Hertz KAMPANJ

15% rabatt på Hertz hyrbil

Upplev Sverige i sommar med Hertz hyrbil
Volvo bil i naturmiljö

Hertz HYrbil KAMPANJ

Upplev Sverige i sommar

15% rabatt när du hyr bil hos oss*

Låt sommaren bli årets höjdpunkt med en hyrbil från Hertz. Oavsett var du ska så har vi bilen som tar dig hela vägen fram. 

Vid bokning uppge CDP-kod: 905246

 

I rådande tider är vi extra noga med hygienen och städar alla bilar väldigt noggrant efter varje uthyrning, så att du kan åka tryggt och säkert.


*Erbjudandet gäller för bokningar t.o.m 31/7-2020, ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar

Boka din hyrbil nu

Kontakta oss i Enköping

Theresé Karlsson Stationschef biluthyrning
Theresé Karlsson Stationschef biluthyrning
Katarina Karlsson Biluthyrning
Katarina Karlsson Biluthyrning

Göteborg

Tommy Engman - Biluthyrare
Tommy Engman Biluthyrning
Adam Andersson - Biluthyrare
Adam Andersson Biluthyrning

Upplands Väsby & Kungsängen

Ted Ringstedt Biluthyrning
Ted Ringstedt Biluthyrning
Personal bild Hertz Rith Meristo
Ruth Meristo Stationschef
Bild kommer snart
Ida Kullman Biluthyrning

Hertz KAMPANJ

Hertz hyrbil efter dina önskemål

En Hertz hyrbil passar bra, oavsett om du behöver den över dagen eller i flera månader. Bilarna finns i flera olika prisklasser och du har mängder av bilar till ditt förfogande, stora som små.

Vit Volvo V90 parkerad framför ett plank

Verkstadsbil

Är din bil inne på service eller reparation? Då kan du boka din verkstadsbil på samma ställe som du lämnar in din bil. Din service- eller skadetekniker hjälper dig.

Man och kvinna packar sin gråa Volvo inför en resa

Weekendbil

Ska du iväg över helgen? Då kan du hyra en weekendbil hos oss. Du har fria mil hela helgen och avtalet gäller från fredag till måndag.

En Grå Volvo V90 kör genom en stadskärna

Långtidsuthyrning

Behöver du en bil tillfälligt under en lägre period? Hos oss kan du hyra en bil som passar just dig, dessutom helt utan bindningstid.

carpay kort och app

Rabatt med Volvokort-/Renaultkort

Som Volvokort-/Renaultkortskund får du alltid upp till 10 % rabatt när du hyr bil i Sverige och dessutom 5 % utomlands. Hertz standardregler och villkor gäller.

Kvinna kör en Volvo SUV

Ansök om Volvo-/Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och dessutom förmånligare med ett Volvo-/Renaultkort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får även bonus på alla dina köp. Du får omedelbar tillgång till och överblick på din ekonomi och kan enkelt se dina kostnader i CarPay. Är du redo att upptäcka alla fördelar? 

Ansök via CarPay

Läs mer om Volvo-/Renaultkortet

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.