HALO laddbox – Ladda din Volvo säkert och bekvämt hemma 

Ladda din Volvo hemma med HALO laddbox

 • Godkänd laddbox för ladda-hemma-stödet, i samarbete med Ladda Bilen.
 • Installerat och klart till ett fast pris.

Laddboxen uppfyller samtliga krav för det statliga ladda-hemma-stödet vilket innebär att du kan få upp till 50% (max 10.000:-) i bidrag från Naturvårdsverket vid installation av en laddbox.


Vår helhetslösning innefattar:

 • Laddbox, Charge-Amps Halo 3.7kW – Typ 2 kontakt med 7,5m kabel  
 • Installation av laddbox och anslutning till elcentral (Standard installation)
 • Montering av laddbox på vägg
 • Uppsäkring med ny säkring/ar
 • Laddtest med testutrustning
 • Hjälp med ansökan för ladda-hemma-stödet.
Fast pris 14 970 SEK inkl moms (7 485 SEK efter ladda-hemma-stödet)

Laddar din nya Volvo Laddhybrid på ca: 2,5h

HALO Wallbox™ Generation 2 är en kompakt och pålitlig laddbox från Svenska företaget Charge Amps. Laddboxen är integrerad med smart mjukvara och gjord i återvunnet aluminium. Molntjänst där man bland annat kan läsa av ladd-historik samt låsa och timer-styra sin HALO ingår kostnadsfritt. De smarta timer och låsfunktionerna kommer underlätta ditt vardagliga liv på många sätt. HALO Wallbox™ är en av dem minsta laddboxarna som finns på marknaden och den kommer med en fast kabel. Detta gör att du enkelt kan koppla in din bil utan att behöva ta fram en separat kabel varje gång, vilket du kommer märka är en stor bekvämlighet. Uppfyller naturvårdsverkets krav för ”ladda-hemma-stödet”.

Beam – Laddkabel + Förvaringsväska

Typ 2, 20A, 1-Fas, 5m

2 495 SEK

Detta är en kvalitets laddkabel från Svenska Charge Amps Typ 2, 1-Fas, 250V, 20A (5 m lång). Levereras med en förvaringsväska från Charge Amps.

Molnet ger dig mer

Det första du ska göra är att koppla upp din nyinstallerade HALO laddbox mot molnlösningen my.charge.space. När du väl är uppkopplad får du tillgång till en värld av möjligheter för optimerad laddning. Du kan ta kontroll över din laddning genom att starta och avbryta laddningen, låsa eller låsa upp din box på distans, övervaka din elkonsumtion och optimera dina ladd tillfällen. Välkommen till my.charge.space, en självklar addition till ditt smarta och uppkopplade hem.

Läs mer om Charge Amps molntjänst


 

SÅ GÅR DET TILL

 1. Du kontaktar Ladda Bilen via info@laddabilenhemma.se angående installation av laddbox för din Volvo.
 2. Ladda Bilen ber dig svara på grundläggande information om din fastighet och går igenom installationen och förutsättningarna.
 3. Ladda Bilen kontaktar dig och bekräftar installationen och bestämmer datum för installation.
 4. Ladda Bilen förbereder ansökan till ladda-hemma-stödet som dom skickar tillsammans med laddboxen, fakturan och en faktura kopia hem till dig.
 5. Installationen genomförs på bestämt datum av en auktoriserad elektriker.
 6. Du fyller i sina uppgifter på ladda-hemma-stödet ansökan och skickar in den tillsammans med en kopia på fakturan från Ladda Bilen.

Förutsättningar


Du äger fastigheten/bostaden där laddboxen är tänkt att installeras. Om inte behöver du ha ett godkännande från fastighetsägaren.

Fastigheten där laddboxen ska installeras är korrekt ansluten till elnätet med tre faser och minst 20 A i huvudsäkring.

I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning. Mätt mellan elcentralen och där laddboxen är tänkt att placeras.


 

I samarbete med: