Serviceerbjudanden från verkstaden

Behöver din bil service, laga ett stenskott, byta ruta, ställa in hjulen eller byta bromsvätska? Just nu har vi flera förmånliga serviceerbjudanden 

Kvinna kopplar av i kundloungen medan hennes Volvo servas

Serviceerbjudanden från verkstaden

Service, bromsvätskebyte eller laga framrutan?

Vi finns här och hjälper dig gärna.

Du och din bil ställs dagligen inför olika utmaningar. Vi på Bra Bil vill gärna erbjuda dig extra bra rabatter. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av produkter för alla möjliga situationer och behov. Och passa på – just nu hittar du flera tillbehör till extra bra priser.
Renaulterbjudanden gäller i Kungsängen, Vallentuna och även i Bålsta.


Samtliga erbjudanden gäller t.o.m. 30 juni 2020.

vit volvo V60 Classic kör på väg längs hav

NYHET

Volvo Originalservice Classic

Nu introducerar vi Volvo Originalservice Classic – för bilar äldre än sex år. Förutom en noggrann kontroll av bilen ingår förlängd vägassistans, servicegaranti i ett år och en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Pris: 2 495:–*

Boka idag

*Pris gäller för Volvo äldre än 6 år.

Råkat ut för en glasskada?

När du behöver laga eller byta vindruta vet vi vilka metoder som ska användas för att allt ska fungera som det är tänkt.  Vi testar även så att alla system fungerar perfekt. När limmet härdat aktiverar vi kalibreringsprogrammen och tar bilen på en åktur. Då testas funktionen hos samtliga system i din bil så att din bil är i toppskick igen.

Stenskott nu 0:-* (ord. pris 100:-)

Byte av vindruta 1 600:-**
Vi bjuder dessutom på nya torkarblad*

Ange kod: Glasklart vid bokning

Boka glasreparation

illustration av vindrutebyte

*Gäller med Volvia/Renault- & IF försäkring. **Pris gäller vid självrisk Volvia/Renaultförsäkring. Andra priser med övriga försäkringsbolag kan förekomma. 

torkarblad mot vit bakgrund

Serviceerbjudanden från verkstaden

50% rabatt på torkarblad vid service

Passa på att köpa torkarblad i samband med din nästa service.

Rabatt exkl. montering. 

Boka service

Polestar prestandaoptimering

Lyft din körupplevelse till en ny nivå av kontroll och spänning med en Polestar prestandaoptimering. Den gör bilen piggare och roligare att köra samt ger en ökad säkerhet i situationer där du behöver lite extra prestanda, som exempelvis vid omkörningar.

Pris nu 6 900:-

(ord. pris ca 9 300:-)
Ange kod: Polestarkampanj

Boka idag

Volvo V60 kör på väg med berg

Luftkonditionering (AC)

För att uppskatta värmen, krävs kyla. Det är därför viktigt att serva och rengöra din AC med jämna mellanrum för att din kupé ska hållas ren och fräsch. I din AC samlas det lät pollen, kvalster, andra små partiklar och fukt som kan leda till mögel som sprids i luften och cirkulerar i din kupé. Genom att rengöra din AC hos oss minskar du risken för allergiska besvär. 

Pris 1 495:- inkl. moms

Boka tid

stänkskydd på Volvo

Stänkskydd

Fram 795:- monterat och klart
Bak 795:- monterat och klart

stötfångarskydd på Volvo

Stötfångarskydd bak 

Pris 995:- monterat och klart

*Gäller Årsmodell 2012-. Monterat och klart. Kan ej kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudanden.

Röd Volvo S60 kör på väg

20% rabatt på solfilm

Gäller i Göteborg

Solfilm ger bilen ett snyggare utseende och ett bra värmeskydd. Solfilm skyddar dig och även dina passagerare mot farliga UV-strålningar. 

Exempelpris: 
Volvo S60 modellår 2020
Nu 3 400:- inkl. moms (ord. pris 4 250:-)

Boka genom att maila johan.moller@brabil.se eller
ring 031-380 5221

bromvätskebyte

Bromsvätskebyte

Pris 995:-

Bromsvätskan i de flesta bilar är hygroskopisk. Det innebär att den drar till sig fukt och att den därför måste bytas med jämna mellanrum. Om bromsvätskan inte byts i tid så sjunker kokpunkten.

Skriv Bromsvätskebyte i fritextfältet

Boka idag

4-hjulsinställning

4-hjulsinställning

Pris 995:-

Om dina däck slits ojämnt eller onormalt fort kan vi enkelt lösa det med en hjulinställning. Med rätt hjulinställning spar du både bränsle och minskar även slitaget på dina däck, samt ger dig stabilare körning med bättre komfort.

Skriv 4-hjulsinställning i fritextfältet

Boka idag

4 bildäck

Behöver du nya sommardäck? 

Med rätt däck kör du säkrare och undviker obehagliga överraskningar. Alla däck är inte lika, men vi som byggt din bil vet vilka som passar bäst för din bilmodell och dina körförhållanden. Så när du skall byta däck, prata med oss.

Sommardäck
Pris fr 1 009:-/st*

Skicka prisförfrågan på däck

*Prisexempel avser Gislaved 195/65 R 15 91V UltraSpeed 2. Monterat och klart.


Renaultverkstaden


 

Hjulinställning

20% på Renault Originalservice

När du vänder dig till oss på Bra Bil erbjuder vi dig vårt premiumalternativ Renault Originalservice. Och vi lovar dig, ingen annan kan erbjuda dig en bättre service. Helt enkelt för att ingen annan kan din Renault lika bra som vi. 

Boka service på någon av våra Renaultverkstäder i Kungsängen, Vallentuna eller Bålsta

Boka service

Läs mer om Renault Originalservice

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och även 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.