Kommer 2021

Helt nya Dacia Spring Electric

Europas mest prisvärda elbil

Två Dacia Spring Electric står parkerade och laddar

Kommer 2021

Helt nya Dacia Spring Electric

Europas mest prisvärda elbil

Med avstamp i Groupe Renaults tioåriga erfarenhet och expertis som ledare inom eldriven mobilitet utgör Dacia Spring Electric början på en ny era av prisvärd eldriven mobilitet för alla.


Intresseanmälning av Dacia Electric Spring

Registrera dig och håll dig uppdaterad inför lanseringen

Registrera dig och håll dig uppdaterad inför lanseringen
    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Grå Dacia Spring Electric kör på väg

En ny DACIA-rEVolution

Prisvärd, rejäl, rymlig … och eldriven – helt nya Spring Electric är en stadsbil som kombinerar Dacias kärnvärden med fördelarna hos en ren elmotor. Njut av jämn och tyst körning såväl inne i stan som på landsbygden, utan motorbuller eller störande vibrationer.

Tack vare batteriet på 26,8 kWh har helt nya Spring Electric en räckvidd på upp till 230 km* enligt WLTP**. Det motsvarar upp till sex dagars stadsturer utan att behöva ladda bilen.

Snabb och smidig laddning

Dags för en paus? Du kan enkelt ladda helt nya Spring Electric hemma genom ett vanligt eluttag eller installera en Wallbox*** för snabb laddning på 4 timmar och 27 minuter. Ont om tid? Med DC-laddaren (tillval) kan du ladda batteriet upp till 80 % på bara 50 minuter vid en snabbladdningsstation.

Vill du ställa in kupétemperaturen i förväg, kontrollera batterinivån eller starta/stoppa laddningen? Med MY Dacia-mobilappen kan du hålla koll på räckvidden på distans för ökad bekvämlighet.

Grå Dacia Spring Electric laddas

Ratten på Dacia Spring Electric

Design som fångar blickar

Är du redo att ta dig an stadsdjungeln? Kraftfulla linjer, kompakta mått, ny Dacia-ljussignatur, takrelingar, 14-tums diamantslipade fälgar, bakre hasplåt och hög markfrigång … Helt nya Spring Electric är smidig som en stadsbil och rejäl som en SUV, samtidigt som den har ett djärvt utseende.

Helt nya Spring Electric må vara liten, men den är även rymlig med fyra normalstora säten och en modulerbar interiör. Den har dessutom kategorins bästa lastvolym med sitt rymliga bagageutrymme (300 l*) och nedfällbara baksäte. Riktigt smart!

En behaglig upplevelse i bilen

Utrustningen är utformad för en praktisk och bekväm upplevelse i bilen. Den inkluderar multimediasystemet MEDIA NAV och dess 7-tums pekskärm med Android Auto™- och Apple CarPlay™-kompatibel spegling av din smartphone såväl som Bluetooth®, 3,5-tums förarskärm, parkeringsassistans bak och backkamera, helt elektrisk servostyrning, elmanövrerade fönsterhissar fram och bak, fjärrlåsning, luftkonditionering med mera.

Insidan av en Dacia Spring Electric

* Certifiering pågår.** Hel WLTP-cykel är den standardiserade cykeln. Den består av 57 % stadskörning, 25 % landsvägskörning och 18 % motorvägskörning.*** Wallbox-laddboxen för hemmabruk måste installeras av behörig fackman.

Intresserad? Kontakta våra Daciaspecialister

Kungsängen

säljare
Antonio Navas Säljare Dacia | Begagnat

Vallentuna

säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
Dacia

Upptäck fördelarna med Dacia privatleasing

Upptäck fördelarna med Dacia privatleasing. Just nu fr 1750 kr/mån inkl. nationellt serviceavtal och 3 månaders privatleasingskydd.
Helt nya Dacia Sandero och Sandero Stepway står parkerade
Dacia - Sandero

Nya Dacia Sandero och Sandero Stepway

Upptäck helt nya Dacia Sandero och Sandero Stepway. Finns nu att uppleva och beställa hos oss.
volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund
Dacia - Renault - Service & tillbehör - Volvo

CarPay-kampanj

Just nu får du som ansöker om ett nytt kort 100 kronor att använda till drivmedel på Tanka, biltvätt på Tvätta eller i våra verkstäder
orange dacia duster
Dacia - Duster

Dacia Duster med snabb leverans

Upptäck SUVeräna Dacia Duster. En fyrhjulsdriven crossover bil till riktig bra pris, dessutom snabb leverans.
Volvo XC60 kör på landsväg. Låt oss underlätta för dig
Dacia - Renault - Service & tillbehör - Volvo

Låt oss underlätta för dig

Covid-19 har drabbat oss alla och vi på Bra Bil vill underlätta så mycket vi kan för dig som kund. Detta erbjuder vi just nu.
Körandes silvrig Dacia Dokker Van
Dacia - Dokker Van

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du. Transportbilen med lastkapacitet som ställer konkurrenterna i skuggan.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.