FÖR ETT HÄLSOSAMMARE LIV 

Friskvårdsrabatt by Bra Bil

Teckna Business Lease och få 3 000:- i friskvårdsrabatt

Friskvårdsrabatt by Bra Bil

Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket hjälper Bra Bil dig med allt som har med ditt företags tjänstebil att göra. 

Vi har stor erfarenhet av både små och stora företag med alla typer av bilbehov. Med ett brett utbud av bilar kan vi erbjuda finansiering, serviceabonnemang och även försäkring – allt för ett smidigare bilägande. Kontakta någon av våra företagssäljare nedan så hjälper vi dig räta ut alla frågetecken efter ditt företags behov. 


Vårt bidrag till din hälsa

Just nu erbjuder vi 3 000:- i friskvårdsrabatt när du tecknar Volvo Business Lease med Bra Bil. 


 

Volvo Business Lease

Enklare blir det nog inte. Med Volvo Business Lease erbjuder vi en paketlösning för dig som har upp till 20 företagsbilar. Du får helt enkelt ett bekvämt bilägande som du kan lita på, utan ekonomiska överraskningar.

Vill du veta mer? 


 

vit volvo xc40 mot vit bakgrund

Volvo XC40 T4 Recharge

Business Lease

3 195:-/mån*

Inkl.  serviceavtal & garanterat restvärde

Förmånsvärde

fr ca 1 589:-/mån**

Bygg din XC40 >  Se fler modeller

*Business Lease: 36 må leasing via Volvofinans, (exkl. moms), inkl service, 20% förhöjd hyra, garanterat restvärde, körsträcka 2000 mil/år. När du lämnar tillbaka din bil går vi igenom bilens skick samt reglerar eventuell överskriden körsträcka. ****Förmånsvärde netto per månad efter 50% marginalskatt

Förbr. I/100 km bl. körn (prel). WLTP: 2,5-10,8. NEDC korr: 2,3-8,3 CO2, g/km. WLTP: 57-245. NEDC korr: 52 -192. (T8 aut – B6 AWD aut. Miljöklass Euro &D-Temp.

Business and Fleet logo

Bra Bil – Business & Fleet

Bra Bil är en ledande spelare på tjänstebilsmarknaden. Vi säljer inte bara bil, vi skapar dessutom ständigt lösningar för att tjänstebilsmarknaden ska nå nya höjder. Vi har som vision att alltid ha den perfekta lösningen för dig och ditt företag. Även om vi inte har den idag, så vill vi tillsammans hitta en helhetslösning som passar dig.

Läs mer om Bra Bil Business & Fleet


 

Tjänstebil Volvo

Vad är förmånsvärde?

Har du som anställd en tjänstebil/leasingbil som du även använder privat, kan du utgå ifrån att den förmånen ska beskattas (förmånsbeskattas). Använder du bilen privat i ”ringa omfattning”, dvs inte mer än 10 mil vid högst 10 tillfällen per år ( inkl. resor till och från arbetet), behöver däremot inte bilen förmånsbeskattas. Kör du mer än så riskerar du att straffbeskattas och eftersom bevisbördan ligger hos dig bör du noggrant föra körjournal.

Brukas tjänstebilen både i tjänsten och även privat så ska du förmånsbeskattas. Skatten dras på din lön och baseras då på den valda bilens förmånsvärde. Väljer du dessutom tillbehör/extrautrustning som exempelvis extraljus, dragkrok eller läderklädsel så kan det höja bilens förmånsvärde. Förmånsvärdet läggs på din lön och ökar på så vis din skatt.

Vad innebär ett garanterat restvärde?

Garanterat restvärde innebär att vi avtalar om ett värde som bilen ska ha vid hyrestidens slut och då är det det värdet som gäller för dig. Du behöver inte oroa dig för om bilen minskar mer i värde. Genom ett garanterat restvärde kan du som leasetagaren minimera den ekonomiska risken med leasing. Efter tre år kan du mer eller mindre komma in och lämna tillbaka bilen*

Rabatterat förmånsvärde – miljöbil?

Miljöbil

En miljöbil som tjänstebil har en rabatterat förmånsvärde, dvs du betalar en lägre skatt för förmånen. Dock kan inte Diesel- och bensinbilar få nedsatt förmånsvärde. El- och laddhybrider som kan laddas från elnätet samt gasbilar (ej gasol) justeras först till en jämförbar bil utan miljöteknik. Därefter sätts förmånsvärdet ner med 40% (dock max 10 000 kronor). Gäller enbart om bilen har ett nybilspris som är högre än närmast jämförbara bil. Etanolbilar och elhybrider som ej kan laddas från elnätet, samt bilar som kan köras på gasol, rapsmetylester samt övriga typer av miljöanpassade drivmedel justeras enbart ner till jämförbar bil. Vilka bilar som räknas som miljöbilar kan du se här >>

Hur kan jag beräkna mitt förmånsvärde?

På skatteverkets hemsida kan du enkelt beräkna förmånsvärdet för din bil. Sidan innehåller även en snabbguide för beräkning av bilförmånsvärde som är enkel att följa och som utgår från bilmodell eller modellkod. Uppgifterna du behöver hittar du även enkelt i Skatteverkets billistor. Därefter kan du klicka dig vidare till en enkel räknesnurra som heter Bilförmånsberäkning >> Du kan även fråga våra säljare så tar dom enkelt fram förmånsvärdet på din blivande tjänstebil. 

Företagsleasing (Business Lease)

Volvo Business Lease

Enklare blir det nog inte. Med Volvo Business Lease erbjuder vi en paketlösning för dig som har upp till 20 företagsbilar. Du får helt enkelt ett bekvämt bilägande som du kan lita på. Och utan ekonomiska överraskningar. Avtalet tecknar du på upp till tre år. Det enda bekymret är att du behöver välja vilken modell du vill ha bland alla Volvobilar.

Fördelar med Business Lease
  • Finansiering utan uppläggnings- eller aviavgifter
  • Extra drivmedelsrabatt på 25 öre per liter i tre månader med Volvokort
  • 20 procent rabatt på försäkringspremien hos Volvia
  • Du får dessutom en kontakt för allt som gäller företagets bilar
  • Alla kostnader på samma faktura, även inklusive drivmedel vid tankning med Volvokort

Intresserad? Kontakta våra företagssäljare

Upplands Väsby

Daniel Barkman säljare
Daniel Barkman Märkeschef Volvo / Säljledning
Jonas Salmen säljare
Jonas Salmén Key account manager
Magnus Blombergsson säljare
Magnus Blombergsson Key account manager
Jonas Hermansson säljare
Jonas Hermansson Företagssäljare | Volvo
Anders Olofsson säljare
Anders Olofsson Företagssäljare | Volvo

Kungsängen & Vallentuna

Lucas Hellgren säljare
Lucas Hellgren Företagssäljare | Volvo | Begagnat
Bild kommer snart
Alexander Vikman Företagssäljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

Göteborg

Magnus Björkquist - Bilsäljare
Magnus Björkquist Säljare Volvo
Margareta Jansson - Bilsäljare
Margareta Jansson Säljare Volvo
annika havner säljare
Annika Havner Säljare Volvo

Enköping & Bålsta

Mikael Tomberg
Mikael Tomberg Säljare Volvo | Begagnat
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Säljare Volvo | Begagnat

Tjänstebil Volvo

Upplev Volvo ute på vägarna

Boka provkörning

Börje Salming står vid grå Volvo XC90

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Friskvårdsrabatt by Bra Bil