Anläggning

Bra Bil Göteborg

Ursäkta röran – vi bygger om i Göteborg

I vår Serviceverkstad i Göteborg pågår just nu ett omfattande renoveringsarbete för att modernisera och uppdatera våra lokaler.

På grund av detta kan det dessvärre innebära längre servicetider för dig som kund, men våra tekniker jobbar hårt för att du ska få en så snabb och bra service som möjligt. Tack för ditt tålamod.

 

Varför ska du välja oss? Vi ska ha de gladaste kunderna och medansvariga. Vi ska vara en förebild inom svensk bilhandel. Vi på Bra Bil ska se dig och vill att du ska känna att vi är lite personligare.

Med högsta kompetens levererar vi ett tryggt och förmånligt bilägande till dig. Vi vill förtjäna branschens gladaste kunder. Hur? Genom vårt bemötande, tjänster och erbjudanden. Vi tar alla ansvar för dig, för att du ska känna dig trygg och få bästa möjliga service. Bra Bil satsar på träning, hälsa och miljö, för en hållbar framtid. Vi vet att vi gör ett bättre jobb om vi mår bra. Hos oss har du alltid möjligheten att träna, vara med oss på event, evenemang och tävlingar.

Tveka inte att kontakta oss. Vi vill visa vad vi går för.

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Stina Onsdal Frontdisk Serviceverkstad
Rahman Ibrahim Personlig Servicetekniker
Ralph Hermansson Bildelsman
Robin Lohn Däcktekniker
Mattias Autio Reservdelsman
Lars Svensson Bildelsman
Christoffer Johansson Bilskadereparatör
Elias Nilsson Testare
Philip Ekelund Testare

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy