Bra Bil – Landvetter flygplats

Vi tar hand om din bil
när du reser ifrån den

Medan du är bortrest och njuter av god mat och glassar dig i solen eller i skidbacken kan vi förutom parkering också erbjuda att ge din bil den omvårdnad den förtjänar. Meddela oss när du lämnar bilen om du vill få någon service eller rekond utförd. När du sedan är tillbaka på svensk mark igen är det bara att hämta upp din nyservade bil, oavsett vilken tid på dygnet du kommer. Smidigt, bekvämt och anpassat efter just dina behov under semestern.

 Sommarparkering

nu 795:-/vecka

Ska du flyga iväg på din drömsemester i sommar? Passa då på att prova Bra Bils smarta parkering på Landvetter – nu till ett lägre pris. Här har vi alltid platser och du kommer från parkering till incheckning på under 2 min.

Bra Bils Drop-Zone i parkeringshus P3

Sommarparkering mellan vecka 25-33

nu 795:-/vecka (ord.pris 1680:-)*

Uppge kod: sommarparkering

Övriga veckor

Kampanj 995:-/vecka (ord.pris 1680:-)

Uppge kod: Parkera nära

Boka nu

 

 

Prova-på-kampanj

10% rabatt på
Volvo originalservice*

Hos oss på blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Uppge kod: Flygande service

Boka Service

 

*Gäller ej bilar äldre än 6 år. Erbjudandet kan inte kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m 12/8-18

 Tipsa en kompis
och få en present

Ska din kompis, mor eller farförälder ut och flyga? Tipsa då dom om någon av våra tjänster. Som tack för hjälpen får du en liten bilvård.

Boka här, skriv namnet på den som tipsade i kommentarsfältet.

Uppge kod: Kompistips

 Boka tjänst

 

Grattis! Alla våra trogna kunder får en present

Vi vill premiera dig som är kund hos oss idag. Boka in någon av våra tjänster redan idag och vi bjuder på en liten bilvård (värde 295:-)

Boka redan idag.

Uppge kod: Trogen kund

Boka tjänst

Gratis stenskottsplåster

Plåster på vägen. Får du ett stenskott i din vindruta är det alltid bra att sätta på ett stenskottsplåster på märket. Det skyddar mot att stenskottet ska växa eller att fukt och smuts ska tränga sig in. Sväng in till oss och hämta ett plåster.

Har du redan fått ett stenskott eller en spricka, välkommen in till oss så kan vi hjälpa dig.

Stenskott 100:-*
Byte av vindruta 1600:-*

Boka här

*Gäller om du har en försäkring via Volvia eller IF.

Bilvård

Bra Bil Bilvård Liten

Pris 295:-

I Bra Bil Bilvård Liten ingår: Utvändigt avfettning och tvätt, Avtorkning med mjuk trasa, Fälgtvätt.

Bra Bil Bilvård Medium

Pris 995:-

I Bra Bil Bilvård Medium ingår: Bra Bil Bilvård Liten samt dammsugning av kupé och bagage. Rengöring av dörrmattor. Rengöring av glasrutor. Avtorkning av instrumentpanel. Avtorkning dörrpaneler och mittkonsol. Rengöring av trösklar och dörrgångar.

Bra Bil Bilvård Stor

Pris 3 495:-

I Bra Bil Bilvård Stor ingår: Bra Bil Bilvård Liten och Medium samt djuprengöring av lack. Lagning av mindre stenskott i fronten. Polering och vaxning.

Bra Bil Bilvård Stor +

Pris 4 950:-

I Bra Bil Bilvård Stor + ingår: Bra Bil Bilvård Liten och Medium samt djuprengöring av lack. Lagning av mindre stenskott i fronten. Polering och lackskydd. LACKFÖRSEGLING: Lacken förseglas med speciella medel. Vi lämnar 18 månaders garanti på arbetet.

Övriga bilvårdstjänster

För dig som vill ha något utöver våra bilvårdspaket finns tillvalstjänster anpassade efter alla behov.

 Lackskyddsbehandling

Små lackskador

Små bucklor

Lädervård/läderreparationer

Klädselimpregnering

Glasbehandling

Klädseltvätt

Polering strålkastarglas

Hund- och katthårssanering