Anläggning

Bra Bil Vallentuna

Välkommen till vår anläggning i Vallentuna

Varför ska du välja oss? Bra Bil är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag. Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel. Vi tror på lite personligare service och hjälper dig förmånligt genom hela ditt bilägande. Bra Bil vill förtjäna branschens gladaste kunder och medarbetare. Hos oss ska du ska känna dig trygg samt få bästa möjliga bemötande.

Bra Bil uppmuntrar till en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt. Vi tror på att mår vi bra gör vi ett bättre jobb. Därför är vi även stolt partner till flera idrottsevenemang- och klubbar.

Tveka inte att kontakta oss. Vi vill visa vad vi går för.

Boka online  Våra bilar i lager

Vår personal

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare?

Rosalie Hollgren Reception/Växel
Rosalie Hollgren Reception/Växel
Josef Järverup Begagnatchef
Josef Järverup Begagnatchef
Personal bild Hertz Rith Meristo
Ruth Meristo Hertz Stationschef
Bild kommer snart
Alexander Vikman Företagssäljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
Anette Hansen Leveransadministratör
Anette Hansen Leveransadministratör
Björn Larsson Butiksäljare
Björn Larsson Butiksäljare
Per Andersson Butiksäljare
Per Andersson Butiksäljare
Uno Skyman Butiksäljare
Uno Skyman Butiksäljare
Kjell Persson Verkstadscoach
Kjell Persson Verkstadscoach

Kontakta oss

Är du intresserad av bil? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.