Bilmodeller

Här kan du läsa mer om alla våra bilmodeller från:

Volvo

Renault

Dacia

På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Är du företagskund eller privatkund spelar ingen roll. Vi har specialister på båda områdena, som hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning. Letar du efter en begagnad bil? Då pratar du med någon av våra specialister på begagnade bilar. Vi är specialister helt enkelt.

Volvo

År 1927 rullade den första serietillverkade Volvo-bilen ut ur fabriken i Göteborg. Idag är Volvo ett av de mest välkända och respekterade bilmärkena i världen med försäljning i över 100 länder.

Med nya modeller går vi nu mot ökad säkerhet, uppkoppling och elektrifiering. Vår vision är en helt elektrisk framtid. Hos Bra Bil hittar du Volvo på alla våra anläggningar.

Våra modeller

 

Renault

183 000 medarbetare världen över jobbar med och drivs av en enad kraft: passion. Vi får vår energi från vårt syfte; att tillhandahålla hållbar mobilitet över hela världen. Hos oss på Bra Bil hittar du Renault på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen.

Våra modeller

Dacia

Det är ingen hemlighet att Dacias låga pris lockar många kunder. Receptet på vår framgång är en del högteknologi, en del återanvändning samt en rejäl del sunt förnuft. Hos Bra Bil hittar du Dacia både för företag och för familjen hos oss i Vallentuna och Kungsängen.

Våra modeller

 

Nästa steg till ett enklare liv med bil

Vi på Bra Bil jobbar alltid för att du ska få en bil som passar ditt liv, din körstil och din ekonomi. Därför vill vi alltid presentera ett så bra erbjudande som möjligt för dig som kund och vi tillhandahåller därför tjänster som Serviceavtal och finansiering av din nya bil. Så klart hjälper vi dig även med inbytet av din nuvarande bil. Låt oss värdera din bil och hjälpa dig att hitta din nya drömbil idag.

Boka värdering

Se bilar i lager

I vårt lager hittar du samtliga begagnade bilar, men även fabriksnya modeller. Oavsett vilken du väljer får du nycklarna direkt i handen.