premiär för

Nya Volvo V60

från 320 000:-

Nya Volvo V60

 Nya Volvo V60 matchar alla de krav du ställer på en riktig herrgårdsvagn. Köregenskaperna är av allra högsta klass och nya V60 är ett nöje att köra. Skandinavisk design och smart funktionalitet gör det enkelt att trivas inne i kupén. Hela Volvo V60 utstrålar kvalitet och ändamålsenlig design.

Volvo V60 D3 FWD Momentum 

fr. 320 000:-

Omsorg i detaljerna

Det syns i varje detalj att Volvo V60 är en del av den nya generationen Volvobilar. Grillen visar tydlig identitet och sidorna bilens sportiga karaktär. Djupa och långa sidorutor bidrar till att kupén känns ljus och luftig.

Plats för livet

Det genomtänkta och väl utformade lastutrymmet ger dig möjlighet att enkelt få med dig de saker du behöver. Det bakre ryggstödet är fällbart och delbart 60/40. Varje del kan enkelt fällas för att skapa en i det närmaste en helt plan lastyta. Nackstöden fälls automatiskt så att de inte ska vara i vägen när ryggstöden fälls; elektriskt fällbara ryggstöd finns som tillval.

Elegant interiör

Interiören i Volvo V60 är modern och elegant. Mittkonsolen med sin stora display och luftinsläppen med lodräta lameller i metallfinish visar Volvotillhörigheten. Kontrollvred och knappar har diamantmönstrad finish. 

Ditt extra vakande öga

City Safety autobroms minskar risken för att köra på framförvarande fordon med hela 45 procent enligt en undersökning. Med nya Volvo V60 kan föraren även få hjälp att styra undan för att undvika kollision med fordon, cyklister, gående och större djur. City Safety använder sig av radar- och kamerateknik och är aktiv dag som natt.