Enköpings snabbaste biltvätt

Tvätta din bil idag

Köp 12 valfria tvättar betala för 10 på vår biltvätt i Enköping

Läs mer

en grill från Volvo med tvättskum på

Enköpings snabbaste biltvätt

Dusch, Skrubb eller Spa?

Visste du att vi tvättar din bil på 4 minuter? Så snabbt rullar din bil genom Enköpings snabbaste biltvätt. Vi tar hand om din bil med moderna maskiner och program. Det är bara att köra in, luta sig tillbaka och njuta av färden. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt kort.

 

Vid driftstörning på vår Tvättgata ring

Mån-fre kl 7.00-17.00: 0171-237 00  Övrig tid: 010-470 57 95


KÖP 12 VALFRIA TVÄTTAR  –  BETALA FÖR 10

Vi har två alternativ: Köp 12 tvättar av någon av våra tre tvättprogram, betala endast för 10.
Är du företagare kan du teckna ett abonnemang och betala tvättarna vartefter på faktura*. (Värde upp till 798 kr)

För att köpa 12 men betala för 10 så får du komma in till oss på Bra Bil eller fylla i nedanstående formulär.

Våra tvättprogram

biltvätt animation

Dusch

Ingår: Avfettning, hjulhögtryck, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort/CarPay: 150 kr

Ord. pris: 189 kr

biltvätt animation

Skrubb

Ingår: Avfettning, fälgkem, tröskel och fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort/CarPay: 220 kr

Ord. pris: 279 kr

biltvätt animation

Spa

Ingår: Avfettning + extra, fälgkem, skumbad, tröskel & fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, Shinetec polervax, osmosvatten, Raintecs vax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort/CarPay: 320 kr

Ord. pris: 399 kr

Ansök om Volvokort / CarPay

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvokort / CarPay. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

Ansök om Volvokort / CarPay


 

KÖP 12 VALFRIA TVÄTTAR  –  BETALA FÖR 10

Vi har två alternativ: Köp 12 tvättar av någon av våra tre tvättprogram, betala endast för 10.
Är du företagare kan du teckna ett abonnemang och betala tvättarna vartefter på faktura*. (Värde upp till 798 kr)

*Faktura gäller endast företag

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy


 

volvo bil i en biltvätt

Tvätta bilen – förläng livslängden

Att ha en ren bil ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil. En annan viktig anledning till att tvätta bilen är att en smutsig bil syns sämre i mörkret, eftersom lacken, lamporna och registreringsskyltarna tappar sin reflekterande förmåga. En alltför smutsig och oläslig registreringsskylt kan dessutom ge böter om polisen stoppar dig.

Hur ofta ska man tvätta bilen?

En bra regel är att tvätta bilen åtminstone en gång i månaden om du använder den varje dag.

Tvättar du din bil på rätt sätt?

Tvättar rätt gör du när du tvättar bilen i en tvätthall – allra helst i en som är miljömärkt som vår är.

De renar vattnet från bland annat: 

  • Olja och grus
  • Tungmetaller
  • Kväve och fosfor (övergödande)

Tvätta alltså inte bilen på gatan. Då rinner allt detta ned i gatubrunnarna och ut i våra sjöar och hav, även om vi använder miljömärkta tvättmedel. 

volvo bil i en biltvätt

Dusch, Skrubb, Spa – Vad behöver du idag?

 

Om Tvättgatan

I vår moderna anläggning börjar vi med att först spola av vägdamm och grus från din bil för att sedan gå vidare med avfettning, rengöring av lack och fälgar, och vi avslutar med en vaxning av din bil. Programmen tar 3 minuter och 50 sekunder och körs med mjuka borstar för att vara så skonsamma som möjligt mot bilens lackering.
För att använda programmet kör du upp bilen på transportbandet, slår av motorn och lägger bilen i friläge – resten sköter systemet.

Fördelen med att utföra din Biltvätt på en anläggning är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men vi är dessutom noga med att hålla på miljöaspekten. Alla föroreningar i det smutsiga vattnet tas om hand och vi lyckas återvinna upp till 80% av det använda vattnet.

Om Tvätta

Bra Bil Enköpings nya Tvättgata ingår i Volvohandelns koncept Tvätta och Tanka. Med ditt Volvo/Renaultkort har du dessutom alltid 20% rabatt på tvätten.

Precis som med andra Tanka och Tvätta stationer kan du betala din tvätt med ditt Volvo-kort, eller varför inte prova CarPay – Med CarPay kan du betala för drivmedel och service direkt i mobilen. Varje köp med ditt Volvo-kort ger dig poäng och dessa får du ut som bonuscheckar. Med CarPay får du även dessa direkt i mobilen, tillsammans med kvitton och specialerbjudanden från din Volvohandlare.

Testa CarPay idag och hitta din närmaste Tanka och Tvätta station.

Läs mer om Volvokort

Öppet dygnet runt

Adress: Traktorgatan 6 (vid Bra Bil Enköping)


Öppettider Bra Bil Enköping

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.