VOLVO BUSINESS LEASE

Kampanjpris på vinterhjul

Vinterhjul för 9 900:- när du tecknar Volvo Business Lease på utvalda modeller

Volvo XC60 parkerad på uppfart av hus med kvinna gåendes mot bil

Kampanjpris på vinterhjul

Nu får du vinterhjul för 9 900:- när du tecknar Volvo Business Lease på Volvo XC40, XC60, XC90, V60 Cross Country samt V90 Cross Country. Välkommen in till oss eller kontakta våra säljare så hjälper vi dig hitta din nya drömbil.  

vinterhjul mot vit bakgrund

JUST NU: Vinterhjul 9 900:- 

Du får vinterdäck monterade på Volvo Original aluminiumfälg för 9 900:- (Ord pris ca 21 000:-)

Se bilar i lager


*Gäller vid Volvo Business Lease av modellerna Volvo XC40, XC60, XC90, V60 Cross Country samt V90 Cross Country t.o.m. 31 juli 2020.

Vad ingår i Volvo Business Lease?

Volvo Business Lease är en helhetslösning för företag med 1–20 tjänstebilar. Ni får ett komplett bilinnehav där finansiering, serviceavtal och ett Volvokort med drivmedelsrabatt ingår. För att slippa tidskrävande administration får ni dessutom alla kostnader på en faktura. 

Finansiering

Finansieringen sker hos Volvofinans Bank. Här slipper du betala för uppläggningsavgifter, aviavgifter och även annat som kan tillkomma. Alla bilkostnader (inklusive försäkring, service, tvätt mm) får du på en och samma faktura.

Serviceavtal

Serviceavtal med Volvo Originalservice ingår även i din månadskostnad. Du behöver bara boka service och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell. Det är både enkelt och smidigt.

Volvia Försäkring

Dina bilar är alltid helförsäkrade. Försäkring i Volvia innebär smidig skadehantering direkt hos Bra Bil och garanterad reparation med Volvo Originaldelar.

Volvokort

Volvokort med extra drivmedelsrabatt ingår. Kortet är kostnadsfritt och du får alla bilkostnader samlade på en faktura vilket underlättar administrationen. Kortet gäller på Tanka och även OKQ8.

volvo xc60 mot vit bakgrund

Volvo XC60

En perfekt balans mellan komfort och sportighet kännetecknar Volvo XC60. Det avancerade chassit kombinerar komfort och kontroll samtidigt som säkerhetssystemen skyddar det som är viktigt för dig.

Förmånsvärde
fr ca 2 115:-/mån*

Företagsleasing
4 821:-/mån**
Inkl. service

Bygg din XC60

volvo xc40 mot vit bakgrund

Volvo XC40

Volvo XC40 är här för att göra ditt dagliga liv enklare och mer behagligt. Bilen blir med sin uttrycksfulla design, smarta förvaring och dessutom innovativa teknik en riktig favorit. Detta är den perfekta stadsbilen.

Förmånsvärde
fr ca 1 589:-/mån*

Företagsleasing
3 916:-/mån**
Inkl. service

Bygg din XC40

Vit Volvo V90 Cross Country mot vit bakgrund

Volvo V90 Cross Country

V90 Cross Country är byggd för att ta dig dit du vill, varje gång. Tack vare de kromade inlägg i frontgrillen, högblanka fönsterlister och dubbla integrerade slutrör skapas ett kraftfullt intryck. På insidan väntar även komfortstolar i nappaläder och omsorgsfullt utformade detaljer.

Bygg din V90 Cross Country

Röd Volvo V60 Cross Country mot vit bakgrund

Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 matchar alla de krav du ställer på en riktig herrgårdsvagn. Alltså är köregenskaperna är av allra högsta klass och nya V60 är ett nöje att köra. Med skandinavisk design och smart funktionalitet blir det enkelt att trivas inne i kupén. Hela bilen utstrålar kvalitet och ändamålsenlig design.

Bygg din V60 Cross Country

*Förmånsvärde netto per månad efter 50% marginalskatt. **Företagsleasing (Business Lease) räknat på medlemskap i Företagarna, 20% första förhöjd hyra, 50% restvärde, körsträcka 2000 mil per år. Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser. 

Intresserad? Kontakta våra säljare

Göteborg

Magnus Björkquist - Bilsäljare
Magnus Björkquist Bilsäljare
Margareta Jansson - Bilsäljare
Margareta Jansson Bilsäljare
annika havner säljare
Annika Havner Bilsäljare

Enköping & Bålsta

Mikael Tomberg
Mikael Tomberg Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Upplands Väsby, Kungsängen & Vallentuna

Anders Olofsson säljare
Anders Olofsson Företagssäljare
Lucas Hellgren säljare
Lucas Hellgren Försäljning Företag
Bild kommer snart
Alexander Vikman Företagssäljare

Provkör din favoritmodell

Boka provkörning online

man lutar sig mot baklucka av Volvo V90

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.