Anläggning

Bra Bil Landvetter

Vindkraft rosa himmel

Välkommen till vår anläggning på Landvetter Flygplats

Vi har sommarstängt på Landvetter v.29 – v.32. Under denna tid hänvisar vi dig till vår anläggning i Göteborg (Stigs Center).

Öppettider Göteborg

Snabb och enkel parkering på Landvetter

Vi moderniserar vår verksamhet vid Landvetter och från och med nu betalar du enkelt och smidigt din parkering med EasyPark. Ingen bokning krävs. Ställ din bil på en tom skyltad ruta i Bra Bils parkeringsgarage (P3), betala enkelt via EasyPark och gå till din gate (ca 2 minuter gångväg från vår parkering).

Hämta EasyPark

Vill du boka tilläggsservice, tex. bilvård, tvätt, glasreparationer m.m i samband med ditt besök hos oss på Landvetter? Använd våra boka-formulär. OBS ange avrese- och returdatum i fritextfältet. Då våra tilläggstjänster på Landvetter är mycket populära ber vi dig att boka i god tid, så att du kan få en tid som passar dig.

Boka online

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Paul Oskarsson
Paul Oskarsson Platschef
Sebastian Mäyränen Personlig Servicetekniker
Sebastian Mäyränen Personlig Servicetekniker
Kenny Steffner Personlig Servicetekniker
Kenny Steffner Personlig Servicetekniker
Haitham Ayoub
Haitham Ayoub Personlig Servicetekniker
Mikael Holm
Mikael Holm Bilvårdare/Transport
Maria Crusner Digital designer
Maria Crusner Digital Designer
Lina Skale - Marknadssamordnare
Lina Skale Marknadssamordnare
Annelie Gamradt - Affärsutvecklare och Projektledare
Annelie Gamradt Chef affärsutveckling / Digitalisering

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna. På Bra Bil i Landvetter erbjuder vi dessutom snabb och enkel parkering.