VÅGA ÄVENTYRET MED EN CROSSOVER

Nya Dacia Duster

Orange Dacia Duster in mountain range, photography

Nya Dacia Duster

från 99 900 kr

eller från 987 kr/mån

Boka provkörning

Blue heart graphic dacia loves gekås ullared

Ett unikt erbjudande till Gekås Shoppingkortskunder

I samarbete med Gekås Ullared har vi ett unikt erbjudande till Gekås Shoppingkortskunder. Du får nämligen 1 års fri försäkring när du köper en ny Dacia Duster, Sandero och Logan MCV innan 30/9-2019.

Orange dacia duster close up on front bumper, rendition

Duster Adventure pack

Gör din Duster ännu mer äventyrlig

  • Frontbåge
  • Side-steps
  • Takräcke
  • Lastkantsskydd
Duster Adventure pack

Kampanjpris 9 995 kr

Nya Dacia Duster

Våga äventyret med en crossover

Nya Dacia Duster har alltid det som krävs, oavsett om du älskar att susa fram på nylagd, ljudlös asfalt, eller hellre ger dig ut på skumpiga skogsvägar.

Med sin klassledande förhöjda markfrigång (21 cm), sitt robusta chassi och om så önskas med fyrhjulsdrift, sitter du bakom ratten i en trygg och självsäker SUV. Oändliga möjligheter väntar. Säg farväl till de trista vägar du kört tusen gånger förut. Våga lämna de innötta hjulspåren och ge dig ut på nya äventyr.

Orange dacia duster in small town with blue sky

Robust crossover med stor designkänsla

Nya Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Den tydligt markerade kylargrillen, ljussignaturen och den snygga designen lämnar ingen på gatorna oberörd. Varenda detalj, från de längsgående takbågarna till 16- eller 17-tumsfälgarna avslöjar att detta är en bil gjord för
äventyr.

Orange dacia duster in mountain range

Användbar och prisvärd teknik

Fyrhjulsdrivna bilar har länge varit förbehållet ett fåtal – men alla kan nu njuta av nya Dacia Duster! Elektrisk servostyrning underlättar körningen, döda vinkeln-varnaren ger tryggare filbyten och runtomkring-sikt-kameran är ett utmärkt hjälpmedel vid kluriga parkeringsmanövrar eller i terräng.

orange dacia duster at sea with mountains in background

Terrängegenskaper utöver det vanliga

Imponerande markfrigång på hela 210 mm och generösa ingång- och utgångsvinklar gör att du och din Duster kan ta dig fram överallt. Hästen eller båten drar du med enkelhet (max.släpvikt 1500 kg)

Kontakta mig för mer information

Antonio Navas Bilsäljare