Bra Bil
Privatleasing Volvo

volvo privatleasing bil i stadsmiljö

Bra Bil Privatleasing Volvo

Är du en av många bilägare som har upptäckt fördelarna med Volvo privatleasing? Att leasa bil innebär att du får en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil. Med service och försäkring. För en månadskostnad där nästan allt ingår. Utan överraskande avgifter.

Det du äger är körglädjen. Du väljer bilmodell, extrautrustning och även planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad.

Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar om bostadsort, etc. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter. Privatleasing ger dig maximal kontroll över dina bilkostnader!

Nu vill jag komma igång med Volvo privatleasing

Provkör! Det är vår första rekommendation. Känn körglädjen och komforten med våra bilmodeller innan du väljer din Volvo. Du vill ju leasa en bil som stämmer överens med dig och dina behov.

Boka provkörning här

Har du frågor rörande privatleasing och vill du komma i kontakt med oss direkt?

Maila oss här

tjej som tittar ut genom fönstret i en volvo privatleasing bil

kille och tjej brevid en vit volvo bil

Volvofinans Privatleasingskydd

Ge dig själv och din familj ekonomisk trygghet. Volvofinans Privatleasingskydd ersätter leasingavgiftens månadskostnad i upp till tolv månader om du skulle drabbas av till exempel arbetslöshet. Premien är 4,5 procent av leasingavgiftens månadskostnad. Om du tecknar privatleasingavtal hos oss ingår de tre första månaderna utan kostnad, och därefter får du ett erbjudande om att förlänga försäkringen.

FAKTORER SOM TÄCKS AV VÅRT PRIVATLEASINGSKYDD

  • Arbetslöshet
  • Sjukhusvistelse
  • Hel arbetsoförmåga
  • Dödsfall

Bilmodeller

Välj bilmodell bland vårt breda utbud av Volvo och hitta din nya bil att leasa. Vi erbjuder allt från familjevänliga Volvo XC60 till sportiga Volvo S60. Välj mellan Volvo XC40, XC60, XC90, V60, V90, S60 eller S90. 

Volvomodeller

Vill du se mer av våra erbjudanden?

Aktuella erbjudanden från Volvo

 

Volvo laddhybrider range

Gör en riktigt Bra Bil Deal

Se alla våra Volvo erbjudanden

 

Gör en riktig Bra Bil deal

 

 

vit volvo v60 med gående man i bakgrunden

Frågor & Svar

Hur fungerar Privatleasing?

Med Volvo Inclusive Privatleasing hyr du din bil istället för att äga den. Att leasa bil innebär att du väljer modell, extrautrustning och även planerad körsträcka, dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden inkluderar finansiering, service och försäkring. Det är endast vägtrafikskatt och bränsle som tillkommer. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Volvo Inclusive Privatleasing tecknas med en avtalstid om tre år. 

Vad ingår i den månadsavgift som jag betalar?

I månadsavgiften ingår finansiering i Volvofinans bank, halvförsäkring från Volvia och ett serviceavtal från Volvo. Eftersom bilen har personvagnsgaranti innebär det att den har samma försäkringsskydd som en helförsäkring.

Kan jag extrautrusta bilen?

Ja, du kan välja till utrustning, till exempel dragkrok. Ditt tillval ger en högre månadsavgift och självklart skall tillbehöret sitta kvar på bilen när du lämna tillbaka den. Du får dock inte själv installera någon fast utrustning i eller på bilen.

Vilka avgifter tillkommer?

Trafikverkets avgifter och bränsle. När du hämtar bilen betalar du skylt- och registreringsavgift. Varje år betalar du fordonsskatt, men om du väljer en miljöbilsklassad bil så slipper du fordonsskatten. Du betalar också för det bränsle du tankar. I Volvo Inclusive Privatleasing ingår ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt.

Vem kontaktar jag om jag har frågor eller problem?

Vi på Bra Bil är din kontakt för allt, vad det än gäller. Här bokar du service, hit vänder du dig med försäkringsfrågor och även alla andra frågor du kan ha.

Behöver du akut hjälp så kan du dygnet runt kontakta:

Volvo Assistans på telefon 020-55 55 66 i Sverige och +46 31 518 335 om du är utomlands.

Behöver du akut kontakta försäkringsbolaget:

Volvia ringer du 031-345 69 00.

Får jag rabatt på drivmedel?

Ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt ingår i Volvo Inclusive Privatleasing. Kortet är kostnadsfritt och du hanterar enkelt din bilekonomi i den tillhörande appen CarPay. Bland Volvokortets mest omtyckta förmåner hör räntefri delbetalning, specialerbjudanden hos oss på Bra Bil, bra drivmedelsrabatt på Tanka samt bonus på alla köp. Via CarPay kan du dessutom lösa in dina bonuspoäng mot drivmedel på Tanka.

Hur servar jag bilen?

Bilen skall ha service enligt de intervall som anges i instruktionsboken. Volvo Originalservice ingår i månadsavgiften och du bokar in dig hos oss på Bra Bil. Det är mycket viktigt att du bokar in och utför service enligt de tid- och milintervall som gäller för din bilmodell.

Vad händer om bilen behöver repareras?

Om bilen behöver repareras kan det antingen vara ett garantiärende och då betalar du ingenting, eller så är det en reparation orsakad av slitage och den får du betala. (Detta är mycket ovanligt.) Har du skadat bilen, eller är vållande i en olycka, så gäller att du betalar självrisken på din personvagnsgaranti. Är motparten vållande betalar motpartens försäkringsbolag.

Vem kan teckna Privatleasing?

Du måsta vara minst 18 år, svensk medborgare, ha bilkörkort och även bli godkänd i den kreditkontroll som vi på Bra Bil genomför.

Kan jag köra utomlands?

Utomlands

Ja, du kan köra bilen utomlands. Men skall du utanför Norden och EU bör du kolla med oss på Bra Bil så att detta är OK.

Kan jag röka i bilen?

Nej. Rökning är inte tillåten i Volvo Inclusive Privatleasing-bil.

Kan jag ha djur i bilen?

Har du husdjur som du vill transportera i bilen måste du kontrollera med oss på Bra Bil om detta är OK eller inte.

Kan jag bryta kontraktet i förtid?

Nej, kontraktet gäller för den tid som angivits. Du kan föra över leasingen till en annan privatperson, som då måste klara den kreditkontroll vi gör.

Hur gör jag om jag krockar?

Kontakta ditt försäkringsbolag:
Volvia: 031-345 69 00.

Hur fungerar återlämningen?

När leasingtiden gått ut (oftast efter 36 månader) skall du lämna tillbaka bilen till oss. Bilen skall då vara i ett skick som motsvarar bilens ålder med normalt slitage. Därför är det viktigt att du sköter om din bil och är aktsam om den. Skador utöver normalt slitage får du betala för. Vi kommer att göra en utförlig besiktning av bilen för att avgöra konditionen på bilen. Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad för det. Har du kört färre mil får du ingen ersättning. Du måste också ha med en korrekt ifylld servicebok samt alla nycklar och delar som tillhör bilen.

Intresserad? Kontakta våra säljare

Upplands Väsby, Kungsängen & Vallentuna

linus eklund säljare
Linus Eklund Säljare Volvo | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

Göteborg

Oscar Front Säljare Volvo | Begagnat
Marcus Jarlegren - Bilsäljare
Marcus Jarlegren Säljare Volvo | Begagnat

Enköping & Bålsta

Martin Ramström säljare
Martin Ramström Säljare Volvo | Begagnat
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Säljare Volvo | Begagnat

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Privatleasing Volvo – Leasa din nästa bil