Bra Bil – Landvetter flygplats

Vi tar hand om din bil
när du reser ifrån den

Medan du är bortrest och njuter av god mat och glassar dig i solen eller i skidbacken kan vi förutom parkering också erbjuda att ge din bil den omvårdnad den förtjänar. Meddela oss när du lämnar bilen om du vill få någon service eller rekond utförd. När du sedan är tillbaka på svensk mark igen är det bara att hämta upp din nyservade bil, oavsett vilken tid på dygnet du kommer. Smidigt, bekvämt och anpassat efter just dina behov under semestern.

 PROVA-PÅ-parkering

Nu 995:-/vecka

Ska du flyga iväg på din drömsemester? Passa då på att prova Bra Bils smarta parkering på Landvetter – nu till ett lägre pris. Här har vi alltid platser och du kommer från parkering till incheckning på under 2 min.

Bra Bils Drop-Zone i parkeringshus P3

PROVA-PÅ-PARKERING

nu 995:-/vecka (ord.pris 1 680:-)

Uppge kod: Parkera nära

Boka nu

 

 

Prova-på-kampanj

20% rabatt på
Volvo Originalservice*

Hos oss på blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Uppge kod: Höststart

Boka Service

 

*Gäller ej bilar äldre än 6 år. Erbjudandet kan inte kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m 30/9-18

Gratis stenskottsplåster

Plåster på vägen. Får du ett stenskott i din vindruta är det alltid bra att sätta på ett stenskottsplåster på märket. Det skyddar mot att stenskottet ska växa eller att fukt och smuts ska tränga sig in. Sväng in till oss och hämta ett plåster.

Har du redan fått ett stenskott eller en spricka, välkommen in till oss så kan vi hjälpa dig.

Stenskott 100:-*
Byte av vindruta 1 600:-*

Boka här

*Gäller om du har en försäkring via Volvia eller IF.

kampanj

10% rabatt på bilvård

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Här nedan kan du läsa mer om våra bilvårdspaket som finns och fördjupa dig ännu mer kring hur vi vårdar din bil. Välj det paket som passar dig bäst – Bra Bil Bilvård Small, Medium eller Large. Just nu får du dessutom 10% rabatt när du bokar. 

Uppge kod: Extra omvårdnad

Boka bilvård

*Gäller t.o.m 30/9-18

Bilvård

Bra Bil Bilvård Liten

Pris 295:-

I Bra Bil Bilvård Liten ingår: Utvändigt avfettning och tvätt, Avtorkning med mjuk trasa, Fälgtvätt.

Bra Bil Bilvård Medium

Pris 995:-

I Bra Bil Bilvård Medium ingår: Bra Bil Bilvård Liten samt dammsugning av kupé och bagage. Rengöring av dörrmattor. Rengöring av glasrutor. Avtorkning av instrumentpanel. Avtorkning dörrpaneler och mittkonsol. Rengöring av trösklar och dörrgångar.

Bra Bil Bilvård Stor

Pris 3 495:-

I Bra Bil Bilvård Stor ingår: Bra Bil Bilvård Liten och Medium samt djuprengöring av lack. Polering och vaxning.

Bra Bil Bilvård Stor +

Pris 4 950:-

I Bra Bil Bilvård Stor + ingår: Bra Bil Bilvård Liten och Medium samt djuprengöring av lack. Lagning av mindre stenskott i fronten. Polering och lackskydd. LACKFÖRSEGLING: Lacken förseglas med speciella medel. Vi lämnar 18 månaders garanti på arbetet.

Övriga bilvårdstjänster

För dig som vill ha något utöver våra bilvårdspaket finns tillvalstjänster anpassade efter alla behov.

 Lackskyddsbehandling

Små lackskador

Små bucklor

Lädervård/läderreparationer

Klädselimpregnering

Glasbehandling

Klädseltvätt

Polering strålkastarglas

Hund- och katthårssanering