Nu blir vi Volvo Cars

Nu blir vi Volvo Cars

Hösten 2020 meddelade Volvo Cars ett komplett övertagande av Bra Bil (Volvo Cars äger idag 50% av Bra Bil genom sitt ägande av First Rent a Car). Volvo Cars förvärvade även Upplands Motor som sedan april i år redan är en del av Volvo Cars. Under hösten är det äntligen dags för oss att bli en del av Volvo Cars och i och med detta kommer vi att finnas med 13 anläggningar i 3 regioner: Stockholm, Uppsala och Göteborg. 

Volvo Cars tydliga ambition med en helägd återförsäljare är att ligga i absolut framkant och ge dig en kundupplevelse utöver det vanliga. Du möter oss som vanligt lika enkelt digitalt som på plats i någon av våra anläggningar. Vi finns här för dig i alla delar av ditt bilinnehav – finansiering, service, reparationer, tillbehör och annat som rör just din Volvo. Vi vill göra ditt liv enklare, bättre och säkrare.

Vad innebär det för mig som kund? 

Att vi på Bra Bil blir en del av Volvo Cars kommer inte att påverka dig som kund. Vi behåller inledningsvis samma organisationsnummer och du behåller din personliga kontakt hos oss. Vi kommer att fortsätta sätta dig som kund i centrum och leverera service i världsklass. Volvo Cars ambition med en helägd återförsäljare är att ligga i absolut framkant. Det innebär att vi kommer vara först ut på marknaden med nya affärsmodeller och digitala lösningar i syfte att erbjuda dig som kund framtidens kundupplevelse. En spännande framtid vi ser mycket fram emot, tillsammans med dig.

Frågor och svar

Vad innebär det för mig som kund att Bra Bil förvärvas av Volvo Cars?

I samband med att vi ingår i Volvo Cars planerar kommer vi kunna erbjuda dig som kund en större geografisk tillgänglighet och serva dina behov bättre. Målet vi har tillsammans med Volvo Cars, fd Upplands Motor våra kunder och medarbetare är att ge dig framtidens kundupplevelse.

Vår vision är och kommer alltid att vara att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Behöver jag som kund göra något?

Nej, du som kund behöver inte göra något. Vi håller öppet som vanligt och du är alltid välkommen till oss. Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig.

Kontakta oss gärna på media@brabil.se

Vad händer med min avtal med er (Leasing, lån och serviceavtal m.m)

För dig som kund är det ingen skillnad, dina avtal löper på precis som vanligt.

Boka service

Har ni kvar samma telefonnummer?

Vi kommer att byta växelnummer under hösten, men fram tills dess och ett bra tag framöver kommer ni att kunna nå oss som vanligt


Om oss

Bra Bil finns idag på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.