Volvo-/Renualtkort

Ett förmånligare bilägande

Kvinna bredvid grå Volvo SUV i eftermiddagsljus

Volvo-/Renualtkort

Med Volvo-/Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt på Tanka och en rad andra förmåner. Kortet är helt kostnadsfritt och kommer med en mängd rabatter och erbjudanden. Med appen CarPay kombineras kortets fördelar med en smidig enkelhet som gör din tillvaro med bilen ännu bekvämare.

Ansök via CarPay

Kortköpt med Volvo kort

 

Räntefri delbetalning

Hos oss på Bra Bil kan du alltid delbetala inköpen i butik och verkstad på 12 månader räntefritt och helt utan avgift. Perfekt när du köper däck eller om verkstadsnotan blir lite högre än du tänkt dig.

Förmånligare liv med bilen

Vår filosofi är att du alltid ska kunna tanka till lågt pris på våra Tankastationer. Om du har Volvokort och appen CarPay så blir det ännu bättre. Betalar du med Volvokort får du både rabatt och bonus. Bonusen kan du lösa in i appen CarPay nästa gång du tankar. 

Kvinna använder Volvo Car Pay vid Tanka station

Ansök om Volvo-/Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvo-/Renaultkort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

Ansök via CarPay

CarPay

CarPay är tjänsten som hjälper dig att få en överblick över din bilekonomi. Tjänsten ger dig full kontroll och låter dig dessutom planera ditt bilägande. 

Läs mer om CarPay

volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.