Få nyhetsbrev och sms från oss

Bli en del av Team Bra Bil

Nyhetsbrev och sms från Bra Bil innehåller de allra senaste nyheterna och erbjudanden från oss. Registrera din e-post samt ditt mobilnummer och börja prenumerera idag.


 

kvinna dricker en kopp kaffe i en lounge

Varför prenumerera på nyhetsbrev och sms?

Vi skickar ut våra nyhetsbrev och sms till våra kunder för att du ska kunna hålla dig uppdaterad om alla de erbjudanden som dyker upp. Vi delar dessutom med oss av intressant fakta och erbjudanden från våra tillverkare, information om smarta digitala lösningar för att förenkla ditt liv med bil och så klart roliga nyheter och satsningar vi gör för att höja kvalitén på vår service.

Att bli en del i Team Bra Bil är väldigt enkelt och tar högst en minut. Du kan när du vill ta tillbaka ditt samtycke, så får du inga mer SMS eller nyhetsbrev från oss på Bra Bil.

 

Följ oss i sociala medier

Vi på Bra Bil är aktiva på Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn och Spotify under @brabilsverige. Vi delar aktivt med oss av vad som händer ute i våra hallar, uppmärksammar medarbetare som gör det där lilla extra och ibland dyker det till och med upp en kändis. Följ oss idag och missa inga av de spännande nyheter vi delar med oss av i sociala medier.

 

volvo bil med bra bils sociala medier

Vi engagerar oss i ditt bilägande

Vi på Bra Bil vill vara en lite personligare bilhandlare. Därför erbjuder vi flera tjänster till dig som är kund hos oss. Du kan t ex. träna gratis på något av våra partnergym eller få dig en riktigt god fika medan du väntar.

Läs mer om vad vi erbjuder