Varför välja Bra Bil?

Vi är bolaget som ger dig lite personligare service

Man och kvinna med Röd Volvo S60 i vackert ökenlandskap

Varför Bra Bil?

Välkommen till en personligare bilaffär. Vi på Bra Bil har alltid tid för dig, för att du ska ha en riktigt bra relation med din säljare och servicetekniker. Bra Bil hjälper dig genom hela ditt bilägande, du kan alltid nå oss både online och på telefon. Vi engagerar oss lokalt i företags- och sportaktiviteter, för att du ska lära känna oss och vi vill lära känna dig.

Volvo Lifestyle kanotpaddling i en fjord

Må så bra som bara du kan

Vi är för träning, miljö och hälsa vilket ger en hållbar framtid. Volvo gör sin största miljösatsning någonsin. Vi tar bilen när vi måste, men går för egen maskin när vi kan. Allt för att försöka skapa en hållbar framtid tillsammans. För dig, för mig och för nästa generation.

För att orka behöver vi så klart vara starka och därför kan du på de flesta av våra anläggningar träna fritt när du besöker oss i samband med ditt verkstadsbesök. Vi är stolt partner till flera idrottsevenemang- och klubbar för att göra det lättare för alla att träna. För dig och våra medarbetare innebär det möjlighet till exklusiva startplatser och deltagande i tävlingar.

 

Var finns vi?

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Kontakta oss

Volvo lifestyle vit V60 Cross Country parkerad vid havet

Kvinna tittar ut genom passagerarfönstret i en Volvo

Bilförsäljning

På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Är du företagskund eller privatkund spelar ingen roll. Vi har specialister på båda områdena, som hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning. Letar du efter en begagnad bil? Då pratar du med någon av våra specialister på begagnade bilar. Vi är specialister helt enkelt.

Service och bilägande

Att äga bil ska vara okomplicerat. Den ska underlätta ditt liv, inte ge dig problem. Som en av Sveriges ledande Volvo- Renault och Daciahandlare har vi all den kompetens och alla tänkbara resurser som behövs för att ta hand om dig och din bil på bästa sätt. Bra Bil erbjuder ett stort antal servicetjänster som på olika sätt förenklar din tillvaro. Hos Bra Bil försöker vi vara tillgängliga. Som kund skall du ha lätt att få tag i den person du behöver tala med, via mail, telefon eller personligt möte.

Volvo Personliga Servicetekniker går genom verkstaden