Anläggning

Bra Bil Skadecenter Bro

Välkommen till vår skadeanläggning i Bro

Varför ska du välja oss? Bra Bil är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag. Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel. Vi tror på lite personligare service och hjälper dig förmånligt genom hela ditt bilägande. Bra Bil vill förtjäna branschens gladaste kunder och medarbetare. Hos oss ska du ska känna dig trygg samt få bästa möjliga bemötande.

Bra Bil uppmuntrar till en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt. Vi tror på att mår vi bra gör vi ett bättre jobb. Därför är vi även stolt partner till flera idrottsevenemang- och klubbar.

Två sätt att göra en skadebesiktning

Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras, då kontrolleras och fotograferas bilens skador. Nu finns det två sätt att göra en skadebesiktning på din bil. Antingen bokar du en tid och gör den på plats hos oss eller så kan du som har Volvia försäkring använda Volviappen som guidar dig till bra fotografier.

Boka tid

Anmäl via Volvias app

Google Play

App Store

 

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Rosalie Hollgren Reception/Växel
Rosalie Hollgren Reception/Växel
Håkan Andersson VD / Verkstadschef
Micael Hedgren Arbetsledare, planerare
Niklas Björse Skadecoach, planerare
Joakim Persson Bilskadereparatör
Joakim Persson Bilskadereparatör
Jerry Kvarnfors
Jerry Kvarnfors Plastreparatör
Robin Nordlöf Billackerare
Robin Nordlöf Billackerare
Bild kommer snart
Nils Nilsson Bilskadereparatör
Marko Lähteenmäki Billackerare
Marko Lähteenmäki Billackerare

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.