Tillbehörskampanj

Erbjudandena gäller till samtliga Volvomodeller.

Takspoiler

Snyggt designad efter bilens formspråk. Färg anpassat. Passar Volvo XC70 och V70.

Monterat och klart: nu 2 949 kr

(ord.pris 4 900 kr)

Radiostyrd Volvo XC90

Denna radiostyrda Volvo XC90 i skala 1:14 med realistiska detaljer har oberoende fjädring samt belysning fram och bak. Karossen är formsprutad med måtten 34,4 cm x 14,8 cm x 12,2 cm och finns tillgänglig i svart eller vit. Behöver fem AA-batterier och ett 9V-batteri (följer ej med).

Radiostyrd Volvo XC90

514 kr

CTEK batteriladdare

En helt automatisk 5A 12 V-laddare. ”Plug and play” för enkel underhållning av batteriet. Med proffsfunktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning och ett läge för optimerad laddning under kalla vinterdagar.

Batterladdare 12V

nu 798 kr

(ord.pris ca 1 025 kr) Gäller t.o.m. 15 oktober -17

Brandsläckare MAUS

Denna brandsläckare är mindre än en termos, lättare än en halv liter mjölk och har samma släcktid som en 2kg pulversläckare! Perfekt att ha i handskfacket i bilen, i båten, i husbilen eller hemma. MAUS släcker elden med kaliumbaserad rök som inte lämnar några släckrester och är dessutom helt giftfri.

Maus Aerosolsläckare

nu 629 kr

AutoParkTime 4

Elektronisk P-skiva. En fleraxlig inbyggd accelerometer känner av när du parkerar bilen och ställer in följande hel- eller halvtimme automatiskt.

 

AutoParkTime 4

nu 395 kr

(ord.pris 549 kr) Gäller t.o.m 15 oktober -17

Hundsele

Bekväm hundsele som sätter fast direkt i bilens säkerhetsbälte med snabblänk. Den vadderade och komfortabla selen håller hunden stilla i baksätet. Finns i storlek small, medium, large och X-large

Hundsele

Nu 895 kr

(ord.pris 1 020 kr)

Vi har tillbehöret till din bil

Hos oss på Bra Bil finner du alltid ett stort urval av tillbehör till just din bil. Vi har bildelar, hundburar, takboxar, barnstolar, bilvård och mycket mera. Det vi inte har hemma beställer vi enkelt och vi har det oftast hos oss inom några dagar.

Hitta fler tillbehör till din bil

Utforska vårt breda urval av Tillbehör, utvecklade för att hjälpa dig få ut det mesta av din Volvo och ditt liv.

Hitta fler tillbehör

Skicka en prisförfrågan eller en reservation

Fyll i formuläret nedan med det tillbehöret som önskas, ditt regnummer och om du vill bli kontaktatad via mail eller telefon. För snabbare hantering och svar, skriv gärna i artikelnummret i meddelanderutan också.