Vi är proffs på Renault

Vi säljer Renault Clio Sport Tourer hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se våra Renault i lager

röd renault clio sport tourer

Renault CLIO Sport Tourer

Kärnfullt framparti, sensuella och dessutom livfulla former. CLIO Sport Tourers bagageutrymme har en omisskännlig personlighet! CLIO Sport Tourer kombi är en praktisk vardagsbil som välkomnar hela familjen och deras bagage.

Vi säljer Renault CLIO Sport Tourer på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

röd renault clio mot vit bakgrund

Bygg din version idag

 

Utrustningsnivåer

svart renault clio sport tourer mot vit bakgrund

Zen

I Zen paketet ingår 16″ flexfälgar ”Attractive”, automatisk klimatanläggning samt farthållare/fartbegränsare.

Är du redo att köra Renault CLIO Sport Tourer? 

Boka provkörning

röd renault clio

Intresserad? Kontakta en säljare

Kungsängen & Vallentuna

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

kvinna pratar i telefon brevid my renault logotyp

My Renault

Upptäck Renaults online-tjänster via MY Renault. Konstruerad för dig, tänkt för att underlätta din dagliga körning, vart och när du behöver det. Lägg till din bil i appen och upptäck alla dina fördelar som exempelvis starta och schemalägga klimatanläggning och uppvärmning av din bil, hitta laddningsstationer och planera resrutt.

MY Renault

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Renault Clio, Kadjar eller varför inte en Talisman. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 6,0 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 135 gram/km.

Renault Clio Sport Tourer