Anläggning

Bra Bil Göteborg

Välkommen till vår anläggning i Göteborg

Varför ska du välja oss? Bra Bil är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag. Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel. Vi tror på lite personligare service och hjälper dig förmånligt genom hela ditt bilägande. Bra Bil vill förtjäna branschens gladaste kunder och medarbetare. Hos oss ska du ska känna dig trygg samt få bästa möjliga bemötande.

Bra Bil uppmuntrar till en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt. Vi tror på att mår vi bra gör vi ett bättre jobb. Därför är vi även stolt partner till flera idrottsevenemang- och klubbar.

I Göteborg säljer, servar och reparerar vi Volvo och är ett Handover Center för Polestar där vi levererar nya Polestar. Utöver detta tillhandahåller vi Polestar Originalservice och verkstadstjänster.

Tveka inte att kontakta oss. Vi vill visa vad vi går för.

Boka online Våra bilar i lager

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Stina Onsdal
Stina Onsdal Frontdisk Serviceverkstad
Elias Lilja Personlig Servicetekniker
Ludvig Jansson Team leader/Andon Verkstad
Goran Sali Hertz Biluthyrning
Emir Durmo Bilvårdsansvarig
Erik Bråse Personlig Servicetekniker
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson Verkstadschef
Patric Isberg
Patric Isberg Bildelschef
Zenhex Jönsson Personlig Servicetekniker

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.