Provkör Volvo hos Bra Bil

Välj modell och lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss.

nio vita volvo bilar i stor lokal

Boka provkörning

Välkommen att känna på köregenskaperna hos den Volvo du är intresserad av. Välj modell och lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss.

    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

På uppdrag av Polestar driver och ansvarar Bra Bil koncernen för tre stycken Handover Center, där vi levererar nya Polestar i Göteborg och Stockholm. Utöver detta tillhandahåller Bra Bil service och verkstadstjänster i våra verkstäder.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.

Provkör Volvo