Volvo-/Renualtkort

Ett förmånligare bilägande

Kvinna bredvid grå Volvo SUV i eftermiddagsljus

Med Volvo-/Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt på Tanka och en rad andra förmåner. Kortet är helt kostnadsfritt och kommer med en mängd rabatter och erbjudanden. Med appen CarPay kombineras kortets fördelar med en smidig enkelhet som gör din tillvaro med bilen ännu bekvämare.

Kortköpt med Volvo kort

 

Räntefri delbetalning

Hos oss på Bra Bil kan du alltid delbetala inköpen i butik och verkstad på 12 månader räntefritt och helt utan avgift. Perfekt när du köper däck eller om verkstadsnotan blir lite högre än du tänkt dig.

Förmånligare liv med bilen

Vår filosofi är att du alltid ska kunna tanka till lågt pris på våra Tankastationer. Om du har Volvokort och appen CarPay så blir det ännu bättre. Betalar du med Volvokort får du både rabatt och bonus. Bonusen kan du lösa in i appen CarPay nästa gång du tankar. 

Kvinna använder Volvo Car Pay vid Tanka station

Ansök om Volvo-/Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvo-/Renaultkort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

Ansök via CarPay

CarPay

CarPay är tjänsten som hjälper dig att få en överblick över din bilekonomi. Tjänsten ger dig full kontroll och låter dig dessutom planera ditt bilägande. 

Läs mer om CarPay

Illustration av CarPay appen