Anläggning

Bra Bil Enköping

Välkommen till vår anläggning i Enköping

Varför ska du välja oss? Bra Bil är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag. Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel. Vi tror på lite personligare service och hjälper dig förmånligt genom hela ditt bilägande. Bra Bil vill förtjäna branschens gladaste kunder och medarbetare. Hos oss ska du ska känna dig trygg samt få bästa möjliga bemötande.

Bra Bil uppmuntrar till en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt. Vi tror på att mår vi bra gör vi ett bättre jobb. Därför är vi även stolt partner till flera idrottsevenemang- och klubbar.

Tveka inte att kontakta oss. Vi vill visa vad vi går för.

Boka online  Våra bilar i lager

Vid driftstörning på vår Tvättgata ring

Mån-fre kl 7.00-17.00: 0171-237 00  Övrig tid: 010-470 57 95

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Tim Lundqvist Butikssäljare
Tim Lundquist Butikssäljare
Thomas Therbén Servicemarknadschef
Adam Martinsson Personlig Servicetekniker
Andreas Bramkvist Bildelschef
Emma Welin Personlig Servicetekniker
Gustaf Berggren Testare
Rasmus Olofsson Personlig Servicetekniker
William Blohm Stationschef Hertz biluthyrning
Javier Mårtensson Bilskadereparatör
Javier Mårtensson Bilskadereparatör

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.