Nya Renault Express

För ett effektivare företag. Finns nu att beställa hos oss. 

Silvrig Renault Express kör längs väg

RENAULT EXPRESS

Praktisk, helt enkelt.

Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180° har Express en användbar volym på 3,3 m3 och en lastlängd på 1,91 m, vilket ger klassens bästa förhållande mellan lastlängd och total längd. Skjutdörren på bilens sida kan öppnas rekordstora 716 mm för smidig åtkomst till interiören. 

Pris fr 129 900 kr

Bygg din Renault Express

Renault Express digital backkamera

Easy Link 8” och Digital backspegel

Välj till mediasystemet Easy Link där du kan spegla din smartphone på den 8” stora skärmen. Finns med eller utan inbyggd navigation.

Med digtal backspegel får du en skärm med tillhörande kamera som ersätter vanlig innerbackspegel och ger alltså konstant uppsikt bakåt när du kör framåt. Välj till backkamera för total uppsikt även vid backning.

Lastkapacitet

Med en lastvikt upp till 600kg och en lastlängd på 1,91m är det inga problem att få med din önskade last.

Behöver du använda eller ladda en mobil enhet inne i lastutrymmet? Inga problem! Baktill i Express finns ett uttag (12 V) inom smidigt räckhåll. 

Kvinna lastar nya Renault Express

Kontakta våra Transportbilsäljare

Kungsängen och Vallentuna

Mikael Teller Transportbilssäljare
Mikael Teller Säljare Transportbilar | Renault | Volvo | Dacia | Begagnat
Bild kommer snart
Alexander Vikman Företagssäljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 5,1 l/100km. CO2-utsläppenl. WLTP 133 gram/km.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.