Vi är proffs på Renault

Vi säljer Renault hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se våra Renault CAPTUR i lager

 

 

orange bil från renault vid vattnet

Renault CAPTUR

En muskulös siluett, sofistikerad interiör och dessutom helt anpassningsbar tvåfärgad design … Större och modernare – helt nya CAPTUR har alla kännetecken för en suv och gör ett starkt första intryck. Stick ut från mängden! Nya CAPTUR fortsätter att utvecklas för att maximera anpassningsmöjligheterna, på insidan och utsidan.  Anpassa designen av din helt nya CAPTUR med över 90 möjliga exteriörkombinationer. Vi säljer Renault CAPTUR på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

svart renault captur mot vit bakgrund

baklykta renault captur

orange renault captur

Utrustningsnivåer

vit renault captur mot vit bakkgrund

Zen

Med Renault Captur Zen paketet får du ett multimediasystem med 7″ pekskärm, du får även ett nyckelkort med handsfree funktion. I paket ingår dessutom parkeringssensor bak samt automatisk luftkonditionering, en zon. 

blå renault mot vit bakgrund

Intens

Med Renault Captur Intens paketet får du parkeringssensor både bak och fram och det ingår även en backkamera. I paketet ingår dessutom tvåfärgad lack samt och ett multimediasystem med 7″ pekskärm och navigator.

Är du redo att köra Renault CAPTUR? 

Boka provkörning

Kvinna med två cyklar vid röd Renault CAPTUR

Intresserad? Kontakta en säljare

Kungsängen & Vallentuna

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

kvinna pratar i telefon och my renault logotyp

My Renault

Upptäck Renaults online-tjänster via MY Renault. Konstruerad för dig, tänkt för att underlätta din dagliga körning, vart och när du behöver det. Lägg till din bil i appen och upptäck alla dina fördelar som exempelvis starta och schemalägga klimatanläggning och uppvärmning av din bil, hitta laddningsstationer och planera resrutt.

MY Renault

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Renault Clio, Kadjar eller varför inte en Talisman. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 6,4 – 6,6 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 146 – 149 gram/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2.

Renault Captur