Bilmodeller

Vi är proffs på Dacia

Vi säljer Dacia hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna

Bra Bil KungsängenBra Bil Vallentuna

Nya Dacia Sandero

En småbil med hög stilmedvetenhet. Dacia Sandero bjuder på flera design-nyheter. Låt blicken vandra hela vägen från den nya kromade grillen och de stora strålkastarna, vidare till baklyktorna.

Läs mer om Sandero

Nya Sandero Stepway

Nya Sandero Stepway har en helt omarbetad design med en utpräglad crossover-känsla. Slå dig ned i en mångsidig och rymlig interiör, så att du kan uppleva dina äventyr med full komfort.

Läs mer om Sandero Stepway

röd dacia duster mot vit bakgrund

Dacia Duster

Nya Dacia Duster har alltid det som krävs, oavsett om du älskar att susa fram på nylagd, ljudlös asfalt, eller hellre ger dig ut på skumpiga skogsvägar. Med sin klassledande förhöjda markfrigång (21 cm), sitt robusta chassi och om så önskas med fyrhjulsdrift, sitter du bakom ratten i en trygg och självsäker SUV.

Läs mer om Duster

svart dacia dokker van

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du! Med optimal lastvolym och körkomfort har bilen allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Denna bil kryllar av fördelar!

Läs mer om Dokker Van

Upptäcka alla våra mest attraktiva erbjudanden 

Dacia

Nya Dacia Duster

Nya Dacia Duster lanseras i höst. All utrustning du behöver och hög komfort på alla väglag .Anmäl ditt intresse och håll dig uppdaterad.
Dacia - Duster

Dacia Duster med snabb leverans

Upptäck SUVeräna Dacia Duster. En fyrhjulsdriven crossover bil till riktig bra pris, dessutom snabb leverans.
Körandes silvrig Dacia Dokker Van
Dacia - Dokker Van

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du. Transportbilen med lastkapacitet som ställer konkurrenterna i skuggan.
Dacia - Renault - Service & tillbehör

Verkstadserbjudanden Renault, Dacia och transportbilar

Gör bilen redo inför semestern. Nu har vi flera riktigt bra kampanjer i våra verkstäder för Renault, Dacia och transportbilar i Kungsängen, Vallentuna och Bålsta

 Bilmodeller

Upplev Dacia ute på vägarna

Boka provkörning

Dacia - Bilmodeller

Dacia - Bilmodeller

Dacia Garanti

Samtliga nya bilar från Dacia omfattas av avtalsmässig nybilsgaranti mot fel på material, montering eller konstruktion (utöver normalt slitage och underhåll) under 36 månader eller 100 000 km, beroende på vilket som inträffar först. Garantin räknas från leveransdatumet i garantibrevet som överlämnas till kunden i samband med leverans av bilen.

En enkel och smart bilförsäkring för Dacia

Det finns en speciell bilförsäkring för dig och din bil. Du köper bilförsäkringen hos oss på Bra Bil när du köper bilen. Du ringer oss eller Dacia Försäkring om du undrar något. Skulle du råka ut för en skada hjälper vi dig med: bilverkstaden och även försäkringsbolaget, för att du ska få en så enkel och smidig skadehantering som möjligt. Smart, eller hur?

Mer om försäkring

 

 

 

servicetekniker

Dacia - Bilmodeller

Finansieringsalternativ för din Dacia

Gör ett smart val och finansiera din bil med en av produkterna som är speciellt anpassade till bil. Du kan låna eller leasa din nya bil via Dacia billån eller privatleasing, utan uppläggnings- eller aviavgifter.

Mer om finansieringsalternativ

 

Daciaverkstaden

I längden lönar det sig alltid att göra förebyggande underhåll på bilen istället för att vänta tills något händer. Dessutom kör du tryggt och problemfritt och undviker oväntade utgifter.

Mer om Dacia Originalservice

 

servicetekniker

Dacia duster

Dacia Assistans

Dacia Assistance gäller om din bil råkar ut för fel i någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterar i att fordonet försätts ur körbart skick och som inte beror på otillräckligt underhåll. Bilen måste ha genomgått service enligt specifikationerna i servicehäftet. Dacia assistans gäller från inköpsdagen upp till: Tre år eller begränsat till 100 000 km.

Läs mer om Dacia Assistans

 

Dacia allt i ett privatleasing

Allt i Ett Privatleasing är finansieringsformen för dig om vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din bil i tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och skatter ingår. Kan det bli enklare?

Det här ingår

  • Ingen kontantinsats
  • Leasingfinansiering
  • Dacia Försäkring med 10% rabatt på premien
  • Dacia Serviceavtal
  • Renaultkort med 25 öre rabatt på alla drivmedel i 3 månader.

blå dacia i naturmiljö

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

 

Dacia i Stockholm