Anläggning

Bra Bil Göteborg

Vi investerar för framtiden

I vår serviceverkstad i Göteborg pågår just nu ett renoveringsarbete för att modernisera och uppdatera våra lokaler.

Detta kan dessvärre innebära längre servicetider för dig som kund, men våra tekniker jobbar hårt för att du ska få en så snabb och bra service som möjligt. Tack för ditt tålamod. Under tiden är du alltid välkommen att boka service hos oss i Landvetter där vi har kortare bokningstider. 

 

Varför ska du välja oss? Bra Bil vill förtjäna branschens gladaste kunder och medarbetare. Hos oss ska du ska känna dig trygg samt få bästa möjliga service och bemötande. Vi  levererar alltid ett tryggt och förmånligt bilägande till dig. På Bra Bil hittar du nya och begagnade bilar, tillbehör, service-och skadeverkstad, dessutom hjälper vi givetvis till med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar.

Bra Bil satsar på träning, hälsa och miljö, för en hållbar framtid. Mår vi bra gör vi ett bättre jobb. Du som kund har alltid möjligheten att träna, vara med oss på event och tävlingar. Vi ska vara en förebild inom svensk bilhandel. Vi ska vara lite personligare.

Tveka inte att kontakta oss. Vi vill visa vad vi går för.

Boka online

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Stina Onsdal Frontdisk Serviceverkstad
Carlos Montes Pradenas Personlig Servicetekniker
Jonathan Tirapegui Personlig Servicetekniker
Sercan Tut Personlig Servicetekniker
Rahman Ibrahimi Personlig Servicetekniker
Hannes Björkman Personlig Servicetekniker
Ralph Hermansson Bildelsman
Robin Lohn Däcktekniker
Mattias Autio Bildelsman

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy