Bra Bil – Business & FLEET

Gör som Börje Salming

Bra Bil – Business & Fleet

Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket hjälper Bra Bil dig med allt som har med ditt företags tjänstebil att göra. 

Vi har stor erfarenhet av både små och stora företag med alla typer av bilbehov. Med ett brett utbud av bilar kan vi erbjuda finansiering, serviceabonnemang och även försäkring – allt för ett smidigare bilägande. Kontakta någon av våra företagssäljare nedan så hjälper vi dig räta ut alla frågetecken efter ditt företags behov. 

 

Serviceavtal till kampanjpris

När du leasar en bil hos Bra Bil med Volvo Business Lease får du just nu serviceavtalet till ett extra bra pris. Med serviceavtalet behöver du bara boka service och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell. Det är både enkelt och smidigt.

Nu 99 kr/månad exkl. moms*

(ord. pris 396 kr/månad exkl. moms)**

*Erbjudandet gäller vid tecknande av Volvo Business Lease 36 mån t.o.m. 30 okt 2021 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Körsträcka 2 000 mil per år **Ord. pris baseras på Volvo XC60 och V60 Recharge.

Frihet från Bra Bil 

– Att kunna ta dig dit du vill, när du vill. Det är precis vad Business Lease från Bra Bil ger dig.

Börje Salming är inte bara en stor hockeyikon, utan även en trogen kund till oss på Bra Bil.  För honom är friheten det viktigaste, att kunna ta sig dit han vill, när han vill. Därför kör Börje idag en Volvo XC90 från oss på Bra Bil som han har tecknat med paketlösningen Volvo Business Lease.

Med Business Lease från Bra Bil får du den frihet du behöver. Vass rådgivning och ett komplett bilinnehav där finansiering, serviceavtal och ett Volvokort med drivmedelsrabatt ingår. För att slippa tidskrävande administration får ni dessutom alla kostnader på en faktura.

Vad gör du med din frihet?

 

Vi är experter på tjänstebil

Det är allt annat än enkelt att välja bil idag. Nya lagar, förmånsvärden, Total Cost of Ownership (TCO), utsläpp, vad bör du undvika och hur ska vi tillsammans tänka kring hållbarhet. Det du inte vet kring företagsbil, det vet vi. Bra Bil är en ledande spelare på tjänstebilsmarknaden och blir din rådgivare genom hela affären. Med Bra Bil Business & Fleet har vi tagit fram fyra attraktiva erbjudanden på fyra av våra populäraste bilar. Restvärdet är garanterat, så du inte behöver oroa dig för hur bilmarknaden ser ut om tre år. 

Volvo V60 Cross Country B4 AWD

Advanced Edition

Volvo Business Lease

fr 3 995 kr/månad*

0 kr första förhöjd hyra
Inkl. serviceavtal & garanterat restvärde

Bygg din V60 Cross Country  

Volvo V60 T6 AWD Recharge

Inscription Expression

Volvo Business Lease

fr 5 495 kr/månad*

0 kr första förhöjd hyra
Inkl. serviceavtal & garanterat restvärde

Bygg din V60  

Volvo XC60 T6 Recharge

Inscription Expression

Volvo Business Lease

fr 6 195 kr/månad*

0 kr första förhöjd hyra
Inkl. serviceavtal & garanterat restvärde

Utrustad med bl.a. Klimatpaket, Ljuspaket, Parkeringssupportpaket & Driver Assistance

Bygg din XC60  

Volvo XC40 T4 Recharge

Inscription Expression

Volvo Business Lease

fr 5 695 kr/månad*

0 kr första förhöjd hyra
Inkl. serviceavtal & garanterat restvärde

Bygg din XC40  

Volvo V90 T6 Recharge

Inscription Expression

Volvo Business Lease

fr 6 695 kr/månad*

0 kr första förhöjd hyra
Inkl. serviceavtal & garanterat restvärde

Bygg din V90  

Observera att Bygg din Volvo öppnas i Volvo Cars miljö.

*Business Lease: 36 mån leasing via Volvofinans, (exkl. moms), inkl serviceavtal 99 kr/mån (ord. pris fr 396 kr/mån), 0 kr första förhöjd hyra, garanterat restvärde, körsträcka 2000 mil/år. Baserat på medlemskap i Företagarna. När du lämnar tillbaka din bil går vi igenom bilens skick samt reglerar eventuell överskriden körsträcka. 

Volvo Business Lease

Enklare blir det nog inte. Med Volvo Business Lease erbjuder vi en paketlösning för dig som har upp till 20 företagsbilar. Du får helt enkelt ett bekvämt bilägande som du kan lita på, utan ekonomiska överraskningar.

Vill du veta mer? 


 

Träffa din säljare digitalt

Funderingar om ny eller begagnad Volvo? Boka ett digitalt möte med oss idag. Tillsammans kan vi gå igenom dina bilbehov, utrustningspaket, offerter och vad du kan få för din nuvarande bil. Bäst av allt, vi ses där du befinner dig.

Du bokar enkelt en tid i vår kalender som passar dig. Därefter får du ett mail med en länk till Teams och kan koppla upp dig från vilken plats du önskar. Vem vet, vi kanske ses hemma i din soffa eller ute på din hundpromenad? Prova idag! Vi finns där du finns.

Träffa din säljare digitalt

Business and Fleet logo

Bra Bil – Business & Fleet

Bra Bil är en ledande spelare på tjänstebilsmarknaden. Vi säljer inte bara bil, vi skapar dessutom ständigt lösningar för att tjänstebilsmarknaden ska nå nya höjder. Vi har som vision att alltid ha den perfekta lösningen för dig och ditt företag. Även om vi inte har den idag, så vill vi tillsammans hitta en helhetslösning som passar dig.

Läs mer om Bra Bil Business & Fleet


 

Tjänstebil Volvo

Vad är förmånsvärde?

Har du som anställd en tjänstebil/leasingbil som du även använder privat, kan du utgå ifrån att den förmånen ska beskattas (förmånsbeskattas). Använder du bilen privat i ”ringa omfattning”, dvs inte mer än 10 mil vid högst 10 tillfällen per år ( inkl. resor till och från arbetet), behöver däremot inte bilen förmånsbeskattas. Kör du mer än så riskerar du att straffbeskattas och eftersom bevisbördan ligger hos dig bör du noggrant föra körjournal.

Brukas tjänstebilen både i tjänsten och även privat så ska du förmånsbeskattas. Skatten dras på din lön och baseras då på den valda bilens förmånsvärde. Väljer du dessutom tillbehör/extrautrustning som exempelvis extraljus, dragkrok eller läderklädsel så kan det höja bilens förmånsvärde. Förmånsvärdet läggs på din lön och ökar på så vis din skatt.

Vad innebär ett garanterat restvärde?

Garanterat restvärde innebär att vi avtalar om ett värde som bilen ska ha vid hyrestidens slut och då är det det värdet som gäller för dig. Du behöver inte oroa dig för om bilen minskar mer i värde. Genom ett garanterat restvärde kan du som leasetagaren minimera den ekonomiska risken med leasing. Efter tre år kan du mer eller mindre komma in och lämna tillbaka bilen*

Rabatterat förmånsvärde – miljöbil?

Miljöbil

En miljöbil som tjänstebil har en rabatterat förmånsvärde, dvs du betalar en lägre skatt för förmånen. Dock kan inte Diesel- och bensinbilar få nedsatt förmånsvärde. El- och laddhybrider som kan laddas från elnätet samt gasbilar (ej gasol) justeras först till en jämförbar bil utan miljöteknik. Därefter sätts förmånsvärdet ner med 40% (dock max 10 000 kronor). Gäller enbart om bilen har ett nybilspris som är högre än närmast jämförbara bil. Etanolbilar och elhybrider som ej kan laddas från elnätet, samt bilar som kan köras på gasol, rapsmetylester samt övriga typer av miljöanpassade drivmedel justeras enbart ner till jämförbar bil. Vilka bilar som räknas som miljöbilar kan du se här >>

Hur kan jag beräkna mitt förmånsvärde?

På skatteverkets hemsida kan du enkelt beräkna förmånsvärdet för din bil. Sidan innehåller även en snabbguide för beräkning av bilförmånsvärde som är enkel att följa och som utgår från bilmodell eller modellkod. Uppgifterna du behöver hittar du även enkelt i Skatteverkets billistor. Därefter kan du klicka dig vidare till en enkel räknesnurra som heter Bilförmånsberäkning >> Du kan även fråga våra säljare så tar dom enkelt fram förmånsvärdet på din blivande tjänstebil. 

Företagsleasing (Business Lease)

Volvo Business Lease

Enklare blir det nog inte. Med Volvo Business Lease erbjuder vi en paketlösning för dig som har upp till 20 företagsbilar. Du får helt enkelt ett bekvämt bilägande som du kan lita på. Och utan ekonomiska överraskningar. Avtalet tecknar du på upp till tre år. Det enda bekymret är att du behöver välja vilken modell du vill ha bland alla Volvobilar.

Fördelar med Business Lease
  • Finansiering utan uppläggnings- eller aviavgifter
  • Extra drivmedelsrabatt på 25 öre per liter i tre månader med Volvokort
  • 20 procent rabatt på försäkringspremien hos Volvia
  • Du får dessutom en kontakt för allt som gäller företagets bilar
  • Alla kostnader på samma faktura, även inklusive drivmedel vid tankning med Volvokort

Intresserad? Kontakta våra företagssäljare

Upplands Väsby

Daniel Barkman säljare
Daniel Barkman Försäljningschef Företag
Jonas Salmen säljare
Jonas Salmén Key account manager
Magnus Blombergsson säljare
Magnus Blombergsson Key account manager
Jonas Hermansson säljare
Jonas Hermansson Företagssäljare | Volvo
Anders Olofsson säljare
Anders Olofsson Företagssäljare | Volvo

Kungsängen & Vallentuna

Lucas Hellgren säljare
Lucas Hellgren Företagssäljare | Volvo | Begagnat
Bild kommer snart
Alexander Vikman Företagssäljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

Göteborg

Magnus Björkquist - Bilsäljare
Magnus Björkquist Säljare Volvo
annika havner säljare
Annika Havner Säljare Volvo
Margareta Jansson - Bilsäljare
Margareta Jansson Säljare Volvo

Enköping & Bålsta

Mikael Tomberg
Mikael Tomberg Säljare Volvo | Begagnat
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Säljare Volvo | Begagnat

Tjänstebil Volvo

Upplev Volvo ute på vägarna

Boka provkörning

Börje Salming använder Bra Bil – Business & Fleet

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.