Tillbehör till din Volvo

Här finns tillbehör till din bil som är utvecklade för att hjälpa dig få ut det mesta av din Volvo och ditt liv

man sätter fast cykel på cykelhållare på taket på en röd Volvo S60

Tillbehör till din Volvo

Räntefri delbetalning

Hos oss på Bra Bil kan du alltid delbetala inköpen i butik och verkstad på upp till 12 månader räntefritt och även helt utan avgift. Perfekt när du köper däck eller om verkstadsnotan blir lite högre än du tänkt dig. 

Ansök om Bra Bil Volvokort/CarPay 


15 SEPTEMBER – 15 OKTOBER

Månadens rabatter och erbjudanden

CHARGE AMPS

Laddbox HALO typ 2

Pris nu 8 185 kr*

(ord. pris 10 435 kr)
Art nr KGEL100308INST

Svensktillverkad laddbox av högsta kvalitet som berättigar till skatteavdrag på 50 procent inklusive installation. Inbyggd DC övervakning. Spänning 230V. Strömstyrka 16 A. Kabellängd 7,5 m.

 

garo

Laddbox

Pris nu 11 185 kr*

(ord. pris 12 435 kr)
Art nr KGEL353411INST

Komplett paket med laddbox och installationsservice som berättigar till 50 procent skatteavdrag. Laddbox typ 2 uttag 22 kW personskyddsbrytare typ A med DC-felövervakad energimätare. Spänning 400V. Märkström 32 A.

 


 

CARPAYPRIS

Varningspuck LED laddbar

nu 280 kr

Rek pris 350 kr
Art nr KG63-210001

Varningspuck med 16 st blinkande LED-lampor som ser till att du syns. Ett effektivt komplement till varningstriangeln. Fästes med en kraftig magnet. Batteri ingår.

CARPAYPRIS

Batteriladdare CTEK MXS 7.0

nu 1 195 kr

Rek pris 1 595 kr
Art nr KGCT56731

Helautomatisk bilbatteriladdare med avancerad laddning i åtta steg – maximerar prestanda och batterilivslängd. Spänning: 12V. Laddström: 7A.

CARPAYPRIS

Lahega AdBlue

nu 58 kr

Rek pris 86 kr
Art nr LAH10390005

Reducerar NOx i avgaserna från dieselfordon. 5 liter.

Hitta fler erbjudanden

Pris vid betalning med CarPaykort eller Volvokort. Gäller mellan 15 september – 15 oktober 2021 (Lokala avvikelser kan förekomma).
*Pris efter skattereduktion: Grön teknik – skattereduktion för privatpersoner. Mer information hittar du på: skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/gronteknik


Alltid hos Bra Bil

Ta dig dit du vill. Med allt du behöver.

Volvo bygger bilar för dig som vill leva fullt ut. Lastutrymmet är generöst och vi har tillbehör för all möjliga sporter och fritidsintressen. Produkter som är praktiska och säkra samt testade och anpassade för alla Volvomodeller.

Lasthållare

Pris fr 2 100 kr

525 kr /mån × 4
Art nr 32270144

En lasthållare av hög kvalitet för trygg och säker transport av last på taket. Den aerodynamiskt utformade vingprofilen har optimerats för att ge minimalt luftmotstånd och vindbrus, vilket gör bilresan ännu mer bekväm. Lasthållaren gör det även snabbt och dessutom enkelt att montera Volvos takboxar, cykelhållare och hållare för sportutrustning.

lasthållare på Volvo XC90

Skidhållare

Pris fr 1 645 kr

411 kr /mån × 4
Art nr 31650225

Aerodynamiskt utformade skidhållare i aluminium som passar alla sorters skidor och snowboards. Finns till samtliga Volvo-modeller (prisexempel avser från-priser). (Art nr 31650225)

Takbox Designed by Volvo

Pris fr 12 900 kr

3 225 kr/mån×4
Art nr 32296385

Volvo Cars egendesignade takbox har en volym på 430 liter vilket gör den väldigt funktionell. Den aerodynamiska designen minimerar luftmotståndet och det sportiga uttrycket förstärks av den högblanka, svarta färgen. Den moderna boxen är tillverkad i dubbelmantlad, vakuumformad ABS-plast vilket inte bara gör den stabil och tålig utan också lätt att hantera.

Takbox Volvo Original mot grå bakgrund

cykelhållare på taket på Volvo

Cykelhållare i aluminium med ramfäste

Pris fr 1 275 kr

319 kr/mån×4

En rammonterad cykelhållare med modern dynamisk utformning. För säker transport och smidig fastsättning fixeras din cykel automatiskt. Det momentbegränsade vredet kontollerar kraften som cykelramen utsätts för och visar även tydligt att fastsättningen är korrekt. Dess ram- och hjulhållare positionerar cykeln automatiskt när du fäster den. Med en stadig gripklo står cykeln stabilt och tack vare den mjuka vadderingen minskar risken att ramen tar skada.

Cykelhållare för drag, 2 cyklar

Pris fr 5 240 kr

1310 kr/mån×4

Ett säkert och modernt transportsystem för två cyklar, som är mycket praktiskt och lätt att använda på bilar med dragkrok. Monteras enkelt på dragkulan med en snabbkoppling och är enkel att lasta eftersom lasthöjden är låg. Dragkrokskopplingen har ett ergonomiskt enhandsgrepp som kräver liten kraft att stänga, men ger ändå största möjliga stabilitet.

 

cykelhållare för drag, 2 cyklar

hund sitter i hundbur i Volvo

Komplett hundbur

Pris fr 8 285 kr

2072 kr/mån×4

Hundburen transporterar hunden på ett praktiskt och trafiksäkert sätt. Genom gallret ges möjlighet till ständig kontakt med hunden. Inkluderar hundgrind, lastgaller samt mellanvägg.

Skyddsgaller

Pris fr 3 095 kr

774 kr/mån×4

Ett praktiskt skyddsgaller som hindrar att last eller djur kastas framåt in i passagerarutrymmet vid en hastig inbromsning eller krocksituation. Gallret är enkelt att montera och ta bort i de förberedda infästningspunkterna. Det är inte uppfällbart i taket, utan måste monteras bort om det inte ska användas. Gallret är fullständigt testat och uppfyller alla säkerhetskrav och juridiska krav.

skyddsgaller på en Volvo

Fälglås på Volvo från Rimgard

Fälglås – Rimgard®

Pris fr 3 990 kr

998 kr/mån×4

I Sverige sker det en hjulstöld i timmen. Låsbultar fördröjer stöld med ett par minuter. Rimgard® tar bort risken för stöld helt och hållet genom att täcka samtliga bultar och sedan låsas med ett borr- och dyrksäkert lås från Assa Abloy. Monteras med befintlig originalcentrumkåpa. Finns i färgerna: Volvo Antracit, Silver och Svart.


Vi har tillbehören till din bil

Hos oss på Bra Bil finner du alltid ett stort urval av tillbehör till just din bil. Vi har bildelar, hundburar, takboxar, barnstolar, bilvård och mycket mera. Det vi inte har hemma beställer vi dessutom enkelt och vi har det oftast hos oss inom några dagar.

Utforska vårt breda urval av tillbehör, utvecklade för att hjälpa dig få ut det mesta av din Volvo och ditt liv.

Hitta fler tillbehör

Skicka en prisförfrågan eller en reservation


Fyll i formuläret nedan med det tillbehöret som önskas, ditt reg.nummer och om du vill bli kontaktad via mail eller telefon. För snabbare hantering och svar, skriv gärna i artikelnumret i meddelanderutan också.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Barnsäkerhet och barnstolar

Vi är experter på barnsäkerhet och hjälper dig hitta rätt barnstol för ditt barn.

Läs mer om barnstolar

volvo bil parkerad vid havet med familj

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.