Dacia logotyp

Dacia DOKKER VAN – Bilmodeller

Vi är proffs på Dacia

Vi säljer Dacia hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se Dacia Dokker Van i lager

Körandes silvrig Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du! Med optimal lastvolym och körkomfort har bilen allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Denna bil kryllar av fördelar! Bara det att du till priset av 2,5 m³, får ett lastutrymme på hela 3,3 m³ är en ögonhöjare. Dessutom gör motorernas höga prestanda körningen ännu roligare – en dieselmotor på 90hk och bensinmotor på 114hk som står sig bra mot konkurrenterna!

Vi säljer Dacia Dokker Van på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen, välkommen in!

 

svart dacia dokker van

Bygg din version idag 

Läs mer om Dokker Van på dacia.se

Intresserad? Kontakta en säljare

Kungsängen & Vallentuna

säljare
Antonio Navas Säljare Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

Upptäcka våra allra mest attraktiva erbjudanden från Dacia Dokker Van

Körandes silvrig Dacia Dokker Van
Dacia - Dokker Van

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du. Transportbilen med lastkapacitet som ställer konkurrenterna i skuggan.

Dacia – Bilmodeller

Upplev Dacia ute på vägarna

Boka provkörning

Körandes silvrig Dacia Dokker Van

servicetekniker

Daciaverkstaden

Att din Dacia är regelbundet servad i Daciaverkstaden tjänar du också på den dag du skall byta bil, eftersom en välfylld servicebok ger ett högre andrahandsvärde. Naturligt nog är det Dacia som har den största kunskapen om din bil och de många tusen delarna den är sammansatt av. Därför kan vi utforma ett optimalt serviceprogram där varje vital del kontrolleras, justeras eller byts i rätt tid. Hos Daciaverkstaden vet du även att servicens innehåll är perfekt anpassad till körlängd och modell vid varje tillfälle.

Läs mer om Dacia Allt i ett

 

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Dacia Sandero, Dokker eller varför inte en Duster. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Dacia Dokker Van i Stockholm