar att susa fram på nylagd, ljudlös asfalt, eller hellre ger dig ut på skumpiga skogsvägar. Med sin klassledande förhöjda markfrigång (21 cm), sitt robusta chassi och om så önskas med fyrhjulsdrift, sitter du bakom ratten i en trygg och självsäker SUV.

Läs mer på tillverkarens sida

Dacia Sandero

En småbil med hög stilmedvetenhet. Dacia Sandero bjuder på flera design-nyheter. Låt blicken vandra hela vägen från den nya kromade grillen och de stora strålkastarna, vidare till baklyktorna. Ta in Dacias nya ljussignatur, dynamisk, modern och trendsättande. Detta är en bil att möta framtiden i! Finns även i specialversionen Stepway.

Läs mer på tillverkarens sida

Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV är en rymlig kombi där både prylarna du gillar och människorna du älskar kan åka med utan att trängas. Här finns fem rejäla platser med utmärkt komfort. Åk på utflykt i helgen! Låt hela familjen få njuta av naturen – och den trivsamma kupén. Sa vi att bagageutrymmet rymmer hela 573 liter?… Finns även i specialversionen Stepway.

Läs mer på tillverkarens sida

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du! Med optimal lastvolym och körkomfort har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Denna bil kryllar av fördelar! Bara det att du till priset av 2,5 m³, får ett lastutrymme på hela 3,3 m³ är en ögonhöjare.

Läs mer på tillverkarens sida

Upptäcka alla våra mest attraktiva erbjudanden 

Dacia - Renault - Volvo

Hemleverans vid köp av bil

Nu erbjuder vi hemleverans när du har köpt ny eller begagnad bil för dig som är över 70 år eller i riskgrupp.
Dacia - Duster

Dacia Duster med snabb leverans

Upptäck SUVeräna Dacia Duster. En fyrhjulsdriven crossover bil till riktig bra pris, dessutom snabb leverans
Körandes silvrig Dacia Dokker Van
Dacia - Dokker Van

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du. Transportbilen med lastkapacitet som ställer konkurrenterna i skuggan.
Dacia - Duster - Logan MCV - Sandero

Dacia Family Edition

Nu finns Dacia Family Edition. De bekvämt utrustade versionerna av Dacia Duster, Logan MCV och Sandero hjälper dig att få pengar över till annat.
Nya Dacia Sandero och Logan MVC
Dacia - Logan MCV - Sandero

Dacia Sandero och Logan MCV

Kom in, upptäck och provkör Dacias modeller Sandero, Sandero Stepway och Logan MCV.

Dacia – Bilmodeller

Upplev Dacia ute på vägarna

Boka provkörning

Dacia - Bilmodeller

Dacia - Bilmodeller

Dacia Garanti

Samtliga nya bilar från Dacia omfattas av avtalsmässig nybilsgaranti mot fel på material, montering eller konstruktion (utöver normalt slitage och underhåll) under 36 månader eller 100 000 km, beroende på vilket som inträffar först. Garantin räknas från leveransdatumet i garantibrevet som överlämnas till kunden i samband med leverans av bilen.

En enkel och smart bilförsäkring för Dacia

Det finns en speciell bilförsäkring för dig och din Dacia. Du köper bilförsäkringen hos oss på Bra Bil när du köper bilen. Du ringer oss eller Dacia Försäkring om du undrar något. Skulle du råka ut för en skada hjälper vi dig med: bilverkstaden och försäkringsbolaget, för att du ska få en så enkel och smidig skadehantering som möjligt. Smart, eller hur?

Läs mer om Dacia försäkring

 

Dacia - Bilmodeller

Finansieringsalternativ för din Dacia

Gör ett smart val och finansiera din bil med en av produkterna som är speciellt anpassade till Dacia. Du kan låna eller leasa din nya bil via Dacia Billån eller Dacia Privatleasing, utan uppläggnings- eller aviavgifter.

Läs mer om Dacia finansiering

Daciaverkstaden

I längden lönar det sig alltid att göra förebyggande underhåll på bilen istället för att vänta tills något händer. Dessutom kör du tryggt och problemfritt och undviker oväntade utgifter.

Läs mer om Dacia Originalservice

Dacia - Bilmodeller

Dacia Assistans

Dacia Assistance gäller om ditt Dacia-fordon råkar ut för fel i någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterar i att fordonet försätts ur körbart skick och som inte beror på otillräckligt underhåll. Dacia-fordonet måste ha genomgått service enligt specifikationerna i servicehäftet. Dacia assistans gäller från inköpsdagen upp till: Tre år eller begränsat till 100 000 km.

Läs mer om Dacia Assistans

Dacia allt i ett privatleasing

Dacia Allt i Ett Privatleasing är finansieringsformen för dig om vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Dacia i tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och skatter ingår. Kan det bli enklare?

Det här ingår
  • Ingen kontantinsats
  • Leasingfinansiering
  • Dacia Försäkring med 10% rabatt på premien
  • Dacia Serviceavtal
  • Renaultkort med 25 öre rabatt på alla drivmedel i 3 månader.