Bra Bil

Bra Bil – Business & Fleet

volvo business & fleet bil

VI ÄR BRA BIL

Bra Bil är en ledande spelare på tjänstebilsmarknaden. Vi säljer inte bara bil, vi skapar dessutom ständigt lösningar för att tjänstebilsmarknaden ska nå nya höjder. Vi har som vision att alltid ha den perfekta lösningen för dig och ditt företag. Även om vi inte har den idag, så vill vi tillsammans hitta en helhetslösning som passar dig.

 

För dig och ditt företag

Bra Bil – Business & Fleet 

Vi på Bra Bil erbjuder ett komplett bilägande, vi vill göra det enklare och smidigare för dig. Du får en kontakt som blir din bilansvarige som även hjälper till med löpande ramavtalsfrågor, val av modeller, finansiering, policyfrågor, förarsupport och leverans.

Vi ser även till att montera din bil med företagets logotype, foliering och montering av GPS-puck. Du får dessutom en Personlig Servicetekniker som alltid finns där för dig när din bil behöver service eller reparation. När det är dags att lämna tillbaka bilen, så finns även din bilansvarige här.

Vi kallar det
Bra Bil Business & Fleet 

 

bra bil business & fleet logo bild


 

tjej framför volvo tjänstebil

Vi är din rådgivare gällande tjänstebil

En tjänstebil är mer än en bil.  Nya lagar, förmånsvärden, Total Cost of Ownership (TCO), utsläpp, vad fungerar, vad bör du undvika och hur ska vi tillsammans tänka kring hållbarhet. Vi blir din rådgivare genom hela affären. Det du inte vet kring företagsbil, det vet vi.

Kontakta oss

 

FAQ – frågor och svar om tjänstebil

Här finns svaren på många av de frågor vi får om förmånsvärden, vilken leasing som du ska välja, bonus/malus, WLTP och andra tjänster. Hittar du inte svaret på din fråga så kontakta oss gärna.

FAQ -allt du vill veta

tjej som håller i en telefon

volvo lifestyle bild

Rätt finanslösning för dig och ditt företag

På Bra Bil har vi ett nära samarbete med Volvofinans och kan erbjuda dig förmånliga finanslösningar. Är du redan kund hos något annat finansbolag? Vi har stor erfarenhet och ett gott samarbete med de flesta bolagen.

Läs mer om våra finanslösningar

Tjänstebil från Volvo

Vårt modellutbud har aldrig varit så brett som det är nu. Bland våra mest populära tjänstebilar hittar du Volvo V60, XC60, V90 och S90. Givetvis finns dessutom alla modeller som laddhybrider med attraktiva förmånsvärden.

Se priser på utvalda bilar

kille står framför en volvo bil

halo laddbox till företag med laddhybrid eller elbil

Laddbox från Charge Amps

Kör du elbil eller laddhybrid så erbjuder vi en helhetslösning med laddbox från Charge Amps. Välj mellan stilsäkra boxen HALO eller AURA med dubbla uttag. Installerat och klart till ett fast pris och godkänd för stödet ”Klimatklivet” från Naturvårdsverket.

Läs mer om laddstationer


Hållbarhet

Hållbarhet och hållbar utveckling är något vi har satsat på i flera år. För oss är träning, miljö och hälsa även en självklarhet för att vi ska ha en hållbar framtid. Volvo gör även sin största miljösatsning någonsin. Vi tar bilen när vi måste, men går för egen maskin när vi kan. Allt för att försöka skapa en hållbar framtid tillsammans. För dig, för mig och för nästa generation.

För oss är det viktigt att vi med största mån minskar våra utsläpp och satsar på förnybara resurser. Vi stävar för att fler bilar i vår egna vagnpark ska drivas på el och att du och jag ska kunna tanka med det förnybara drivmedlet HVO100.

Läs mer om vår miljöpolicy

Service & tillbehör - Volvo

Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic. Ett tryggt alternativ för dig som kör en bil som är sex år eller äldre. Pris fr 2 495 kr
Volvo

Uppgradera Volvo till kampanjpris

Uppgradera Volvo XC60, V90 eller S90 till Inscription eller R-Design till attraktiva kampanjpriser. Maximera lyx och komfort eller ge din bil en sportig profil.
volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund
Dacia - Renault - Service & tillbehör - Volvo

CarPay-kampanj

Just nu får du som ansöker om ett nytt kort 100 kronor att använda till drivmedel på Tanka, biltvätt på Tvätta eller i våra verkstäder
Volvo

Vinterhjul på köpet

Gör en riktigt bra deal. Nu får du vinterhjul på köpet när du köper en ny Volvo modellår 20

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Tjänstebil – Företag