Om Bra Bil

Vi är bolaget som ger dig lite personligare service

Därför är vi ”lite personligare”

Du är unik. Det betyder att dina önskemål när det gäller val av bil och utrustning är högst personliga. Vår uppgift vid bilköpet är därför att vara lyhörda, ge information och hjälpa dig att fatta bra beslut. Din bil är trots allt en stor investering och den kommer att vara en betydande del av din vardag, under många år framöver. Vi tror också att du vill känna dig välkommen och få personlig service under hela ägandet, oavsett om du ska lämna in bilen på verkstaden eller bara ta en kopp kaffe med oss.

Må så bra som bara du kan

Vi tror på träning, miljö och hälsa för en hållbar framtid. Volvo gör sin största miljösatsning någonsin. Vi tror på att ta bilen när vi måste, men övar oss på att gå för egen maskin när vi kan. Allt för att försöka skapa en hållbar framtid tillsammans. För dig, för mig och för nästa generation. På de flesta av våra anläggningar kan du träna fritt när du besöker oss i samband med ditt verkstadsbesök. Inte nog med det, vi är dessutom stolt partner till flera stora idrottsevenemang och stora som små idrottsklubbar.

 

Varför ska du välja Bra Bil?

Bra Bil finns på sju orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping och Bålsta. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Bilförsäljning

På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Är du företagskund eller privatkund spelar ingen roll. Vi har specialister på båda områdena, som hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning. Letar du efter en begagnad bil? Då pratar du med någon av våra specialister på begagnade bilar. Vi är specialister helt enkelt.

Service och bilägande

Att äga bil ska vara okomplicerat. Den ska underlätta ditt liv, inte ge dig problem. Som en av Sveriges ledande Volvo- Renault och Daciahandlare har vi all den kompetens och alla tänkbara resurser som behövs för att ta hand om dig och din bil på bästa sätt. Bra Bil erbjuder ett stort antal servicetjänster som på olika sätt förenklar din tillvaro. Hos Bra Bil försöker vi vara tillgängliga. Som kund skall du ha lätt att få tag i den person du behöver tala med, via mail, telefon eller personligt möte.