CarPay-kampanj

Få 100 kr att handla för

Ansök om ett Volvo-/Renaultkort redan idag
tjej tittar på kort

CarPay-kampanj

Få 100 kronor att handla för

Ansök om ett kort redan idag

Just nu har vi en CarPay-kampanj där du som ansöker om ett nytt kort får 100 kronor att använda till drivmedel på Tanka, biltvätt på Tvätta och i vår verkstäder. Kortet är helt kostnadsfritt och du ansöker enkelt via knappen nedan. Du kan också ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Checken aktiveras sedan i CarPay inom 10 dagar. Erbjudandet gäller nyteckning av kort t.o.m. 30 juni 2021.

Kom in till oss och teckna upp dig för ett Volvo-/Renaultkort eller gör det online.
Välj då Bra Bil som handlare i Steg tre, så att du får våra erbjudanden och kampanjer

Ansök om ett kort

Volvokort, Renaultkort och Carpaykort

FÖRDELAR

  • Ingen årsavgift.
  • Bonus på alla köp.
  • Betala med mobilen.
  • Rabatt på Tanka.
  • 20 % rabatt på Tvätta.
  • Upp till 60 dagars fri kredit.
  • Räntefri delbetalning.
  • Generös reseförsäkring

Ta del av vår CarPay-kampanj redan idag

Ansök om ett kort

Betala med mobilen

Vi arbetar hela tiden för att utveckla nya smidiga sätt att betala med CarPay. Du kan till exempel betala både din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos din handlare direkt med appen. Du slipper använda kortet och får kvittot eller arbetsordern direkt i mobilen.

Upptäck CarPay

 

man betalar med sitt mobilkort

Upptäck snabbheten med digital plånbok

En digital plånbok är en enkel och säker mobil betallösning som du kan använda i stort sett överallt där du kan blippa ditt kort. Du ansluter ditt kort till din mobil och/eller smartklocka och sedan använder du enheten när du betalar via kortterminalen. Dina kortuppgifter krypteras i enheten och delas aldrig med köpstället. Det innebär en säker process för både dig och den som tar betalt.

Upptäck mobil betalning


CarPay. För ett liv i rörelse.

Få ut mer av ditt kort med vår digitala tjänst CarPay. Full koll på alla inköp, bonus, rabatter och erbjudanden. Och möjlighet att betala med mobilen. Självklart helt kostnadsfritt.

CarPays erbjudanden  CarPays förmåner Bonus på allt

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.