Låt oss underlätta för dig

Covid-19 drabbar oss alla på ett eller annat sätt. Därför vill vi underlätta så mycket vi kan för dig som kund.
Volvo XC60 kör på landsväg. Låt oss underlätta för dig

Låt oss underlätta för dig

Covid-19 (Corona) drabbar oss alla på ett eller annat sätt. Det är viktigt att begränsa sociala sammanhang och ta social distansering på allvar. Men det behöver inte betyda att vi exempelvis inte kan titta på eller köpa bilar, utan vi kanske bara måste göra det på ett nytt sätt.

Vi på Bra Bil vill göra allt för att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Därför har vi tagit fram ett antal tjänster för att underlätta för dig i din vardag. Nedan hittar du hur vi kan göra din vardag enklare.

Information om Covid-19

Träffa din säljare digitalt

Om du inte har möjlighet att besöka våra hallar, kan vi såklart hjälpa dig ändå.
-Vi på Bra Bil erbjuder digitalt videomöte med en säljare.

Träffa din säljare digitalt

Låt oss underlätta för dig. kvinna står vid parkerad vit Volvo XC40

Hemleverans vid köp av bil

Vår högsta prioritet är våra kunders välmående. Därför erbjuder vi dig som är över 70 år eller i riskgrupp hemleverans när du köper ny eller begagnad bil hos oss. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt bilköp hos oss.

Hur bokar jag?

Bokning görs via din säljare.

Hitta våra kontaktuppgifter

Visuell genomgång av bil

Har du hittat en bil du är intresserad av, men känner att du inte vill komma in till oss? Låt oss då ge dig en visuell genomgång av bilen. Vi filmar, berättar om bilen och dess utrustning samt om det är något mer du behöver känna till. Därefter lägger vi upp filmen på Youtube och du får en länk skickad till dig.

Hur gör jag för att få en visuell genomgång?

Hitta bilen du är intresserad av på vår hemsida, skriv att du önskar en filmning av bilen till oss i formuläret ”Offertförfrågan” som du hittar under utrustning inne på den bilen du är nyfiken på.

Hitta din nya drömbil

insidan av en Volvo S90

volvo v60 körandes i stadsmiljö

Köp Bil Online på Wayke

Vi förstår att du känner en stor oro och osäkerhet och kanske undviker fysiska butiker. Därför är vi extra stolta att kunna presentera Köpa Bil Online via Wayke.

Nu kan du äntligen ligga kvar i soffan och ändå klicka hem din nästa bil. Du kan även be om en virtuell genomgång innan ditt köp.

Köp din bil på Wayke

Kom i kontakt med oss lättare

Du kan nå oss via telefon, mail, chatt, sociala medier och Teams.

Vi finns som vanligt på plats på våra anläggningar, telefon och mail. Men nu kan du även nå oss direkt på vår hemsida via vår chatt. Där kan du enkelt få hjälp. Vi erbjuder även möten via Teams, istället för att komma in och köpa bilen, kan vi tillsammans gå igenom bilen, göra en offert eller lägga beställningen.

Hitta våra kontaktuppgifter

Kvinna sitter vid bord med mobil i handen

man står framför silvrig volvo S60

Lämna nyckel utanför

Du som ska lämna bilnyckel i samband med verkstadsbesök eller däckbyte kan lämna din nyckel i en nyckellåda. När du ska få tillbaka din nyckel kan du ringa din Personliga Servicetekniker, så får du din nyckel på parkeringsplatsen och slipper gå in på anläggningen.

Kontakta din Personliga Servicetekniker eller däcktekniker för hantering av nycklar.

Hitta våra kontaktuppgifter

Betala med Swish eller CarPay

Vi förstår att du vill undvika att vistas inne i allmänna lokaler. Därför kan du enkelt betala din service eller hjulskifte med Swish eller CarPay för att minimera spridning via kontaktytor.

Viktigt att du uppger ditt reg. nummer när du betalar med Swish.

Swish nummer:

Bra Bil Göteborg: 123 643 32 54
Bra Bil Stockholm: 123 126 86 48
Bra Bil Enköping: 123 686 44 74
Bra Bil Landvetter: 123 191 94 48
Bra Bil Skadecenter Bro: 123 200 07 35

Ladda ner CarPay

carpay och volvokort mot svart bakgrund

kvinna sitter i lounge och väntar på bil som är inne på service. Låt oss underlätta för dig

Boka online

Du vet väl att du kan boka våra tjänster online? Via vår webb kan du enkelt boka service, hjulskifte, skadebesiktning, glasreparation, bilvård, provkörning eller värdera din bil. Smidigt, snabbt och du kan boka när det passar dig på dygnet.

Boka online

Skadebesiktning i Volvia appen

Visste du att du enkelt kan göra skadebesiktningen i Volvias app när du råkat ut för en olycka? Det gör att du inte behöver åka till oss för ett första besök. Du fotar bara skadan, laddar upp bilderna i appen och de skickas sedan direkt till oss. Efter det kontaktar vi dig och så bokar vi in en tid för reparation. Smidigt va?

Läs mer här nedan om de olika stegen när du har råkat ut för en skada.

Bra Bil Skadeverkstad

Volvia appfunktioner

Låt oss underlätta för dig. Bygg din Volvo S60

Bygg din bil online

Välj modell, motor, utrustningsnivåer, tillbehör, färgval, klädslar m.m direkt i mobilen eller på datorn. Med Volvo eller Renaults konfigurator kan du få din bil precis som du vill ha den enkelt online.

Bygg din Volvo

Bygg din Renault

Bygg din Dacia


Låt oss underlätta för dig

Med omtanke från Bra Bil