Bra Bil
Privatleasing

volvo privatleasing bil i stadsmiljö

Bra Bil Privatleasing

Är du en av många bilägare som har upptäckt fördelarna med privatleasing? Som vet att du får en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil. Med service och försäkring. För en månadskostnad där nästan allt ingår. Utan överraskande avgifter.

Det du äger är körglädjen. Du väljer bilmodell, extrautrustning och även planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad.

Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar om bostadsort, etc. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter. Privatleasing ger dig maximal kontroll över dina bilkostnader!

Nu vill jag komma igång med privatleasing

Provkör! Det är vår första rekommendation. Känn körglädjen och komforten med våra bilmodeller innan du väljer din Volvo, Renault* eller Dacia*. Du vill ju ha en bil som stämmer överens med dig och dina behov.

(*Renault och Dacia säljs endast i Kungsängen och Vallentuna)

Har du frågor rörande privatleasing och vill du komma i kontakt med oss direkt?

Maila oss här

kvinna tittar ut ur bilfönstret

kille och tjej brevid volvo bil

Volvofinans Privatleasingskydd

Ge dig själv och din familj ekonomisk trygghet. Volvofinans Privatleasingskydd ersätter leasingavgiftens månadskostnad i upp till tolv månader om du skulle drabbas av till exempel arbetslöshet. Premien är 4,5 procent av leasingavgiftens månadskostnad. Om du tecknar privatleasingavtal hos oss ingår de tre första månaderna utan kostnad, och därefter får du ett erbjudande om att förlänga försäkringen.

FAKTORER SOM TÄCKS AV VÅRT PRIVATLEASINGSKYDD

  • Arbetslöshet
  • Sjukhusvistelse
  • Hel arbetsoförmåga
  • Dödsfall

Frågor & Svar

Hur fungerar Privatleasing?

Med Volvo Inclusive Privatleasing, Renault Relax eller Dacia allt i ett hyr du din bil istället för att äga den. Du väljer modell, extrautrustning och även planerad körsträcka, dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden inkluderar finansiering, service och försäkring. Det är endast vägtrafikskatt och bränsle som tillkommer. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Volvo Inclusive Privatleasing, Renault Relax och Dacia allt i ett tecknas med en avtalstid om tre år.

Vad ingår i den månadsavgift som jag betalar?

I månadsavgiften ingår finansiering i Volvofinans bank, halvförsäkring från  Volvia eller Renault- och Daciaförsäkring och ett serviceavtal från Volvo, Renault eller Dacia. Eftersom bilen har personvagnsgaranti innebär det att den har samma försäkringsskydd som en helförsäkring.

Kan jag extrautrusta bilen?

Ja, du kan välja till utrustning, till exempel dragkrok. Ditt tillval ger en högre månadsavgift och självklart skall tillbehöret sitta kvar på bilen när du lämna tillbaka den. Du får dock inte själv installera någon fast utrustning i eller på bilen.

Vilka avgifter tillkommer?

Trafikverkets avgifter och bränsle. När du hämtar bilen betalar du skylt- och registreringsavgift. Varje år betalar du fordonsskatt, men om du väljer en miljöbilsklassad bil så slipper du fordonsskatten. Du betalar också för det bränsle du tankar. I Volvo Inclusive-/ Renault Relax-/ eller Dacia Allt i ett Privatleasing ingår ett Volvo-/Renaultkort med extra drivmedelsrabatt.

Vem kontaktar jag om jag har frågor eller problem?

Vi på Bra Bil är din kontakt för allt, vad det än gäller. Här bokar du service, hit vänder du dig med försäkringsfrågor och även alla andra frågor du kan ha.

Behöver du akut hjälp så kan du dygnet runt kontakta:

Volvo Assistans på telefon 020-55 55 66 i Sverige och +46 31 518 335 om du är utomlands.
Renault Assistance på telefon 020-250 500 och +46 8 41 111 27 om du är utomlands .
Dacia Assistans på telefon 020-920 270 och +46 8 21 88 45 om du är utomlands.

Behöver du akut kontakta försäkringsbolaget:

Volvia ringer du 031-345 69 00.
Renault försäkring ringer du 031-725 08 00
Dacia försäkring ringer du 031-725 08 40

Får jag rabatt på drivmedel?

Ett Volvo-/Renaultkort med extra drivmedelsrabatt ingår i Volvo Inclusive- / Renault Relax-/ och Dacia allt i ett Privatleasing. Kortet är kostnadsfritt och du hanterar enkelt din bilekonomi i den tillhörande appen CarPay. Bland Volvo-/Renaultkortets mest omtyckta förmåner hör räntefri delbetalning, specialerbjudanden hos oss på Bra Bil, bra drivmedelsrabatt på Tanka och OKQ8 samt bonus på alla köp. Via CarPay kan du dessutom lösa in dina bonuspoäng mot drivmedel på Tanka.

Hur servar jag bilen?

Bilen skall ha service enligt de intervall som anges i instruktionsboken. Volvo-/Renault-/ Dacia Originalservice ingår i månadsavgiften och du bokar in dig hos oss på Bra Bil.
Det är mycket viktigt att du bokar in och utför service enligt de tid- och milintervall som gäller för din bilmodell.

Vad händer om bilen behöver repareras?

Om bilen behöver repareras kan det antingen vara ett garantiärende och då betalar du ingenting, eller så är det en reparation orsakad av slitage och den får du betala. (Detta är mycket ovanligt.) Har du skadat bilen, eller är vållande i en olycka, så gäller att du betalar självrisken på din personvagnsgaranti. Är motparten vållande betalar motpartens försäkringsbolag.

Vem kan teckna Privatleasing?

Du måsta vara minst 18 år, svensk medborgare, ha bilkörkort och även bli godkänd i den kreditkontroll som vi på Bra Bil genomför.

Kan jag köra utomlands?

Utomlands

Ja, du kan köra bilen utomlands. Men skall du utanför Norden och EU bör du kolla med oss på Bra Bil så att detta är OK.

Kan jag röka i bilen?

Nej. Rökning är inte tillåten i Volvo Inclusive-/Renault Relax-/ Dacia allt i ett Privatleasing-bil.

Kan jag ha djur i bilen?

Har du husdjur som du vill transportera i bilen måste du kontrollera med oss på Bra Bil om detta är OK eller inte.

Kan jag bryta kontraktet i förtid?

Nej, kontraktet gäller för den tid som angivits. Du kan föra över leasingen till en annan privatperson, som då måste klara den kreditkontroll vi gör.

Hur gör jag om jag krockar?

Kontakta ditt försäkringsbolag:
Volvia: 031-345 69 00.
Renault Försäkring: 031-725 08 00
Dacia Försäkring: 031-725 08 40

Hur fungerar återlämningen?

När leasingtiden gått ut (oftast efter 36 månader) skall du lämna tillbaka bilen till oss. Bilen skall då vara i ett skick som motsvarar bilens ålder med normalt slitage. Därför är det viktigt att du sköter om din bil och är aktsam om den. Skador utöver normalt slitage får du betala för. Vi kommer att göra en utförlig besiktning av bilen för att avgöra konditionen på bilen. Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad för det. Har du kört färre mil får du ingen ersättning. Du måste också ha med en korrekt ifylld servicebok samt alla nycklar och delar som tillhör bilen.

Intresserad? Kontakta våra säljare

Upplands Väsby, Kungsängen & Vallentuna

linus eklund säljare
Linus Eklund Säljare Volvo | Begagnat
Lucas Hellgren säljare
Lucas Hellgren Företagssäljare | Volvo | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

Kungsängen (Renault)

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat

Kungsängen (Dacia)

säljare
Antonio Navas Säljare Dacia | Begagnat

Göteborg

Oscar Front Säljare Volvo | Begagnat
Marcus Jarlegren - Bilsäljare
Marcus Jarlegren Säljare Volvo | Begagnat
Magnus Björkquist - Bilsäljare
Magnus Björkquist Säljare Volvo

Enköping & Bålsta

Martin Ramström säljare
Martin Ramström Säljare Volvo | Begagnat
Jens Johansson säljare
Jens Johansson Säljare Volvo | Begagnat
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Säljare Volvo | Begagnat

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Privatleasing – Bra Bil