Gör bilen redo för vinter

Serviceerbjudanden

Just nu har vi flera förmånliga kampanjer för din bil

Serviceerbjudanden från verkstaden

Dags att göra bilen redo inför vintern

Dags för service eller vill du montera dragkrok, göra en 4-hjulsinställning, byta bromsvätskebyte eller laga framrutan? Vi finns här och hjälper dig gärna.

Du och din bil ställs dagligen inför olika utmaningar. Vi på Bra Bil vill gärna erbjuda dig extra bra rabatter. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av produkter för alla möjliga situationer och behov. Och passa på – just nu hittar du flera tillbehör till extra bra priser.
Renaulterbjudanden gäller i Kungsängen, Vallentuna och i Bålsta.


*Erbjudanden gäller t.o.m. 31 dec 2020, Polestar optimering t.o.m. 31 mars 2021. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

FÖR BILAR ÄLDRE ÄN 6 ÅR

Volvo Originalservice Classic

Vi presenterar Volvo Originalservice Classic – för bilar äldre än sex år. Förutom en noggrann kontroll av bilen ingår även förlängd vägassistans, servicegaranti i ett år och en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Pris: 2 695 kr*

Boka idag

*Priserna gäller för Volvo äldre än 6 år.

Råkat ut för en glasskada?

När du behöver laga eller byta vindruta vet vi vilka metoder som ska användas för att allt ska fungera som det är tänkt.  Vi testar även så att alla system fungerar perfekt. När limmet härdat aktiverar vi kalibreringsprogrammen och tar bilen på en åktur. Då testas funktionen hos samtliga system i din bil så att din bil är i toppskick igen.

Vi försöker alltid reparera din ruta. Men tyvärr kan rutan vara så pass skadad att den behöver bytas. Om du låter oss byta din vindruta, bjuder vi nu på nya torkarblad till din bil. 

Stenskottslagning fr 100 kr* 

Byte av vindruta 1 600 kr**
Vi bjuder på nya torkarblad*

Ange kod: Glasklart vid bokning
Erbjudandet gäller i Stockholm, Göteborg och Landvetter på Volvo, Renault och Dacia. 

Boka glasreparation

illustration av vindrutebyte

*Gäller med Volvia/Renault- & IF försäkring. **Pris gäller vid självrisk Volvia/Renaultförsäkring. Andra priser med övriga försäkringsbolag kan förekomma. Gäller endast rutor som inte går att reparera, ej slitna rutor. 

Just nu

25% rabatt på dragkroksmontering

Behöver du mer drag till vinterns bilresor? Vi har fasta, avtagbara och dessutom infällbara dragkrokar, just nu får du 25% rabatt på monteringen. 

Boka idag

ller Volvo, Renault och Dacia.

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv vad som du vill att vi hjälper dig med.

Behöver du extraljus till din bil?

Kör du ofta på på mörka vägar eller tycker att din bils lampor inte räcker till? Montera då extraljus på din bil som dessutom är riktigt snygga på din bil. Ett extraljus till bilen kan användas som komplement till bilens ordinarie lampor. Kan monteras på Volvo.

Boka idag

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv vad som du vill att vi hjälper dig med

Vision X - XPL H15H Led lampa mot vit bakgrund

Vision X – XPL H15H

Vision X XPL Halo, en slimmad LED-ramp för extra diskret montage på moderna fordon där mycket ljus önskas utan att ta för mycket plats. XPL Halo har en enkel rad med samma kraftfulla 5 watts CREE dioder som PX rampen har, samt en snyggt lysande halo-effekt runt reflektorerna.

Pris fr 5 495 kr (montering tillkommer)

Vision X -XPR9MI led lampa mot vit bakgrund Vision X -XPR9M

Vision X -XPR9M

Högeffektiva 10W dioder av senaste generation ser till att XPR levererar ett ordentlig ljus med en hög ljusstyrka som inte gör den kräsne besviken. Räckvidden är ungefär 250m. Önskas längre ljusbild se VOL-XPR9KIT (XPR-9).

Pris fr 6 795 kr (montering tillkommer)

Vision X -21” Xmitter Prime led lampa mot vit bakgrund

Vision X -21” Xmitter Prime

Vision X 21” Xmitter Prime, en extremt tålig LED ljusramp med supereffektiva 5W lysdioder som ger ett riktigt kraftfullt ljus. Perfekt som extraljus till de flesta fordon som inte vill ha stora klumpiga extraljus i fronten, t.ex. nyare bilar med sensorer och radar.

Pris fr 12 495 kr (montering tillkommer)

Polestar prestandaoptimering

Lyft din körupplevelse till en ny nivå av kontroll och spänning med en Polestar prestandaoptimering. Den gör bilen piggare och roligare att köra samt ger en ökad säkerhet i situationer där du behöver lite extra prestanda, som exempelvis vid omkörningar.

Pris nu 6 900 kr

(ord. pris ca 9 300 kr)
Ange kod: Polestarkampanj

Boka idag

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv Polestarkampanj

*Erbjudandet gäller Volvo S60, V60 (2015–2018), XC60 (2015–2018) V70, XC70, S80 (2015–16) samt S90, V90, XC90 (2018–2020) t.o.m. 31 mars 2021. Registreringsbesiktning tillkommer.

Volvo V60 kör på väg med berg

stänkskydd på Volvo

Stänkskydd

Ett stänkskydd som på ett diskret sätt smälter in i bilens design. Skyddar effektivt bilens sidor från hjulstänk och minimerar samtidigt vattensprut på bakomvarande trafik.

Fram 795 kr monterat och klart
Bak 795 kr monterat och klart

Gäller Volvo

*Gäller Årsmodell 2012-. Monterat och klart. Kan ej kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudanden.

bromvätskebyte på en volvo

Bromsvätskebyte

Pris 995 kr

Bromsvätskan i de flesta bilar är hygroskopisk. Det innebär att den drar till sig fukt och att den därför måste bytas med jämna mellanrum. Om bromsvätskan inte byts i tid så sjunker kokpunkten.

Skriv Bromsvätskebyte i fritextfältet

Boka idag

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv vad som du vill att vi hjälper dig med

Gäller Volvo, Renault och Dacia

4-hjulsinställning

4-hjulsinställning

Pris 1 295 kr (inkl. justering)

Om dina däck slits ojämnt eller onormalt fort kan vi enkelt lösa det med en hjulinställning. Med rätt hjulinställning spar du både bränsle och minskar även slitaget på dina däck, samt ger dig stabilare körning med bättre komfort.

Skriv 4-hjulsinställning i fritextfältet

Boka idag

Gäller Volvo, Renault och Dacia

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv vad som du vill att vi hjälper dig med

4 bildäck

Behöver du nya vinterdäck? 

Med rätt däck kör du säkrare och undviker obehagliga överraskningar. Alla däck är inte lika, men vi som byggt din bil vet vilka som passar bäst för din bilmodell och dina körförhållanden. Så när du skall byta däck, prata med oss.

Skicka prisförfrågan på däck


Renaultverkstaden


 

Kille gör en hjulinställning på en Volvo bil

Renault transportbilar

20% på  Service och tilläggarbeten

När du vänder dig till oss på Bra Bil erbjuder vi dig vårt premiumalternativ Renault Originalservice. Och vi lovar dig, ingen annan kan erbjuda dig en bättre service. Helt enkelt för att ingen annan kan din Renault lika bra som vi. 

Boka service på någon av våra Renaultverkstäder i Kungsängen, Vallentuna eller Bålsta

Boka service

Läs mer om Renault Originalservice

Dags för kamremsbyte?

Kamremmen är en viktig del i din bils motor. När kamremmen är sliten kan den gå av när som helst. Detta kan få motorn att gå sönder. Bilens underhållsschema gör att du kan känna dig helt trygg bakom ratten. Om din Renault är äldre än fem år och/ eller har gått mellan  60 000 och 160 000 km är det dags att byta ut remmen. Läs mer om kamrem hos Renault >>

Just nu har vi specialpris, kontakta oss för pris till just din Renault.

Kungsängen & Vallentuna  

Kamrem mot vit bakgrund

Takräcke med tillbehör

Utrusta din Renault eller Dacia

10% rabatt på tillbehör

Vi har alltid ett stort urval av tillbehör anpassade efter just din bil och dina behov. Du vet väl att du alltid kan dela upp betalningen på 12 månader med Bra Bil Renaultkort?

Just nu 10% rabatt på alla tillbehör, monterat och klart

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller slutförsäljning.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.