Polestar Originalservice

Boka service & Reparation

Polestar Originalservice

Hos våra auktoriserade verkstäder blir din Polestar servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Polestar och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar.

Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och även fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

• Alltid originaldelar
• Servicegaranti
• Fri uppdatering av mjukvaran
• Stämpel i serviceboken
• Personlig servicetekniker
• Fri Volvo Assistans

Boka service   Boka reparation

Personlig Servicetekniker

En kontaktperson tar hand om allt

Att ha en person som ansvarar för hela processen gör ditt verkstadsbesök enklare, snabbare och lite mer personligt. Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse i arbetet med din bil.

Boka service   Boka reparation

Bekvämt

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Tryggt

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Volvo.

Bra affär

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

På uppdrag av Polestar driver och ansvarar Bra Bil koncernen även för tre stycken Handover Center, där vi levererar nya Polestar i Göteborg och Stockholm. Utöver detta tillhandahåller Bra Bil service och verkstadstjänster i våra verkstäder.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.