Bästa kund,

Med anledning av Covid-19 (Corona) värnar vi extra mycket om dig som kund och om vår personal. För att klara situationen på bästa sätt följer vi på Bra Bil Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Det bästa sättet att skydda sig och andra mot att bli sjuk är att undvika nära kontakt med sjuka människor. Folkhälsomyndigheten har några allmänna råd som vi följer för att undvika smitta:

Bra Bils personal stannar hemma vid minsta symptom, vi är särskilt noga med vår handhygien och undviker just nu att ta i hand samt kramas. Självklart uppskattar vi att även du som kund följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Allt för att vi tillsammans ska göra vårt yttersta för att stoppa spridningen.

Vi har öppet som vanligt och du är hjärtligt välkommen till oss. 
Vi följer hela tiden folkhälsomyndigheterna direktiv, personal som kan jobba hemma bör göra det. Men vi vill understryka att det inte kommer att drabba dig som kund till oss. Personalen vi har på plats är friska, vi tar detta på yttersta allvar och är hemma om vi känner minsta symtom. Vi tror och hoppas att du som kund tänker likadant.

På Bra Bil arbetar vi med följande för att förebygga smittspridningen:
Vi kommer inte att ha några större event, tills vidare. Vi har satt upp information i våra allmänna utrymmen om hur vi minskar spridningsrisken. Vi har även utökat städningen och städar extra noga där våra kunder och anställda rör sig. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar.  Återigen – det är viktigt att använda handtvål och tvätta i minst 30 sekunder.

Jag vill komma i kontakt med er, men inte komma in på plats.
Tillgänglighet är alltid viktigt för oss.  Vill du inte komma in till någon av våra anläggningar kan du alltid chatta med oss här på webben, maila, ringa eller skriva till oss i sociala medier. Här kontaktar du oss >

Kommer det att påverka mitt däckbyte?
Vi på Bra Bil har som ambition att genomföra vår däcksäsong och skifta hjulen på din bil som vanligt. Lagen säger att vi måste skifta innan 30 april om du har dubbdäck, så vi kommer självklart hjälpa alla våra kunder med detta.

Betala smidigt med CarPay, direkt i mobilen
Vid betalning på plats kan du använda CarPay Checkout – då betalar du via mobilen och minimerar spridning via kontaktytor. Läs mer här om hur du betalar med CarPay >


– Vi, tillsammans måste ta vårat ansvar
och gör allt för att minska spridningen av Covid-19.