Enköpings snabbaste biltvätt

Tvätta din bil idag

Köp 12 tvättar betala för 10

Läs mer

Enköpings snabbaste biltvätt

Dusch, Skrubb eller Spa?

Visste du att vi tvättar din bil på 4 minuter? Så snabbt rullar din bil genom Enköpings snabbaste biltvätt. Vi tar hand om din bil med moderna maskiner och program. Det är bara att köra in, luta sig tillbaka och njuta av färden. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt kort.

KAMPANJ

VI BJUDER PÅ 3L SPOLARVÄTSKA

Tvätta bilen på vår Tvättgata och kom in till Bra Bil med ditt tvättkvitto så bjuder vi på 3L spolarvätska. 

Våra tvättprogram

Dusch

Ingår: Avfettning, hjulhögtryck, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort: 150:-

Ord. pris: 189:-

Skrubb

Ingår: Avfettning, fälgkem, tröskel och fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort: 220:-

Ord. pris: 279:-

Spa

Ingår: Avfettning + extra, fälgkem, skumbad, tröskel & fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, Shinetec polervax, osmosvatten, Raintecs vax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort: 320:-

Ord. pris: 399:-

Ansök om Volvokort / CarPay

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvokort / CarPay. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

Ansök om Volvokort / CarPay


 

KÖP 12 VALFRIA TVÄTTAR  –  BETALA FÖR 10

 

Vi har två alternativ: Köp 12 tvättar av någon av våra tre tvättprogram, betala endast för 10.
Är du företagare kan du teckna ett abonnemang och betala tvättarna vartefter på faktura*. Värde upp till 798:-

*Faktura gäller endast företag

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy


 

Tvätta bilen – förläng livslängden

Under vinterhalvåret ser bilen smutsig ut nästan hela tiden och då tycker du kanske att det är onödigt att tvätta bilen?
tänk till en extra gång om du vill att den ska hålla sig i bra skick längre.

Saltet på vintern gör att lacken slits hårdare.

Hur ofta ska man tvätta bilen?
En bra regel är att tvätta bilen åtminstone en gång i månaden om du använder den varje dag.

Tvättar du din bil på rätt sätt?

Tvättar rätt gör du när du tvättar bilen i en tvätthall – allra helst i en som är miljömärkt som vår är.

De renar vattnet från bland annat: 

  • Olja och grus
  • tungmetaller
  • kväve och fosfor (övergödande)

Tvätta alltså inte bilen på gatan. Då rinner allt detta ned i gatubrunnarna och ut i våra sjöar och hav, även om vi använder miljömärkta tvättmedel. 

Dusch, Skrubb, Spa – Vad behöver du idag?

 

Om Tvättgatan

I vår moderna anläggning börjar vi med att först spola av vägdamm och grus från din bil för att sedan gå vidare med avfettning, rengöring av lack och fälgar, och vi avslutar med en vaxning av din bil. Programmen tar 3 minuter och 50 sekunder och körs med mjuka borstar för att vara så skonsamma som möjligt mot bilens lackering.
För att använda programmet kör du upp bilen på transportbandet, slår av motorn och lägger bilen i friläge – resten sköter systemet.

Fördelen med att utföra din Biltvätt på en anläggning är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men vi är dessutom noga med att hålla på miljöaspekten. Alla föroreningar i det smutsiga vattnet tas om hand och vi lyckas återvinna upp till 80% av det använda vattnet.

Om Tvätta

Bra Bil Enköpings nya Tvättgata ingår i Volvohandelns koncept Tvätta och Tanka. Med ditt Volvo/Renaultkort har du dessutom alltid 20% rabatt på tvätten.

Precis som med andra Tanka och Tvätta stationer kan du betala din tvätt med ditt Volvo-kort, eller varför inte prova CarPay – Med CarPay kan du betala för drivmedel och service direkt i mobilen. Varje köp med ditt Volvo-kort ger dig poäng och dessa får du ut som bonuscheckar. Med CarPay får du även dessa direkt i mobilen, tillsammans med kvitton och specialerbjudanden från din Volvohandlare.

Testa CarPay idag och hitta din närmaste Tanka och Tvätta station.

Läs mer

 

Öppet dygnet runt

Adress: Traktorgatan 6 (vid Bra Bil Enköping)


Öppettider Bra Bil Enköping