Volvo V90 CROSS COUNTRY VOLVO OCEAN RACE

Mångsidighet. Den nya lyxen.

Ditt nästa äventyr börjar här 

Inspirerad av världens tuffaste seglingstävling kombinerar V90 Cross Country Volvo Ocean Race äkta allroad-prestanda och allväderskapacitet med smarta, genomtänkta funktioner och tillbehör som gör ditt nästa äventyr ännu bättre. Specialfärger och unika dekorlister ger bilen en unik identitet.

V90 Cross Country Volvo Ocean Race
från 572 900:-

 

Bygg din nya V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Byggd för att vara praktisk

Lyx möter användbarhet

Stolsöverdragen, de vattenfasta mattorna och det robusta, vattenavstötande golvet i lastutrymmet hjälper till att skydda interiören från smutsiga kläder och utrustning.

Smart förvaring

En vattentät förvaringspåse håller kläderna torra och gör att våta plagg inte blöter ner. Näten i lastutrymmet håller dina prylar på plats och förhindrar att de glider runt under färd.

Rengöring när du är på språng

V90 Cross Country Volvo Ocean Race levereras med en lätt, portabel rengöringsapparat* för rengöring av fritidsutrustning. *Tillgänglig på utvalda marknader.

Lasta mer, håll stilen

En takbox i Crystal White, samma färg som bilen är lackerad i, finns som tillval. Takboxen levereras inklusive nyckel i färgen Flare Orange och ett lastsäkringsnät.

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar

Volvo

Aktivitetsveckor med riktigt bra erbjudanden

Zlatan får återigen representera Volvo och den fantastiska V90 som nu finns med fler motorer och attraktiva utrustningsnivåer. Dessutom kan du vinna en fotbollsresa för att se Zlatan spela
Volvo

Tillbehörskampanj – Volvo S/V60 och S/V60 Cross Country

Kampanjpris på tillbehör till Volvo S/V60 och S/V60 Cross Country - Monterat och klart.
Renault - Volvo

Få 100 kr att tanka för

Volvo-/Renaultkortet är kostnadsfritt och gör ditt liv med bilen lite enklare. Just nu får du 100 kr att tanka för när du skaffar kortet.
Volvo

Kampanjpriser på V40 och V40 Cross Country

Volvo V40 och V40 Cross Country nu med klimatpaket för 4 900:- som ger dig bränsledriven värmare och eluppvärmt baksäte.