Bra Bil
Privatleasing Renault

nya renault megane

Bra Bil Privatleasing Renault

Är du en av många bilägare som har upptäckt fördelarna med Renault privatleasing? Att leasa bil innebär att du får en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil. Med service och försäkring. För en månadskostnad där nästan allt ingår. Utan överraskande avgifter.

Det du äger är körglädjen. Du väljer bilmodell, extrautrustning och även planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad.

Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar om bostadsort, etc. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter. Privatleasing ger dig maximal kontroll över dina bilkostnader!

Du hittar våra Renault bilar i Stockholm på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen.

Nu vill jag komma igång med Renault privatleasing

Provkör! Det är vår första rekommendation. Känn körglädjen och komforten med våra bilmodeller innan du väljer din Renault. Du vill ju leasa en bil som stämmer överens med dig och dina behov.

Boka provkörning här

Har du frågor rörande privatleasing och vill du komma i kontakt med oss direkt?

Maila oss här

renault säljare med kund

säljare och kund överlämning

Renault/Dacia Låneskydd – gratis i 3 månader

Med Renault/Dacia Låneskydd kopplat till ditt Billån ger du dig själv och din familj ekonomisk trygghet. Låneskyddet betalar månadskostnaderna för ditt Renault/Dacia Billån om du skulle drabbas av hel arbetsoförmåga eller arbetslöshet. Låneskydd ingår dessutom i Renault/Dacia Billån utan kostnad i tre månader. Därefter kan du förlänga försäkringen till en månadspremie om 6,3% av månadsbetalningen på lånet.


FAKTORER SOM TÄCKS AV VÅRT LÅNESKYDD

  • Arbetslöshet
  • Sjukhusvistelse
  • Hel arbetsoförmåga
  • Dödsfall

Läs mer om Renault Låneskydd

Bilmodeller

Välj bland vårt breda utbud av Renault bilar och hitta din nya bil att leasa. Vi har ett brett utbud av Renault i alla storlekar. Välj mellan Renault Clio, Captur, Koleos, Kadjar, Zoe, Megane, Clio Sport Tourer och Megane Sport Tourer. 

Renaultmodeller

Vill du se mer av våra erbjudanden? 

Aktuella erbjudanden från Renault

renault bilar

Gör en riktigt Bra Bil Deal

Se alla våra Renault erbjudanden

 

Gör en riktig Bra Bil deal

 

 

nya renault koleos

Frågor & Svar

Hur fungerar Privatleasing?

Med Renault Relax privatleasing hyr du din bil istället för att äga den. Att leasa bil innebär att du väljer modell, extrautrustning och även planerad körsträcka, dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden inkluderar finansiering, service och försäkring. Det är endast vägtrafikskatt och bränsle som tillkommer. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Renault Relax tecknas med en avtalstid om tre år.

Vad ingår i den månadsavgift som jag betalar?

I månadsavgiften ingår finansiering i Volvofinans bank, halvförsäkring i Volvia-/ Renault-/Daciaförsäkring och ett serviceavtal från Volvo, Renault eller Dacia. Eftersom bilen har personvagnsgaranti innebär det att den har samma försäkringsskydd som en helförsäkring

Kan jag extrautrusta bilen?

Ja, du kan välja till utrustning, till exempel dragkrok. Ditt tillval ger en högre månadsavgift och självklart skall tillbehöret sitta kvar på bilen när du lämna tillbaka den. Du får dock inte själv installera någon fast utrustning i eller på bilen.

Vilka avgifter tillkommer?

Trafikverkets avgifter och bränsle. När du hämtar bilen betalar du skylt- och registreringsavgift. Varje år betalar du fordonsskatt, men om du väljer en miljöbilsklassad bil så slipper du fordonsskatten. Du betalar också för det bränsle du tankar. I Renault Relax ingår ett Renaultkort med extra drivmedelsrabatt.

Vem kontaktar jag om jag har frågor eller problem?

Vi på Bra Bil är din kontakt för allt, vad det än gäller. Här bokar du service, hit vänder du dig med försäkringsfrågor och även alla andra frågor du kan ha.

Behöver du akut hjälp så kan du dygnet runt kontakta:

Renault Assistance på telefon 020-250 500 och +46 8 41 111 27 om du är utomlands. 

Behöver du akut kontakta försäkringsbolaget:

Renault försäkring ringer du 031-725 08 00.

Får jag rabatt på drivmedel?

Ett Renaultkort med extra drivmedelsrabatt ingår i  Renault Relax Privatleasing. Kortet är kostnadsfritt och du hanterar enkelt din bilekonomi i den tillhörande appen CarPay. Bland Renaultkortets mest omtyckta förmåner hör räntefri delbetalning, specialerbjudanden hos oss på Bra Bil, bra drivmedelsrabatt på Tanka och OKQ8 samt bonus på alla köp. Via CarPay kan du dessutom lösa in dina bonuspoäng mot drivmedel på Tanka.

Hur servar jag bilen?

Bilen skall ha service enligt de intervall som anges i instruktionsboken. Renault Originalservice ingår i månadsavgiften och du bokar in dig hos oss på Bra Bil.
Det är mycket viktigt att du bokar in och utför service enligt de tid- och milintervall som gäller för din bilmodell.

Vad händer om bilen behöver repareras?

Om bilen behöver repareras kan det antingen vara ett garantiärende och då betalar du ingenting, eller så är det en reparation orsakad av slitage och den får du betala. (Detta är mycket ovanligt.) Har du skadat bilen, eller är vållande i en olycka, så gäller att du betalar självrisken på din personvagnsgaranti. Är motparten vållande betalar motpartens försäkringsbolag.

Vem kan teckna Privatleasing?

Du måsta vara minst 18 år, svensk medborgare, ha bilkörkort och även bli godkänd i den kreditkontroll som vi på Bra Bil genomför.

Kan jag köra utomlands?

Utomlands

Ja, du kan köra bilen utomlands. Men skall du utanför Norden och EU bör du kolla med oss på Bra Bil så att detta är OK.

Kan jag röka i bilen?

Nej. Rökning är inte tillåten i en Renault Relax Privatleasing-bil.

Kan jag ha djur i bilen?

Har du husdjur som du vill transportera i bilen måste du kontrollera med oss på Bra Bil om detta är OK eller inte.

Kan jag bryta kontraktet i förtid?

Nej, kontraktet gäller för den tid som angivits. Du kan föra över leasingen till en annan privatperson, som då måste klara den kreditkontroll vi gör.

Hur gör jag om jag krockar?

Kontakta ditt försäkringsbolag:
Renault Försäkring: 031-725 08 00.

Hur fungerar återlämningen?

När leasingtiden gått ut (oftast efter 36 månader) skall du lämna tillbaka bilen till oss. Bilen skall då vara i ett skick som motsvarar bilens ålder med normalt slitage. Därför är det viktigt att du sköter om din bil och är aktsam om den. Skador utöver normalt slitage får du betala för. Vi kommer att göra en utförlig besiktning av bilen för att avgöra konditionen på bilen. Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad för det. Har du kört färre mil får du ingen ersättning. Du måste också ha med en korrekt ifylld servicebok samt alla nycklar och delar som tillhör bilen.

Intresserad? Kontakta våra säljare

Kungsängen & Vallentuna

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

 

Privatleasing Renault – Leasa din nästa bil