Skydda det som är viktigt för dig

Nya Volvo V60 är framtidens herrgårdsvagn

Pris från 298 500:-

Nya Volvo V60

Nu lanserar vi Nya Volvo V60. Med det allra bästa vi har att erbjuda inom aktiv säkerhet, kombinerat med skandinavisk design, smart teknologi, köregenskaper för alla typer av vägar och ett imponerande lastutrymme, är nya V60 nästa generations herrgårdsvagn – redan idag. 

Nya Volvo V60 D3 Momentum Edition

från 298 500:-
Billån från 2 988:-/mån*

Bygg din Nya Volvo V60

*Volvo Billån: Inga uppläggnings- eller administrationsavgifter, låna max 80 % av bilens värde, minsta lånebelopp är 50 000 kr, 4,25% ränta, 15% i restvärde. Service och försäkring tillkommer.

Rymlig och flexibel

Lastutrymmet är rymligt och lättlastat utan tröskel. Det rymmer hela 529 liter, helt i klass med gamla V70. Med fällt ryggstöd får du ett plant lastgolv som är 182 centimeter långt och 100 centimeter brett.

Volym (baksäte upprätt/fällt): 529/1441 liter
Längd (baksäte upprätt/fällt): 103/182 cm
Bredd: 111 cm
Max. släpvagnsvikt: 2000 kg

 

Omsorg i detaljerna

Det syns i varje detalj att Volvo V60 är en del av den nya generationen Volvobilar. Grillen visar tydlig identitet och sidorna bilens sportiga karaktär. Djupa och långa sidorutor bidrar till att kupén känns ljus och luftig.

Plats för livet

Det genomtänkta och väl utformade lastutrymmet ger dig möjlighet att enkelt få med dig de saker du behöver. Det bakre ryggstödet är fällbart och delbart 60/40. Varje del kan enkelt fällas för att skapa en i det närmaste en helt plan lastyta. Nackstöden fälls automatiskt så att de inte ska vara i vägen när ryggstöden fälls; elektriskt fällbara ryggstöd finns som tillval.

Elegant interiör

Interiören i Volvo V60 är modern och elegant. Mittkonsolen med sin stora display och luftinsläppen med lodräta lameller i metallfinish visar Volvotillhörigheten. Kontrollvred och knappar har diamantmönstrad finish. 

Ditt extra vakande öga

City Safety autobroms minskar risken för att köra på framförvarande fordon med hela 45 procent enligt en undersökning. Med nya Volvo V60 kan föraren även få hjälp att styra undan för att undvika kollision med fordon, cyklister, gående och större djur. City Safety använder sig av radar- och kamerateknik och är aktiv dag som natt.