GÖR din volvo REDO FÖR SEMESTER

Erbjudanden i vår verkstad

Just nu har vi flera verkstadserbjudanden för din Volvo

Verkstadserbjudanden för din Volvo

Dags att göra bilen redo för semestern

Dags för service eller vill du montera dragkrok, göra en 4-hjulsinställning, byta bromsvätskebyte eller laga framrutan? Vi finns här och hjälper dig gärna.

Du och din bil ställs dagligen inför olika utmaningar. Vi på Bra Bil vill gärna erbjuda dig extra bra rabatter. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av produkter för alla möjliga situationer och behov. Och passa på – just nu hittar du flera tillbehör till extra bra priser.

Upptäck våra verkstadserbjudanden för din Volvo idag.


*Erbjudanden gäller t.o.m. 31 december 2021. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

FÖR BILAR ÄLDRE ÄN 6 ÅR

Volvo Originalservice Classic

Vi presenterar Volvo Originalservice Classic – för bilar äldre än sex år. Förutom en noggrann kontroll av bilen ingår även förlängd vägassistans, servicegaranti i ett år och en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Pris: 2 695 kr*

50% rabatt på torkarblad vid service**
(Ange kod: torkarblad vid service)

Boka idag

*Priserna gäller för Volvo äldre än 6 år. **Avser material, gäller både Volvo Originalservice och Originalservice Classic.  

Råkat ut för en glasskada?

När du behöver laga eller byta vindruta vet vi vilka metoder som ska användas för att allt ska fungera som det är tänkt.

Vi försöker alltid reparera din ruta. Men tyvärr kan rutan vara så pass skadad att den behöver bytas. Om du låter oss byta din vindruta, bjuder vi nu på nya torkarblad till din bil. 

Stenskottslagning 100 kr* 

Byte av vindruta 1 600 kr**
Vi bjuder på nya torkarblad**

Ange kod: Glasklart vid bokning

Boka glasreparation

illustration av vindrutebyte

*Gäller med Volvia/Renault- & IF försäkring. **Pris gäller vid självrisk Volvia/Renaultförsäkring. Andra priser med övriga försäkringsbolag kan förekomma. Gäller endast rutor som inte går att reparera, ej slitna rutor. 

Släcka 2:or för 0 kr

Om du får nedslag på bilbesiktningen så behöver du inte boka en ny tid och åka tillbaka dit för att få dina brister godkända. Våra verkstäder är ackrediterade och kan åtgärda dessa fel och samtidigt rapportera in dem till Transportstyrelsen, det vill säga förvandla dem från 2:or till 1:or. Du lämnar oss alltså med en besiktad och körklar bil.

Just nu: Släcka 2:or 0 kr och 10% rabatt på arbeten och material*

Boka nu

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv vad som du vill att vi hjälper dig med.

*gäller ej bilar äldre än 6 år. Bilar äldre än 6 år har redan ett rabatterat pris

Vi har tillbehören för din Volvo

Volvo bygger bilar för dig som vill leva fullt ut. Lastutrymmet är generöst och vi har tillbehör för all möjliga sporter och fritidsintressen. Produkter som är praktiska och säkra samt testade och anpassade för alla Volvomodeller.

Se fler tillbehör

stänkskydd på Volvo

Stänkskydd

Ett stänkskydd som på ett diskret sätt smälter in i bilens design. Skyddar effektivt bilens sidor från hjulstänk och minimerar samtidigt vattensprut på bakomvarande trafik.

Fram 795 kr monterat och klart
Bak 795 kr monterat och klart

Stötfångarskydd till Volvo

Stötfångarskydd

Ett exklusivt lastskydd i borstat rostfritt stål för den bakre stötfångaren. Ett praktiskt och snyggt tillbehör för att undvika repor i lacken när man lastar i och ur lastutrymmet. Finns till alla modeller.

Pris nu 995 kr
(ord. pris fr 1 165 kr)

bagagerumsmatta för Volvo

Bagagerumsmatta

En praktisk bagagerumsmatta i formgjuten plast för dig som lever ett aktivt friluftsliv. Tack vare dess upphöjda kanter hindras smuts och vatten att läcka ut i bagageutrymmet.

Pris nu 1 095 kr
(ord. pris fr 1 339 kr)

bromvätskebyte på en volvo

Bromsvätskebyte

Pris 995 kr

Bromsvätskan i de flesta bilar är hygroskopisk. Det innebär att den drar till sig fukt och att den därför måste bytas med jämna mellanrum. Om bromsvätskan inte byts i tid så sjunker kokpunkten.

Skriv Bromsvätskebyte i fritextfältet

Boka idag

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv vad som du vill att vi hjälper dig med

Gäller Volvo, Renault och Dacia

4-hjulsinställning

4-hjulsinställning

Pris 1 295 kr (inkl. justering)

Om dina däck slits ojämnt eller onormalt fort kan vi enkelt lösa det med en hjulinställning. Med rätt hjulinställning spar du både bränsle och minskar även slitaget på dina däck, samt ger dig stabilare körning med bättre komfort.

Skriv 4-hjulsinställning i fritextfältet

Boka idag

Tryck på länken, skriv in reg.nummer och mil, välj reparation och skriv vad som du vill att vi hjälper dig med

Gäller Volvo, Renault och Dacia

4 bildäck

Behöver du nya sommardäck? 

Med rätt däck kör du säkrare och undviker obehagliga överraskningar. Alla däck är inte lika, men vi som byggt din bil vet vilka som passar bäst för din bilmodell och dina körförhållanden. Så när du skall byta däck, prata med oss.

Skicka prisförfrågan på däck

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller slutförsäljning.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.