Glaskampanj

Stenskottslagning fr. 0:-* (ord 100:-)
Byte av vindruta fr. 1 600:- få nya torkarblad på köpet*

Boka glasreparation

Använd rabattkod: Glasklart

vit volvo xc60 kör på fält

för en glasklar vinter

Glaskampanj

Oavsett vad som hänt med din vindruta kan Bra Bils Glasmästare hjälpa dig. När du behöver laga eller byta vindruta vet vi vilka metoder som ska användas för att allt ska fungera som det är tänkt.  Vi testar även så att alla system fungerar perfekt. När limmet härdat aktiverar vi kalibreringsprogrammen och tar bilen på en åktur. Då testas funktionen hos samtliga system så att din bil är i toppskick igen.

Vi  använder endast Volvo Originaldelar när vi lagar eller byter din vindruta.

vit volvo v90 med stenskott i vindrutan

Stenskottslagning

Pris fr 0:-*

(ord. pris 100:-)

*Gäller med Volvia försäkring.

Vindrutebyte

Pris fr 1 600:-*
Nya torkarblad på köpet**

*Pris gäller vid byte av vindruta, självrisk Volvia. Andra priser med övriga försäkringsbolag kan förekomma.  **Gäller med Volvia eller IF försäkring.

Boka glasreparation

Uppge rabattkod Glasklart
i fönstret för fritext

*Gäller t.o.m 31 dec 2019 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.


Laga stenskottet – så att du slipper byta rutan

Ett stenskott är inte bara besvärligt. Förutom att det kan skymma ditt synfält kan ett stenskott börja spricka så till den grad att du behöver byta hela rutan. För att förebygga detta rekommenderar vi ett par enkla åtgärder.

  1. Sätt ett stenskottsplåster på skadan. Dessa förhindrar att fukt och smuts tränger in i stenskottet och skadar laminatet mellan glasskikten i din vindruta. Stenskottsplåstret bör appliceras så snart efter skadan som möjligt, därför kan det vara klokt att ha ett stenskottsplåster med dig i bilen.
  2.  Besök din närmaste Bra Bil-anläggning och låt oss undersöka din vindruta. Stenskottets placering kan påverka om det går att laga eller inte.

volvo v90 säkerhetssystem glas

glaskampanj

När ska du byta vindruta på din bil?

En del stenskott går att laga. Andra kräver byte av vindrutan. Vilken lösning som passar bäst beror på var skadan sitter. Om stenskottet träffat i den gröna zonen kan vindrutan lagas om stenskottet inte är för stort. Sitter skadan i något av de röda fälten måste rutan bytas. Skulle stenskottet sitta i det gula fältet krävs däremot en mer noggrann undersökning. Här måste verkstaden göra en bedömning av vilken lösning som är säkrast.

Råkat ut för någon annan skada?

Våra skadetekniker hjälper dig

Boka enkelt online idag och få hjälp hela vägen från anmälan till försäkringsbolaget till själva lagningen. Våra auktoriserade skadetekniker hjälper dig med skador på din Volvo, Renault eller Dacia.

Boka skadebesiktning

Hur går en skadebesiktning till?


Se filmen