premiär för

Nya Volvo XC40

från 293 900:-

Upptäck nya Volvo XC40

En kompakt SUV, rik på innovation och konstruerad för stadsliv med en uttrycksfull design, smart förvaring och intelligent teknik. 

Volvo XC40 T3 Edition 

fr. 293 900:-

Enkel att lasta

Det är enkelt att lasta i och ur Volvo XC40 tack vare funktioner som elmanövrerad baklucka med handsfree-funktion. För in foten under den bakre stötfångaren för att öppna eller stänga bakluckan automatiskt. Lastutrymmet är flexibelt med vikbart, löstagbart lastgolv och bakre ryggstöd som kan fällas med en enkel knapptryckning.

Smart teknik

Tekniken är mänsklig i Volvo XC40. Allt från den lättanvända pekskärmen i mittkonsolen till en förardisplay med hög upplösning och röststyrning som förstår vanligt tal finns där för att förenkla. Det är lika naturligt som att använda telefonen

Ett extra par ögon

City Safety är standard på alla Volvo XC40 och fungerar som ett extra par ögon. Systemet upptäcker fordon, fotgängare, cyklister och stora djur framför dig på vägen och varnar dig om en kollision är nära förestående. Om du inte reagerar i tid bromsar City Safety automatiskt för att hjälpa till att undvika eller lindra en kollision.