Varför Bra Bil?

Vi är bolaget som ger dig lite personligare service
Bra Bil erbjuder ett komplett bilägande

Varför Bra Bil?

Bra Bil är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag med drygt 270 anställda. Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade Volvo, Renault och Dacia. På uppdrag av Polestar driver och ansvarar även Bra Bil koncernen för två Polestar Spaces, lokaliserade i centrala Göteborg och Stockholm. Vi ansvarar även för tre stycken Handover Center, där vi levererar nya Polestar i Göteborg och Stockholm. Utöver detta tillhandahåller Bra Bil Polestar originalservice och verkstadstjänster i våra verkstäder.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Vi tror på lite personligare service och hjälper dig förmånligt genom hela ditt bilägande. Bra Bil vill förtjäna branschens gladaste kunder och medarbetare. Hos oss ska du ska känna dig trygg samt få bästa möjliga bemötande.

Volvo Lifestyle kanotpaddling i en fjord

Må så bra som bara du kan

Bra Bil uppmuntrar till en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Volvo och Renault gör sin största miljösatsning någonsin. Vi tar bilen när vi måste, men går för egen maskin när vi kan. Allt för att försöka skapa en hållbar framtid tillsammans. För dig, för mig och för nästa generation.

Bra Bil ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt. Vi tror på att mår vi bra gör vi ett bättre jobb. Därför är vi även stolt partner till flera idrottsevenemang- och klubbar.

Var finns vi?

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Kontakta oss

Volvo lifestyle vit V60 Cross Country parkerad vid havet

Kvinna tittar ut genom passagerarfönstret i en Volvo

Bilförsäljning

På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Är du företagskund eller privatkund spelar ingen roll. Vi har specialister på båda områdena, som hjälper dig att skräddarsy bästa tänkbara lösning.

Service och bilägande

Att äga bil ska vara okomplicerat. Den ska underlätta ditt liv, inte ge dig problem. Som en av Sveriges ledande Volvo- Renault och Daciahandlare har vi all den kompetens och alla tänkbara resurser som behövs för att ta hand om dig och din bil på bästa sätt. Bra Bil erbjuder ett stort antal servicetjänster som på olika sätt förenklar din tillvaro.

Volvo Personliga Servicetekniker går genom verkstaden

Polestar

På uppdrag av Polestar driver och ansvarar Bra Bil koncernen för två Polestar Spaces, lokaliserade i centrala Göteborg och Stockholm. Vi ansvarar även för tre stycken Handover Center, där vi levererar nya Polestar i Göteborg och Stockholm. Utöver detta tillhandahåller Bra Bil service och verkstadstjänster i våra verkstäder.