Tillbehörskampanj hos Bra Bil

Här finns tillbehör till din bil som är utvecklade för att hjälpa dig få ut det mesta av din Volvo och ditt liv

man sätter fast cykel på cykelhållare på taket på en röd Volvo S60

Tillbehörskampanj

Räntefri delbetalning

Hos oss på Bra Bil kan du alltid delbetala inköpen i butik och verkstad på 12 månader räntefritt och även helt utan avgift. Perfekt när du köper däck eller om verkstadsnotan blir lite högre än du tänkt dig. Nedan priser gäller när du betalar med CarPay/Volvokort.

Ansök om Bra Bil Volvo-/Renaultkort 

lasthållare på Volvo XC90

Lasthållare

Pris fr 2 100:-

En lasthållare av hög kvalitet för trygg och säker transport av last på taket. Den aerodynamiskt utformade vingprofilen har optimerats för att ge minimalt luftmotstånd och vindbrus, vilket gör bilresan ännu mer bekväm. Lasthållaren gör det även snabbt och dessutom enkelt att montera Volvos takboxar, cykelhållare och hållare för sportutrustning.

Takbox Designed by Volvo

Pris fr 12 900:-

Volvo Cars egendesignade takbox har en volym på 430 liter vilket gör den väldigt funktionell. Den aerodynamiska designen minimerar luftmotståndet och det sportiga uttrycket förstärks av den högblanka, svarta färgen. Den moderna boxen är tillverkad i dubbelmantlad, vakuumformad ABS-plast vilket inte bara gör den stabil och tålig utan också lätt att hantera.

Takbox Volvo Original mot grå bakgrund

cykelhållare på taket på Volvo

Cykelhållare i aluminium med ramfäste

Pris fr 1 180:-

En rammonterad cykelhållare med modern dynamisk utformning. För säker transport och smidig fastsättning fixeras din cykel automatiskt. Det momentbegränsade vredet kontollerar kraften som cykelramen utsätts för och visar även tydligt att fastsättningen är korrekt. Dess ram- och hjulhållare positionerar cykeln automatiskt när du fäster den. Med en stadig gripklo står cykeln stabilt och tack vare den mjuka vadderingen minskar risken att ramen tar skada.

Cykelhållare för drag, 2 cyklar

Pris fr 5 240:-

Ett säkert och modernt transportsystem för två cyklar, som är mycket praktiskt och lätt att använda på bilar med dragkrok. Monteras enkelt på dragkulan med en snabbkoppling och är enkel att lasta eftersom lasthöjden är låg. Dragkrokskopplingen har ett ergonomiskt enhandsgrepp som kräver liten kraft att stänga, men ger ändå största möjliga stabilitet.

 

cykelhållare för drag, 2 cyklar

hund sitter i hundbur i Volvo

Komplett hundbur

Pris fr 8 285:-

Hundburen transporterar hunden på ett praktiskt och trafiksäkert sätt. Genom gallret ges möjlighet till ständig kontakt med hunden. Inkluderar hundgrind, lastgaller samt mellanvägg.

Skyddsgaller

Pris fr 3 095:-

Ett praktiskt skyddsgaller som hindrar att last eller djur kastas framåt in i passagerarutrymmet vid en hastig inbromsning eller krocksituation. Gallret är enkelt att montera och ta bort i de förberedda infästningspunkterna. Det är inte uppfällbart i taket, utan måste monteras bort om det inte ska användas. Gallret är fullständigt testat och uppfyller alla säkerhetskrav och juridiska krav.

skyddsgaller på en Volvo

Fälglås på Volvo från Rimgard

Fälglås – Rimgard®

Pris 3 990:-

I Sverige sker det en hjulstöld i timmen. Låsbultar fördröjer stöld med ett par minuter. Rimgard® tar bort risken för stöld helt och hållet genom att täcka samtliga bultar och sedan låsas med ett borr- och dyrksäkert lås från Assa Abloy. Monteras med befintlig originalcentrumkåpa. Finns i färgerna: Volvo Antracit, Silver och Svart.


Vi har tillbehören till din bil

Hos oss på Bra Bil finner du alltid ett stort urval av tillbehör till just din bil. Vi har bildelar, hundburar, takboxar, barnstolar, bilvård och mycket mera. Det vi inte har hemma beställer vi dessutom enkelt och vi har det oftast hos oss inom några dagar.

Utforska vårt breda urval av tillbehör, utvecklade för att hjälpa dig få ut det mesta av din Volvo och ditt liv.

Hitta fler tillbehör

Skicka en prisförfrågan eller en reservation


Fyll i formuläret nedan med det tillbehöret som önskas, ditt regnummer och om du vill bli kontaktatad via mail eller telefon. För snabbare hantering och svar, skriv gärna i artikelnummret i meddelanderutan också.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Barnsäkerhet och barnstolar

Vi är experter på barnsäkerhet och hjälper dig hitta rätt barnstol för ditt barn.

Läs mer om barnstolar

volvo bil parkerad vid havet med familj

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.