Volvo Originalservice Classic

Ett tryggt alternativ för dig som kör en bil som är sex år eller äldre. Pris fr 2 695 kr

Volvo Originalservice Classic

Service för bilar äldre än sex år

Med Volvo Originalservice får du hjälp av en personlig servicetekniker som är expert på din bil, servicegaranti i ett helt år och möjligheten att teckna serviceavtal till en fast månadskostnad.

Pris från 2 695 kr

• Alltid originaldelar •  Servicegaranti • Uppdatering av mjukvaran* • Stämpel i serviceboken • Personlig servicetekniker • Fri Volvo Assistans

Boka service

Ett års servicegaranti

Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader eller till nästa rekommenderade servicetillfälle så tar vi hand om det helt kostnadsfritt, med fri lånebil under tiden. (Max 5 mils körning.)

Volvo Originaldelar med livslång garanti

Volvo Originaldelar är utvecklade för att passa just din bil. De är enkla att montera, säkerställer kvalitet och monteras alltid med livslång personlig garanti hos din auktoriserade Volvoverkstad. Vi som byggt din bil vet vad den behöver.

Serviceavtal

Utmärkt skick betalar sig i längden. Säkra ett högre andrahandsvärde med Volvo Originalservice Classic till en fast månadskostnad.

Uppdatering av mjukvaran

Passa på att uppdatera bilens mjukvara i samband med din Volvo Originalservice Classic. Det säkerställer bästa möjliga driftsäkerhet och körupplevelse.

Hos oss får du en Personlig Servicetekniker

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna. Med en Volvo Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din bil och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Serviceteknikerns totalansvar är bekvämt för dig men också viktigt för att din bil ska rulla tryggt och säkert.

Boka service

Specialutbildade på Volvo

Våra Personliga Servicetekniker är specialutbildade av Volvo för att kunna möta dig och din bils behov. Utbildningen sker på flera nivåer och gemensamt för alla tekniker är att de får insikt och förståelse för vad som påverkar din upplevelse och hur de ska göra för att garantera en hög kvalitet i serviceprocessen. Resultatet är att du som kund alltid får bästa tänkbara service.

Boka service

Göteborg Och Enköping

Volvo Personlig service

I Göteborg och Enköping arbetar vi numera med Volvos senaste koncept – Volvo Personlig Service. Två tekniker jobbar nu på din bil, vilket gör att den blir klar på kortare tid – utan att det kostar mer. Under tiden kan du vänta i vår bekväma lounge där vi bjuder på både kaffe och wifi. Allt du behöver göra är att boka en tid som passar dig och sedan låta din Personliga Servicetekniker ta emot och lämna ut din bil precis som vanligt.

Boka service

Butik

Hertz vinterkampanj

Skapa minnen tillsammans i vinter. Boka din hyrbil via Hertz och upplev Sverige tryggt och bekvämt. Just nu får du 10% rabatt.
volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund
Dacia - Renault - Service & tillbehör - Volvo

CarPay-kampanj

Just nu får du som ansöker om ett nytt kort 100 kronor att använda till drivmedel på Tanka, biltvätt på Tvätta eller i våra verkstäder
Service & tillbehör - Volvo

Polestar Engineered Optimering

Polestar Engineered Optimering är ett prestandapaket som kombinerar ökad motorkraft och ökat vridmoment genom avancerade förbättringar av drivlinan. Just nu 1 725 kr per x 4 månad
Volvo XC60 kör på landsväg. Låt oss underlätta för dig
Dacia - Renault - Service & tillbehör - Volvo

Låt oss underlätta för dig

Covid-19 har drabbat oss alla och vi på Bra Bil vill underlätta så mycket vi kan för dig som kund. Detta erbjuder vi just nu.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.