Tillbehörskampanj

Räntefri delbetalning

Hos oss på Bra Bil kan du alltid delbetala inköpen i butik och verkstad på fyra månader räntefritt och helt utan avgift. Perfekt när du köper däck eller om verkstadsnotan blir lite högre än du tänkt dig. Nedan priser gäller med Volvokort.

Ansök om Bra Bil Volvo- eller Renaultkort 

Dräger alcotest och unisynk mobilhållare 
Pris 2 695:-

Alkotestaren är utvecklad för privatpersoner och är mycket enkel att använda. Efter ett par sekunder levereras garanterat korrekta resultat, varje gång. Under kampanjperioden får du en Unisynk mobilhållare på köpet. Den patenterade fästlösningen skadar inte fläktgallret och gör att mobilen alltid sitter stadigt och tillgängligt. Passar alla smartphones.

Art nr KGA3820MH6
*Gäller t.o.m 15/9-18

Elektroniskt parkeringsur
Nu 450:-

(ord. pris 550:-)

Elektronisk p-skiva som noterar automatiskt tiden när du parkerar bilen. Enkel och smidig att montera på vindrutan.

Art nr KGAP4M30
*Gäller t.o.m 15/9-18

Sommarspolarvätska
Nu 39:-

(ord. pris 52:-)

Färdigblandad sommarspolarvätska i 3 liters påse. Löser effektivt upp trafikfilm, insektsrester och annan smuts på bilrutan och strålkastarna. Frisk och fräsch äppledoft.

Art nr LAH12930003
*Gäller t.o.m 15/9-18

Vi har tillbehöret till din bil

Hos oss på Bra Bil finner du alltid ett stort urval av tillbehör till just din bil. Vi har bildelar, hundburar, takboxar, barnstolar, bilvård och mycket mera. Det vi inte har hemma beställer vi enkelt och vi har det oftast hos oss inom några dagar.

Hitta fler tillbehör till din bil

Utforska vårt breda urval av Tillbehör, utvecklade för att hjälpa dig få ut det mesta av din Volvo och ditt liv.

Hitta fler tillbehör

Skicka en prisförfrågan eller en reservation


Fyll i formuläret nedan med det tillbehöret som önskas, ditt regnummer och om du vill bli kontaktatad via mail eller telefon. För snabbare hantering och svar, skriv gärna i artikelnummret i meddelanderutan också.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy