Anläggning

Bra Bil Enköping

Vindkraft rosa himmel

Välkommen till vår anläggning i Enköping

Varför ska du välja oss? Bra Bil vill förtjäna branschens gladaste kunder och medarbetare. Hos oss ska du ska känna dig trygg samt få bästa möjliga service och bemötande. Vi  levererar alltid ett tryggt och förmånligt bilägande till dig. På Bra Bil i Enköping hittar du nya och begagnade bilar, tillbehör, service-och skadeverkstad, dessutom hjälper vi givetvis till med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Bra Bil är en utav Sveriges största Volvohandlare och på vår anläggning i Enköping hittar du alltid det senaste inom Volvo.

Bra Bil satsar på träning, hälsa och miljö, för en hållbar framtid. Mår vi bra gör vi ett bättre jobb. Du som kund har alltid möjligheten att träna, vara med oss på event och tävlingar. Vi ska vara en förebild inom svensk bilhandel. Vi ska vara lite personligare.

Tveka inte att kontakta oss. Vi vill visa vad vi går för.

Boka online

Vid driftstörning på vår Tvättgata ring

Mån-fre kl 7.00-17.00: 0171-237 00  Övrig tid: 010-470 57 95

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Tim Lundqvist Butikssäljare
Tim Lundquist Butikssäljare
Bild kommer snart
Gustaf Berggren Testare
Bo Engdahl Bilskadereparatör
Bo Engdahl Bilskadereparatör
Javier Mårtensson Bilskadereparatör
Javier Mårtensson Bilskadereparatör
Rickard Kindvall Arbetsledare (Skadecenter)
Rickard Kindvall Arbetsledare (Skadecenter)
Tomas Herdemark Bilskadereparatör
Tomas Herdemark Bilskadereparatör
Niclas Engberg Personlig Servicetekniker
Niclas Engberg Personlig Servicetekniker
Göran Qvistberg Bilvårdstekniker
Göran Qvistberg Bilvårdstekniker
Niklas Mikkola Däckhotellsansvarig
Niklas Mikkola Däckhotellsansvarig

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.