Nya Renault Trafic och Master

Mer än evolution – revolution.

Två Renault Trafic parkerade

Renaults transportbilar är skapade för att hjälpa din verksamhet – varje dag. Nu presenterar vi nya Renault Trafic och Master med förbättrad design, uppkoppling och dessutom specialfunktioner.

 

Renault Trafic

Pris fr 239 000:-


Renault Master

Pris fr 286 600:-


 

Renault Trafic

Rena linjer, kromad grill, Full LED-strålkastare, lampor med två funktioner, distinkt ljussignatur och så vidare. Med sitt moderna och dynamiska framparti kombinerar helt nya TRAFIC uthållighet med robusthet för att skapa en design som hjälper dig att få jobbet gjort.

Med sin ergonomiska instrumentpanel, LED-strålkastare, rejäla och komfortabla klädsel samt kromade detaljer… I helt nya TRAFIC:s personliga och harmoniska interiör – från förarplats till lastutrymme – känner du dig som hemma.

 

Helt nya TRAFIC finns med en ny 2,0-litersmotor och en ny EDC-automatlåda med dubbelkoppling. Ökad komfort, effekt och vridmoment samt lägre bränsleförbrukning ger enastående körglädje och ekonomi.

 

 

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 7,3 l/100km. CO2-utsläppenl. WLTP 193 gram/km.

Svart Renault Trafic körandes på väg

Svart Renault Trafic parkerad inne på lager med byggarbetare i bakgrunden

Renault Master

Med sin självsäkra stil, snävt lutande framparti, LED-ljussignatur och kromade detaljer har helt nya MASTER ett robust utseende inspirerat av amerikanska lastbilar. Den är dessutom modern!

Varför välja mellan elegans och funktionalitet? Med sin helt omarbetade instrumentpanel, lika ergonomisk som utsökt, samt slanka linjer har helt nya MASTER ett utseende och en design som påminner om en personbil, utan några kompromisser med det praktiska.

 

Läs mer om Master hos Renault

 

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 9,3 – 10,0 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 245 – 262 gram/km.

Tre byggarbetare vid parkerad Renault Master

Grå Renault Master kör i terräng

Våra Renaultspecialister

Kontakta oss

Mikael Teller Transportbilssäljare
Mikael Teller Transportbilssäljare
Jörgen Dehlvin Transportbilssäljare
Jörgen Dehlvin Sjukskriven

Redo att förbättra verksamheten med Renault?

Läs mer om Renault Transportbilar

Grå Renault Master kommer ut från port

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.